Näin saat eniten etua kauppareissulla
– Myös ruokaostoksista jopa kymmeniä euroja rahana tilille

Ruokakaupan ostosten loppusummaan voi vaikuttaa oikeilla valinnoilla. Oman ruokahävikin vähentäminen, hintatietoiset tuotevalinnat ja punalaputetut tuotteet pienentävät osaltaan kauppakuitin loppusummaa. Mitä muuta olisi tehtävissä, sillä loputtomiin ei kuitenkaan voi tinkiä?

Lue koko artikkeli täältä

Ruokaostoksistakin saa kampanjaviikolla jopa 10 % Bonusta, joka maksetaan rahana tilille.

 

Bonus tuplana -kampanja 28.11.-4.12.2022 näissä Satakunnan Osuuskaupan toimipaikoissa:

Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta.

Lisätietoa Bonus tuplana -kampanjasta saa osoitteesta: www.bonustuplana.fi

Etkö vielä ole asiakasomistaja?

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Bonus alkaa kertyä pääsääntöisesti 50 euron kuukausiostoilla. Bonustaulukot vaihtelevat hieman osuuskaupoittain. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta 010 76 5858, ma-to 9-20 ja pe 9-18 (0,084 €/min)

Asiakasomistajaksi voit liittyä täällä

 

 

Joulukonserttien herkät ja iloiset laulut vievät ajatukset pois arjen kiireestä.  Kokemäen jykevä luonnonkivikirkko ja Suomen toiseksi suurin puukirkko Merikarvialla antavat arvokkaat puitteet jouluisille lauluille.

Merikarvian kirkossa esiintyy Kamarikuoro Proosit Minna Liettyä-Tynin johdolla 7.12. kello 19.00 ja Kokemäen kirkossa Friitalan ja Kokemäen mieslaulajat tunnelmoivat Heikki Haulannon johdolla 14.12. kello 18.30. Käsiohjelmia on saatavilla etukäteen konserttipaikkakuntien S-marketeista ja tapahtuma-aikaan kirkon ovelta. Konserteissa esitettävät laulut ovat kuorosovituksia tutuista joululauluista, perinteisistä uudempaan tuotantoon.

Konsertin sinulle tarjoaa Satakunnan Osuuskauppa ja käsiohjelma on maksuton. Haluamme kuitenkin juhlavuoden merkeissä antaa kuulijoille mahdollisuuden osallistua vapaaehtoisen ja vapaavalintaisen ohjelmamaksun merkeissä paikalliseen hyväntekeväisyyteen, kertoo viestintäjohtaja Leena Mettälä. Kaikki vapaaehtoiset ohjelmamaksut lahjoitetaan paikkakunnan oman S-marketin asiakkaiden ehdotusten perusteella valittuun kohteeseen.

Satakunnan Osuuskauppa täyttää tänä vuonna 105 vuotta. Pori Jazzin pitkäaikaisella yhteistyökumppanilla on juhlavuotensa merkeissä keskeinen rooli festivaalin pääsymaksuttomien musiikkielämysten mahdollistajana.

”Haluamme nyt ja tulevaisuudessa edistää Satakunnan alueen elinvoimaisuutta. Pori Jazzin kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo yli 20 vuotta, ja 105-vuotisjuhlaamme sopii hyvin alueelle erittäin merkittävän festivaalin tukeminen ja musiikkielämysten tarjoaminen kaikille”, sanoo Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Tuomi.

Poriljongissa ilmaiskonsertteja yhdeksän päivän ajan, 13.7. Satakunnan juhla-konsertti

Satakunnan Osuuskaupan panos näkyy vahvasti Jazzpuiston konserttiteltta Poriljongissa, joka tarjoaa pääsymaksutonta ohjelmaa koko festivaalin eli yhdeksän päivän ajan.

