Haemme majoitus-, ravitsemis- ja liikennekaupan toimialajohtajaa


31.03.2023

Toimialajohtajana vastaat Satakunnan Osuuskaupan majoitus-, ravitsemis- ja liikennekaupan liiketoiminnan tuloksekkaasta johtamisesta osuuskaupan arvojen ja strategisten tavoitteiden mukaisesti. Johtajana vastuualueeseesi kuuluu majoitus-, ravitsemis- ja liikennekaupan ketjujen kokonaisvaltainen ohjaus ja edelleen kehittäminen. Olet vahva toimeenpanija ja intohimoinen toimialan sekä osuuskaupan kehittäjä. Johtoryhmän jäsenenä osallistut koko osuuskaupan kehittämiseen ja vastaat oman vastuualueesi tuloksellisesta johtamisesta osuuskaupan arvojen ja strategisten tavoitteiden mukaisesti.

Päävastuualueet:

  • Osuuskaupan alueellisesti merkittävän palveluliiketoiminnan tuloksellinen johtaminen majoitus-, ravitsemis- ja liikennekaupassa
  • Koko osuuskaupan operatiiviseen ja strategiseen johtamiseen osallistuminen: kokonaisuuden edun ymmärtäminen sekä yhteistyön ja vuorovaikutuksen kehittäminen
  • Ulkoisten kumppanuuksien ylläpitäminen ja kehittäminen asiakkaisiin sekä eri sektorien paikallisiin toimijoihin nähden.

Uudelta toimialajohtajalta edellytämme vankkaa kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta majoitus, ravitsemis- ja liikennekaupan, tai muun suuren kokoluokan palveluliiketoiminnan johtamisesta. Olet johtajana kannustava ja sinulla on kyky innostaa ihmisiä ajatustesi taakse, unohtamatta kuitenkaan kuunnella myös heidän ajatuksiaan. Kaupallisen ajattelun ohella talouden tunnusluvut ovat myös vahvaa osaamisaluettasi. Tehtävässä onnistuaksesi sinulta tulee löytyä aitoa kiinnostusta vastuualueesi ohjaukseen sekä kehittämisintoa muovaamaan tulevaisuutta yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa ja osana S-ryhmää.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutus, erinomaiset yhteistyötaidot, toimeenpano- ja kehittämiskykyä, kykyä vaikuttaa sekä verkostoitua monitahoisesti. Sinulla tulee olla osuuskauppamme arvoihin ja kulttuuriin sopivat johtamistaidot ja -otteet. Edellytämme sinulta toimialajohtajana pitkäjänteistä sitoutumista tehtävään.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista näköalapaikkaa, kyvykkään organisaation johdettavaksesi, ja mahdollisuutta edelleen kehittää alueen merkittävimmän palvelualojen yrityksen tulevaisuutta. Tarjoamme myös monipuoliset S-ryhmän ja Satakunnan Osuuskaupan henkilöstöedut käyttöösi.

Satakunnan Osuuskauppa on savuton työpaikka.

Hakuaika ja tehtävään hakeminen

Tätä rekrytointia toteutamme yhdessä kumppanimme Boyden Finlandin kanssa. Pyydämmekin sinua hakemaan tehtävään oheisen linkin kautta 17.4.2023 mennessä. Lisääthän hakukirjeen ja CV:n otsikkoon toimialajohtaja Satakunnan Osuuskauppa. Luottamuksellisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Boydenilta Carita Lahti. Caritan tavoitat parhaiten keskiviikkona 5.4. klo 13-15 ja keskiviikkona 12.4 klo 9-11 numerosta 050 500 3003 tai sähköpostitse carita.lahti@boyden.fi.

 

Satakunnan Osuuskauppa on yli 70 000 asiakasomistajan omistama itsenäinen liikeyritys, jonka toiminta-ajatuksena on tuottaa etuja ja palveluja asiakasomistajilleen. Päätöksentekoa ohjaavia asioita ovat mm. asiakasomistajien palveleminen, osallistuminen maakunnan kehittämiseen sekä maakunnallinen ja paikallinen yhteistyö eri sidosryhmien kanssa. Satakunnan Osuuskauppa harjoittaa toimialueellaan market- ja tavaratalokauppaa, liikennekauppaa, autojen huoltotoimintaa sekä majoitus- ja ravitsemiskauppaa. Satakunnan Osuuskauppa -konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 415 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa oli yli 1300 henkilöä.