Apteekki osaksi Tikkulan tarjontaa


05.10.2023

Satakunnan Osuuskaupan omistaman Tikkulan liikekiinteistön tarjonta laajenee, kun kohteessa aloittaa uutena toimijana Maantienkadun Apteekki. Apteekin nimi muuttuu samassa yhteydessä Tikkulan Apteekiksi. Liiketilan remontointi on alkamassa, ja uuden apteekin on tarkoitus avata ovensa huhtikuussa 2024.

”Kysyimme asiakasomistajiltamme mitä Tikkulasta puuttuu, ja saimme paljon hyviä ajatuksia – apteekki on yksi niistä. Me olemme asiakkaitamme varten, tämä näkyy vahvasti päätöksenteossa ja toiminnassa”, kertoo Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Tuomi.

Maantienkadun Apteekki on toiminut vuosikymmeniä samalla paikalla, mutta nyt uuden liikepaikan myötä apteekin toimintaa on mahdollista kehittää monin tavoin. ”Olen innossani siitä, että pystymme uudessa sijainnissa tarjoamaan palvelua nykyisille ja uusille asiakkaille. Apteekin on hyvä olla lähellä asiakkaita, Tikkulan liikepaikka on vilkas asiointikeskittymä ja helposti saavutettavissa”, kertoo apteekkari Johanna Kangas muuton taustoista.

Tikkulan liikepaikassa palvelevat S-market Tikkula, liikennemyymälä ABC Tikkula, Suutari,
HiusTikkula ja Porin Takka. Lisäksi alueella palvelevat ABC-asema, pesukatu ABC Carwash, monimerkkihuolto Karla, Charmia ja Prisma Rauta.

Satakunnan Osuuskauppa on yli 70 000 asiakasomistajan omistama itsenäinen liikeyritys. Päätöksentekoa ohjaavia asioita ovat mm. asiakasomistajien palveleminen, osallistuminen maakunnan kehittämiseen sekä maakunnallinen ja paikallinen yhteistyö sidosryhmien kanssa.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Harri Tuomi
Satakunnan Osuuskauppa
044 7251551
harri.tuomi@sok.fi

apteekkari Johanna Kangas
Maantienkadun Apteekki
02 634 0400
johanna.kangas@apteekit.net