Kirjurinluodon legendaarisella Lokkilavalla vietetään kaikille avointa kansanjuhlaa keskiviikkona 13.7., kun Pori Jazz järjestää pääsymaksuttoman konsertti-illan yhdessä Satakunnan Osuuskaupan kanssa. Ilta on saanut nimen ”Satakunnan juhla”, ja se omalta osaltaan juhlistaa Satakunnan Osuuskaupan 105-vuotisjuhlavuotta. Kello 21 alkavan konsertin pääesiintyjänä nähdään Suomen eturivin pop-artisteihin jo vuosikaudet kuulunut ja moninkertaista platinaa sooloalbumeillaan myynyt Erin.

Suuren suosion edellisellä festivaalilla saavuttaneen Poriljongin ohjelmistossa kuullaan kotimaisia jazzyhtyeitä ja muita kiinnostavia esiintyjiä. Konserttiteltta sijaitsee keskeisellä paikalla Jazzpuiston upeassa miljöössä. Poriljongissa päästään kuulemaan 8.–16.7. kotimaisen jazzin huippuyhtyeitä, esimerkiksi Jukka Eskola Trioa, Iro Haarla Electric Ensemblea ja Varre Vartiaisen yhtyettä yhdessä Joonatan Raution kanssa.

Muita musiikinlajeja Poriljongissa edustavat muun muassa Suomen albumilistan ykköseksi ampaissut pop-tulokas pehmoaino, yhä laajemman yleisön suosioon noussut laulaja-lauluntekijä Antti Autio sekä kotimaisen bluesin laatukokoonpano Pepe Ahlqvist with Tomi Leino Trio feat. Harri Taittonen.

Jazzpuistooon ei ole ikärajaa, mutta anniskelusta johtuen Poriljonki muuttuu K18-alueeksi iltaisin klo 21. Jazzpuistossa on tuttuun tapaan tarjolla monipuolisia ruokapalveluita sekä tuotemyyntiä, minkä osalta tarkempia tietoja on luvassa lähempänä festivaalia. Ruokatarjontaa on tänä vuonna mukana rakentamassa myös Satakunnan Osuuskauppa.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Harri Tuomi
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 725 1551
harri.tuomi@sok.fi

100liikunta-tapahtuma järjestettiin lauantaina 21.5. klo 10-15 Prisma Mikkolan parkkialueella

100liikunta-tapahtuma keräsi yhteen perheet, kummit, isovanhemmat ja ystävykset sekä satakuntalaiset harraste- ja urheiluseurat. Tapahtuman keskeinen ajatus on innostaa aikuiset ja lapset leikkimään, liikkumaan ja ulkoilemaan yhdessä, omalle porukalle sopivalla tavalla. Tapahtuman jälkeen yhdessä liikkuminen jatkuu viikkohaasteilla. Haasteet julkaistaan tälle sivulle maanantaisin.

”Perheen kanssa vietetty aika on erittäin tärkeää. Kun siihen yhdistetään vielä ulkoilu, oli se sitten pelailua, urheilua, luonnossa liikkumista tai vaikka yhteinen uintireissu, saadaan yhdistelmä joka piristää ja tuo virtaa. Ennen kaikkea se luo hienoja muistoja ja opettaa lapsille yhdessä tekemisen upean taidon. Taidon, joka toivottavasti siirtyy myös heidän lapsilleen”, pohtii market- ja tavaratalokaupan johtaja Jussi Kaartinen.

Ajatus tapahtuman järjestämiseen lähti Kaartisen huolesta perheiden yhteisen ajan laadusta sekä toiveesta saada aikuiset ja lapset enemmän yhdessä leikkimään, liikkumaan ja ulkoilemaan. 100liikunta-tapahtuman järjestää Satakunnan Osuuskauppa ja osa tapahtuman järjestämiseen tarvittavista varoista saadaan Jussi Kaartisen 50-vuotispäivän lahjoituksista.

