ABC-mittarikenttä suunnitteilla Merikarvian keskustaan


12.05.2021

Satakunnan Osuuskauppa on käynnistänyt hankkeen polttoainejakelimon rakentamiseksi Merikarvialle. Suunnitelmissa on rakentaa mahdollisimman pian ABC-mittarikenttä S-marketin yhteyteen.

”Olemme saaneet useita yhteydenottoja mm. asiakasomistajiltamme siitä, että Merikarvialle halutaan osuuskaupan polttoainejakelimo. Tähän vastaamme nyt laittamalla hankkeen vireille”, kertoo toimialajohtaja Pekka Kakko Satakunnan Osuuskaupasta.

Asemalle on suunniteltu kaksi jakajaa, jolla taataan läpäisykyky sekä toimintavarmuus. Polttoainelaaduissa huomioidaan myös biopolttoaineet ja muut paikkakunnan tarpeet, kuten moottoripolttoöljy.

”ABC-mittarikentän tekninen suunnittelu on jo valmis. Olemme jättäneet poikkeamis- ja rakennuslupahakemuksen eilen. Toivomme, että saamme luvat mahdollisimman pian kuntoon ja pystymme turvaamaan polttoaineiden saatavuuden paikkakunnalla”, toimialajohtaja Pekka Kakko toteaa.

Rakennustyöt on tarkoitus aloittaa välittömästi lupa-asioiden kuntoon tullessa, rakentaminen kestää noin kaksi kuukautta aloitushetkestä. Suunnitelmissa on tuoda ensi vuoden alussa myös ABC-sähkölataus S-marketin pihaan, jolloin ajoneuvojen suurteho- ja asiakaslataus onnistuu keskustassa asioinnin yhteydessä.

Lisätietoja:
Toimialajohtaja Pekka Kakko
majoitus- ja ravitsemiskauppa, ABC-liikennemyymälä- ja polttonestekauppa
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 598 6219
pekka.kakko@sok.fi