AutoPalinille uusi ilme


03.01.2022

Kolme vuotta sitten kaksi perinteistä satakuntalaista autotaloa yhdistyivät, kun Palin Oy osti Satakunnan Autotalon liiketoiminnan. Palin Oy:n merkkiliikkeet, Satakunnan Autotalo ja AutoPalin ovat tähän saakka toimineet omien brändiensä alla, nyt on tullut aika siirtyä uuden, yhtenäisen ilmeen alle.

Emme halua unohtaa historiaa, vaan pitää esillä sen, että toimimme tulevaisuudessakin tässä maakunnassa, tehden työtä Satakunnan ja satakuntalaisten hyväksi. Uudella ilmeellä haluamme korostaa yhtenäisyyttämme, ja tuoda vahvasti esille laajan palvelukirjomme, toimitusjohtaja Juha Sormunen kertoo uuden ilmeen taustoista.

AutoPalin palvelee jatkossakin nykyisillä liikepaikoillaan Porissa Mikkolassa ja Helmentiellä, sekä Raumalla Lukkovaheessa ja Metallitiellä. AutoPalinin merkkiedustukset ovat Volvo, Mercedes Benz ja Nissan. Näiden merkkien lisäksi AutoPalinin merkkihuolto kattaa myös Renaultin ja Dacian. AutoPalinilta saat myös vauriokorjaamon palvelut.

AutoPalin on Satakunnan Osuuskaupan täysin omistama tytäryhtiö. AutoPalinilta saat S-Etukortilla Bonusta ja maksutapaetua huollon palveluista, varaosista ja mm. renkaista ja rengashotellin palveluista.

 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Juha Sormunen
Palin Oy
puh. 0400 520 557
juha.sormunen@sok.fi