Mukana Satakunnan Osuuskaupan Kannustajat-seurat:
Hapkido-Finland Pori
Liikuntaseura Pori
Porin Muodostelmaluistelijat
Porin Taitoluistelu
Toejoen Veikot
Ulvilan Pesä-Veikot
Ulvilan Voimistelu ja Liikunta

Lue lisää kannustajista: https://satakunnanosuuskauppa.fi/kannustajat/

Lisätiedot tapahtumasta: Maria Nurmi, maria.nurmi@sok.fi

 

KESÄN 100LIIKUNTA- VIIKKOHAASTEET

Sivuillemme ilmestyy viikoittain uusi 100liikunta-viikkohaaste. Toteuta haaste ja kerää tapahtumasta saamasi passi täyteen. Palauta täysi passi lähimpään Satakunnan Osuuskaupan Saleen, S-markettiin tai Prismaan 31.8.2022 mennessä. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 10 kpl pelejä ja liikuntavälineitä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Haasteet ilmestyvät viikoilla 21-31.

 

Haaste (viikko 32):

Onnistutko pomputamaan palloa jaloillasi 100 kertaa? Vinkki: Suorita haaste vaikka osissa, kymmenen pomppua kerrallaan.

Haaste (viikko 31):

Haasta ystäväsi, perheenjäsenesi tai isovanhempasi pelaamaan kanssasi erilaisia palloilulajeja. Esimerkiksi, jalkapallo,pesäpallo tai sähly.

Haaste (viikko 30):

Harjoittele käsillä seisontaa. Voit aluksi harjoitella seinää vasten ja pyytää kaveria auttamaan tukemalla jaloista.

Haaste (viikko 29):

Venyttele! Välillä on hyvä venytellä ja ottaa aikaa itselleen. Keksikää vuoronperään erilaiset venyttelyliikkeet.

Haaste (viikko 28):

Kuinka monta kertaa osut pulloon jalkapallolla 100 sekunnissa?

Haaste(viikko 27):

Kuinka monta kyykkyä saat tehtyä 100 sekunnissa? Keskity kuitenkin liikkeen tekemiseen. Halutessasi voit ottaa vaikka vesipullot lisäpainoksi!

Haaste (viikko 26):

Sinulla on 100 sekuntia aikaa, keksitkö uuden jooga-asennon?

Haaste (viikko 25):

Lähde uimaan! jaksatko uida 100 metriä?

Haaste (viikko 24):

Tee 100 askelta käsilläsi. Ole luova ja ota askeleet yhdessä perheen tai ystävien kanssa!

Haaste (viikko 23):

Tee oma esterata! Apuna voit käyttää erilaisia ämpäreitä, kirjoja tai mitä ikinä keksitäkään! Pyri suorittamaan rata sadassa sekunnissa, pystytkö siihen?

 

Haaste (viikko 22):

Mailmanmestaruuden kunniaksi viikon haaste on tarkkuuslaukaus. Valitse mieleinen maila ja yritä osua pulloon mahdollisimman tarkasti. Kuinka monta kertaa osut pulloon 100 sekunnin aikana?

Haaste (viikko 21):

Pomputa pesäpalloa mailalla 100 kertaa tai 100 sekuntia viikon aikana. Valitse mieluisa maila ja pallo haasteen toteuttamiseen.

 

 

 

Porispere-sunnuntain sijaan tämän vuoden festivaaliviikon huipentaa Satakunnan Osuuskaupan järjestämä koko perheen konsertti- sekä hyväntekeväisyystapahtuma Minispere!
Minispere vietetään sunnuntaina 7.8.2022. Tapahtuman esiintyjinä tähdittää Suomen suosituin naissolisti BEHM, tubettajat Niko & Santtu sekä pikkuväen suosikki Kikattava Kakkiainen. Lavaohjelman lisäksi alueella on monenlaista muuta kivaa ohjelmaa koko perheelle Minispere toteutetaan perinteisellä Lokkilavan alueella ja tapahtuman tuotannosta vastaa tuttu ja osaava Porispere-organisaatio.

