100liikunta-tapahtuma siirtyy keväälle 2022

10.08.2021

Koko perheen liikuntatapahtuma siirretään ensi keväälle,

jolloin toivomme pystyvämme järjestämään tapahtuman turvallisesti.

Tapahtuma oli tarkoitus järjestää Prisma Mikkolan parkkialueella lauantaina 21.8.2021 klo 10-15 yhteistyössä Liikun kanssa. Vallitsevan pandemia-tilanteen takia siirrämme tapahtuman keväälle 2022. Toivomme pystyvämme järjestämään 100liikunta-tapahtuman ensi keväänä kaikkien osallistujien kannalta turvallisesti. Ilmoitamme uuden päivämäärän, kun se varmistuu.

100liikunta-tapahtuma kerää yhteen perheet, kummit, isovanhemmat ja ystävykset sekä satakuntalaiset harraste- ja urheiluseurat. Tapahtuman keskeinen ajatus on innostaa aikuiset ja lapset leikkimään, liikkumaan ja ulkoilemaan yhdessä, omalle porukalle sopivalla tavalla. Leikkimielisessä tapahtumassa pääsee tutustumaan harrastusmahdollisuuksiin sekä kokeilemaan eri lajeja. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

”Perheen kanssa vietetty aika on erittäin tärkeää. Kun siihen yhdistetään vielä ulkoilu, oli se sitten pelailua, urheilua, luonnossa liikkumista tai vaikka yhteinen uintireissu, saadaan yhdistelmä joka piristää ja tuo virtaa. Ennen kaikkea se luo hienoja muistoja ja opettaa lapsille yhdessä tekemisen upean taidon. Taidon, joka toivottavasti siirtyy myös heidän lapsilleen”, pohtii market- ja tavaratalokaupan johtaja Jussi Kaartinen. ”On todella harmillista, että joudumme siirtämään tapahtumaa, mutta meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa tässä tilanteessa. 100liikunta-tapahtuman suunnitelmat ovat nyt valmiina ja toivon koko sydämestäni, että pääsemme nauttimaan ensi keväästä toisenlaisessa tilanteessa”, Kaartinen jatkaa.

Ajatus tapahtuman järjestämiseen lähti Kaartisen huolesta perheiden yhteisen ajan laadusta sekä toiveesta saada aikuiset ja lapset enemmän yhdessä leikkimään, liikkumaan ja ulkoilemaan.

100liikunta-tapahtuman järjestää Satakunnan Osuuskauppa ja osa tapahtuman järjestämiseen tarvittavista varoista saadaan Jussi Kaartisen 50-vuotispäivän lahjoituksista.

Lisätiedot tapahtumasta: Maria Nurmi, maria.nurmi@sok.fi