ABC Tikkulan liikennemyymälä uudistuu – Pizzapöytä-konsepti uutena asiakkaille


09.04.2024

Uudistamme Porissa sijaitsevan Tikkulan ABC-liikennemyymälän. Ravintolan sisätilat saavat kasvojenkohotuksen, jonka myötä mm. kaikki kalusteet uusitaan ja keskelle rakentuu ruokatorimainen ympäristö. Erityisesti kiinnitetään huomioita viihtyvyyteen ja mm. akustiikkaa parannetaan.

”On hienoa, että pääsemme uudistamaan liikennemyymälää ja lisäämään palveluita. Nopeus ja vaivattomuus ovat tärkeitä asiakkaillemme. Uskomme, että laadukkaan noutopöytäruoan lisäksi pizzapöydälle on kysyntää. Tarjolla on joka päivä uunituoretta ja maukasta pizzaa vaihtuvin mauin. Pizzapöydän herkuista voi nauttia niin paljon kuin mieli tekee, ja hintaan sisältyy mm. rajattomasti hanajuomaa. Rakentuva ruokatori mahdollistaa tulevaisuudessa myös uusien konseptien tuomisen laajentamaan tarjontaa entisestään”, kertoo ryhmäpäällikkö Kimmo Järvi.

”Liikennemyymälämme on palvellut Tikkulassa kesäkuussa upeasti jo 20 vuotta. Uudistus on varmasti tervetullut syntymäpäivälahja niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin. Uskomme Tikkulan alueen vetovoimaisuuteen, ja haluamme olla vahvasti mukana kehittämässä alueen palveluja uudistamalla liikennemyymälän sisätiloja ja tuomalla alueelle paljon kaivatut ABC-latauspalvelut. Latausaseman rakennustyöt ovat jo alkaneet, ja mikäli kaikki sujuu suunnitellusti, kesän lopulla autoja pääsee lataamaan”, iloitsee toimialajohtaja Johanna Väätäinen.

Suunnitelmat ovat valmiina ja muutostöihin päästään huhtikuun aikana. Liikennemyymälän kaikki toiminnot pyritään pitämään normaalisti auki uudistuksen ajan, ja haitat asiakkaille minimoimaan. Samassa kiinteistössä oleva S-market ja muut yritykset palvelevat uudistuksen ajan normaalisti.

Lisätietoja:
ryhmäpäällikkö Kimmo Järvi
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 536 0345
kimmo.jarvi@sok.fi

Satakunnan Osuuskauppa on Satakunnan suurin yksityinen työnantaja. Osuuskaupassa työskentelee yli 1 200 kaupan ja palvelualan ammattilaista. Osuuskaupan omistavat sen yli 71 000 asiakasomistajaa.