24 Pesula avaa uuden toimipisteen Mikkolaan


18.01.2024

Prisma Mikkolan palvelutarjonta laajenee, kun asiakkaiden toivoma lisäpalvelu aukeaa huhtikuussa. Kyseessä on 24 Pesulan toinen toimipiste Porin alueella. Aikaisemmin toiminnassa ollut Prisma Länsi-Porin piste jatkaa toimintaansa normaalisti.

”Tätä palvelua on meiltä toivottu paljon ja on hienoa, että nyt pystymme tällä yhteistyöllä toiveisiin vastaamaan. Me olemme arvojemme mukaisesti asiakkaitamme varten, ja tämä näkyy vahvasti myös päätöksenteossa”, kertoo Satakunnan Osuuskaupan talousjohtaja Ari Pakaslahti.

24 Pesula on uudenlainen itsepalvelupesula, jossa voi pestä vaatteet, kodintekstiilit ja matot puolessa tunnissa. Pesula toimii ilman ajanvarauksia. Kattava ja kasvava palveluverkosto ja kehittyvä liiketoiminta ovat tehneet 24 Pesulasta asiakkaiden arvostaman palvelun useille eri paikkakunnille. Yritys on perustettu vuona 1999 ja sen kotipaikka on Kokkola.

”Toiminnassamme keskeistä on hyvä sijainti, jossa tavoitamme laajat asiakasvirrat ja joihin helppo poiketa”, kertoo 24 Pesula Oy:n toimitusjohtaja Isto Kiviniemi.

Satakunnan Osuuskauppa on yli 70 000 asiakasomistajan omistama itsenäinen liikeyritys. Päätöksentekoa ohjaavia asioita ovat mm. asiakasomistajien palveleminen, osallistuminen maakunnan kehittämiseen sekä maakunnallinen ja paikallinen yhteistyö sidosryhmien kanssa.

 

Lisätietoja:

talousjohtaja Ari Pakaslahti
Satakunnan Osuuskauppa
044 541 9999
ari.pakaslahti@sok.fi

toimitusjohtaja Isto Kiviniemi
24 Pesula Oy
0400 708 753
isto.kiviemi@pesula.fi