”Porisperen sunnuntaipäivästä on kasvanut vuosien saatossa Satakunnan suurin yksittäinen koko perheelle suunnattu konserttipäivä. Vuodesta 2011 eli ihan alusta asti sunnuntai on kulkenut meidän mukana. Vuosi 2022 tulee olemaan monella tapaa Porispere-organisaatiolle muutosten vuosi ja mietittiin pitkään, että jatkoa ajatellen sunnuntai tulee markkinoinnillisesti eriyttää omaksi tapahtumakseen.

Meidän monivuotinen pääyhteistyökumppani Satakunnan Osuuskauppa oli heti juonessa mukana, kun ehdotettiin heille yhteistyön laajentamista, palaset loksahtelivat nopeasti paikalleen. Tiedän, että sunnuntain perhepäivä on monelle meidänkin asiakaskunnalle yksi kesän kohokohdista ja on todella hienoa, että homma saadaan jatkumaan ja saatiin tähän vielä mahdollisuus tehdä hyvääkin. Minispere tulee liikuttamaan satakuntalaisia lapsiperheitä vielä pitkään!”, iloitsee festivaalijohtaja Harri Vilkuna.

”Olemme olleet Porisperen pääyhteistyökumppani pitkään, jo vuodesta 2013 alkaen. Yhteistyö festivaalia järjestävien tahojen kanssa on ollut mutkatonta ja joustavaa, ja olemme saaneet myös asiakasomistajiltamme paljon myönteistä palautetta jäsenhyödystään Porispere-lipuista ja omalla kotiseudulla järjestetystä hienosta tapahtumasta. Näiden aiempien hyvien kokemusten myötä olikin helppo lähteä harkitsemaan avoimin mielin Porisperen meille tekemää ehdotusta Porispere-sunnuntain järjestämisestä.

Ehdotus osui sopivaan ajankohtaan meillä sikäli, että Satakunnan Osuuskauppa täyttää tänä vuonna 105 vuotta, Minisperen avulla juhlistamme tätä merkkivuottamme. Ja vaikka nykyhetki ja viimeiset kaksi vuotta ovat olleet todella vaikeita meille kaikille, uskomme että ihmiset tarvitsevat myös mahdollisuutta pitää yhdessä hauskaa.

Tässä tapahtumassa on hauskanpidon lisäksi myös tilaisuus tehdä hyvää, lahjoitamme puolet lipputuloista paikalliselle hyväntekeväisyyskohteelle. Voit antaa oman ehdotuksesi hyväntekeväisyyskohteesta sähköpostitse osoitteeseen satakunta105@sok.fi”, kertoo viestintäjohtaja Leena Mettälä Satakunnan Osuuskaupasta.

Lisätietoa Minisperestä täältä. Liput myynnissä tiistaista 22.3. alkaen osoitteessa Lippu.fi.

Lisätietoja:
Leena Mettälä
viestintäjohtaja
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 725 1150
leena.mettala@sok.fi

Harri Vilkuna
festivaalijohtaja
Porispere OY
p. 050 561 5225
harri@porispere.fi

Ravintolamme tarjoavat upeita vaihtoehtoja loppuvuoden juhlakauteen!

Pitkät etätyöjaksot ja pitämättä jääneet asiakastapaamiset ovat jo pitkään haastaneet
yhteisöllisyyttä ja asiakkuuksien hoitoa. Olemmekin valmistelleet juuri näihin kohtaamisiin erilaisia palvelukokonaisuuksia, joissa jälleennäkemisen riemu ja mielialojen kohottaminen ovat parasta antia.

Myyntipalvelussamme räätälöimme mielellämme juuri toiveenne mukaisen kokonaisuuden

Juhlien järjestäminen meillä on helppoa, ja vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun ja tyyliin.

 

Tervetuloa viihtymään Satakunnan Osuuskaupan hotelliin ja ravintoloihin!

