Äänestäminen Satakunnan Osuuskaupan edustajistovaaleissa alkaa


08.03.2021

Satakunnan Osuuskauppa on jäsentensä omistama yritys, jonka päätöksentekoon jäsenemme voivat ottaa monella tapaa osaa. Joka neljäs vuosi valittavan edustajiston roolina on mm. vahvistaa tilinpäätös, valita hallintoneuvostoon erovuoroiset jäsenet sekä toimia äänitorvena osuuskaupan johdon suuntaan ja huolehtia siitä, että osuuskaupan palveluita ja etuja kehitetään omistajien toiveita kuunnellen, talousjohtaja Ari Pakaslahti kertoo.

Vaaleissa 189 ehdokasta

Satakunnan Osuuskaupan edustajistovaalien ehdokasasettelu päättyi 25.1.2021. Ehdokkaita on 189.

-Olemme iloisia, että vaikuttaminen kiinnostaa selkeästi ja jäsenemme ovat lähteneet jälleen sankoin joukoin ehdokkaaksi. Kannustamme kaikkia jäseniämme käyttämään aktiivisesti myös äänioikeuttaan, Pakaslahti sanoo.

Vaaleissa voi äänestää joko sähköisesti tai postitse 8.3.-22.3.2021

Vaaleissa voi äänestää jokainen vähintään 15-vuotias osuuskaupan jäsen, joka on hyväksytty jäseneksi viimeistään 31.12.2020.

Satakunnan Osuuskaupan edustajisto valitaan suhteellisella vaalitavalla. Kaikki ehdokkaat ovat jollain ehdokaslistalla. Ääni annetaan ehdokkaalle, mutta läpipääsyyn vaikuttavat sekä ehdokkaan itse saamat äänet että koko ehdokaslistan äänimäärä.

Äänestysohjeet postitetaan jokaiselle äänioikeutetuille jäsenelle viikon 9 aikana. Äänestysohjeisiin ja ehdokkaisiin voi tutustua osuuskaupan vaalisivuilla  www.osuuskauppavaalit.fi/satakunta


Lisätietoja:
talousjohtaja Ari Pakaslahti
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 541 9999
ari.pakaslahti@sok.fi

www.osuuskauppavaalit.fi/satakunta