Lue ravintoloidemme juhlalehti täältä

Tapahtuma järjestetään Prisma Mikkolan parkkialueella lauantaina 21.8.2021. Tapahtuman keskeinen ajatus on innostaa aikuiset ja lapset leikkimään, liikkumaan ja ulkoilemaan yhdessä, omalle porukalle sopivalla tavalla. Leikkimielisessä tapahtumassa pääsee tutustumaan harrastusmahdollisuuksiin sekä kokeilemaan eri lajeja. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

”Perheen kanssa vietetty aika on erittäin tärkeää. Kun siihen yhdistetään vielä ulkoilu, oli se sitten pelailua, urheilua, luonnossa liikkumista tai vaikka yhteinen uintireissu, saadaan yhdistelmä joka piristää ja tuo virtaa. Ennen kaikkea se luo hienoja muistoja ja opettaa lapsille yhdessä tekemisen upean taidon. Taidon, joka toivottavasti siirtyy myös heidän lapsilleen”, pohtii market- ja tavaratalokaupan johtaja Jussi Kaartinen.

Ajatus tapahtuman järjestämiseen lähti Kaartisen huolesta perheiden yhteisen ajan laadusta sekä toiveesta saada aikuiset ja lapset enemmän yhdessä leikkimään, liikkumaan ja ulkoilemaan.

100liikunta-tapahtuman järjestää Satakunnan Osuuskauppa ja osa tapahtuman järjestämiseen tarvittavista varoista saadaan Jussi Kaartisen 50-vuotispäivän lahjoituksista. Tapahtuman tiedot ja sisältö tarkentuvat kevään aikana.

Lisätiedot tapahtumasta: Maria Nurmi, maria.nurmi@sok.fi

Nyt saa nurkat siistiksi, sillä Prisma Mikkola Pori ja Kodin Terra järjestää yhteistyössä Veikko Lehden kanssa Kierrätystapahtumat, jonne voi tuoda kotoa löytyvät ylimääräiset tavarat täysin veloituksetta kierrätykseen.

Tapahtuma järjestetään:

Otamme vastaan eri jätejakeita seuraavasti:

METALLIROMU, AKUT JA SÄHKÖ- JA ELEKTRONIIKKAROMU
Hellat ja pesukoneet, tietokoneet, televisiot, radiot, vatkaimet, sähköhammasharjat, muut sähköllä tai paristolla toimivat laitteet, paristot, LED-loisteputket ja energiansäästölamput

MUOVIPAKKAUKSET
Esim. Elintarvikkeiden muoviset pakkaukset, muovipullot, -kanisterit ja -purkit,
muovikassit, -pussit ja -kääreet. EI PVC-muovia.

TIETOSUOJAPAPERI
Tietosuojapaperia max 2 muovikassillista/asiakas

PAINEKYLLÄSTETTY PUU
Terassit, laiturit, aidat, sahausjätteet

RENKAAT
Vastaanotamme kaikkia renkaita ilman vanteita, auton renkaista pyörän renkaisiin. Vanteet kuuluvat metallilavalle.

Vain kotitalouksille.

Vaihda päivällinen herkullisiin pintxoihin ja kierrä Porin ravintoloissa nauttimassa pieniä herkkupaloja! Satakunnan Osuuskaupan ravintoloista Pub Winston, Amarillo, Rosso, Torero ja Fafa’s osallistuvat tapahtumaan. Pint­xot ovat 2–3 suu­pa­lal­la syö­tä­viä herkullisia pik­ku­an­nok­sia, joita ravintoloissa on tarjolla yhtä tai useampaa erilaista, suolaista tai makeaa vaihtoehtoa. Kaikki pintxot maksavat vain 2 € kpl.

Tapahtuma järjestetään maanantaista perjantaihin 17.–21.8.2020 ja pintxot ovat tar­jol­la klo 16–21. Huomaa poikkeukset!

Ravintoloissamme tarjolla myös edullisia janon sammuttajia pintxojen kylkeen, kysy kassalla!

Äänestä ja voita lahjakortti

Jokaisessa pintxo-viikkoon osallistuvassa ravintolassa on tarjolla myös kisapintxo, jota voit käydä äänestämässä. Yleisön suosikit ja tuomariston valitsemat voittajat julkistetaan keskiviikkona 26.8. Satakunnan Viikon Viikonkilpailu.fi -sivustolla, Pintxo-tapahtuman Facebookissa, Satakunnan Viikkon sekä Porikortteleiden Facebookissa ja nettisivuilla. Äänestäneiden kesken arvotaan 100 € lahjakortti voittajan valitsemaan tapahtumassa mukana olevaan ravintolaan.

Ää­nes­tys al­kaa maanantaina 17.8. klo 17 ja päät­tyy lauantaina 22.8. klo 12. Äänestämään pystyt täällä.

Kier­rä nauttimas­sa herk­ku­pa­lo­ja ja ää­nes­tä Po­rin pa­ras pint­xo. Kaikki herkkupalat vain 2 € per pintxo! Tervetuloa Pintxoilemaan!

Lisää tapahtumasta Raflaamossa

Jo perinteeksi muodostuneessa tapahtumassa Pub Winstonin sisäpihalle kokoonnutaan kahdeksatta kertaa keskustelemaan ja maistelemaan eri pienpanimoiden oluita. Tuotteitaan esittelemässä on noin 10 pienpanimoa. Erilaisia juomia on maisteltavana reilusti. Tarjolla on myös siidereitä, long drinkkejä, viinejä, viskiä ja alkoholittomia juomia. Kerralla tapahtumaan mahtuu noin 400 asiakasta ja kahden päivän aikana odotetaan noin 2 400 asiakasta.

Turvallisuus huomioitu

Tapahtuma-alueelle on edellisvuosista poiketen kaksi sisäänkäyntiä jonotuksen vähentämiseksi. Tänä vuonna tilaa on laajennettu turvaetäisyyksien varmistamiseksi. Laajennetun alueen ansiosta myös myyntikojujen sijoittelu on väljempää ja näin alueella on enemmän oleskelutilaa. Alueelle järjestetään kaikille istumapaikat. Jos tuntee olonsa sairaaksi, on syytä jäädä kotiin. Tapahtumaan osallistuvilta toivotaan hyvää käsihygieniaa ja turvaväleistä huolehtimista. Toivomme asiakkaiden huomioivan edellä mainitut asiat, jotta pysyisimme terveinä yhdessä.

Myös ruokaa ja livemusiikkia

Tapahtumassa on tarjolla oluen seuraksi myös ruokaa Amarillon konttikeittiöstä. Olutjuhlilla keskustellaan oluista ja esitellään paikalla olevat panimot. Musiikkitarjonnasta vastaa molempina päivinä Rosebud. Tapahtuman juontajaisäntänä toimii tuttuun tapaan Julle Kallio.

Pääosassa olut

Juhlilla palkitaan myös tapahtuman parhaat oluet kahdessa eri kategoriassa; yleisön valinta, johon kaikilla kävijöillä on mahdollisuus vaikuttaa ja asiantuntijaraadin palkitsemat oluet.
Oluet myydään pääsääntöisesti kahden desilitran kokoisina annoksina. Viinit ja väkevät myydään omina annoskokoinaan.

Maksutapana humalakävyt

Maksuvälineenä on käytössä aiempien vuosien tapaan elektroninen lähimaksukortti, jolla maksetaan osastoilla. Kortin hinta on kaksi euroa, ja kortille voit ladata haluamasi määrän euron arvoisia humalakäpyjä. Humalakäpyjen lataus onnistuu molemmilla sisäänkäynneillä sekä itse tapahtuma-alueella.

Tapahtuma on avoinna perjantaina 7.8. klo 17–01 ja lauantaina 8.8. klo 15–01. Sisäänpääsy on maksuton koko tapahtuman ajan. Lisätietoa tapahtumasta Facebookissa. ’
Tervetuloa maukkaiden oluiden äärelle!

Lisätietoja:
Markus Järvelä ravintolapäällikkö P. 044 725 1428 markus.jarvela@sok.fi