Pienet sateenropsaukset eivät haitanneet keskiviikkoiltana iloista jazzkansaa Satakunnan Osuuskaupan ja Pori Jazzin tarjoamassa pääsymaksuttomassa konsertissa Lokkilavalla. Yleisö innostui tanssimaan ja laulamaan Kasmirin mukana ja myöhemmin illalla fiilisteltiin tummenevassa illassa Sara Been tahtiin.

Toteutamme yhdessä Pori Jazzin kanssa myös Jazzpuiston Poriljonki-teltan ohjelman. Poriljonki (17.–20.7.) on ikärajaton konserttipaikka, jonka yhteydessä palvelee ikärajallinen (K-18) ravintola-alue. Ravintola-alueelta löytyvät myös Amarillon ja Winstonin myyntipisteet.

Näin saat eniten etua kauppareissulla
– Myös ruokaostoksista jopa kymmeniä euroja rahana tilille

Ruokakaupan ostosten loppusummaan voi vaikuttaa oikeilla valinnoilla. Oman ruokahävikin vähentäminen, hintatietoiset tuotevalinnat ja punalaputetut tuotteet pienentävät osaltaan kauppakuitin loppusummaa. Mitä muuta olisi tehtävissä, sillä loputtomiin ei kuitenkaan voi tinkiä?

Lue koko artikkeli täältä

Ruokaostoksistakin saa kampanjaviikolla jopa 10 % Bonusta, joka maksetaan rahana tilille.

 

Bonus tuplana -kampanja 6.-12.5.2024 näissä Satakunnan Osuuskaupan toimipaikoissa:

Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta.

Lisätietoa Bonus tuplana -kampanjasta saa osoitteesta: www.bonustuplana.fi

Etkö vielä ole asiakasomistaja?

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Bonus alkaa kertyä pääsääntöisesti 50 euron kuukausiostoilla. Bonustaulukot vaihtelevat hieman osuuskaupoittain. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta 010 76 5858, ma-to 9-20 ja pe 9-18 (0,084 €/min)

Asiakasomistajaksi voit liittyä täällä

 

 

Pizza & Buffa -ravintoloiden parasta pizzataituria etsivä Pizzamasteri-kilpailu huipentuu tiukkaan finaaliin Porissa tammikuussa 2024. Tänä vuonna Pizzamasteri-kilpailuun haki pizzanpaistamisen ammattilaisia useista Pizza & Buffa -ravintoloista ympäri Suomen.

– Haimme kisaan ammattilaisia, jotka haluavat jakaa rakkautensa ruoanlaittoon. Pizzataiturit ovat toteuttaneet tuhansia asiakkaiden pizzatoiveita, ja nyt he pääsevät toteuttamaan omia pizzaunelmiaan, summaa ketjupäällikkö Minna Siren SOK:lta.

Porin Pizza & Buffassa 19.1.2024 pidettävään valtakunnalliseen kilpailuun on valittu alkukarsintojen kautta viisi finalistia, joista jokainen valmistaa kilpailussa Pizzamasteri-finaalia varten itse suunnittelemansa ja nimeämänsä pizzan. Finalistit ovat Elisa Heimonen Raumalta, Paula Lampela Rovaniemeltä, Ciprian Meleaca ja Jani Seppälä Vaasasta sekä Petri Tiainen Mikkelistä. Tuomariston arvioinnissa painottuvat reseptin ja maun lisäksi pizzataiturin asenne ja persoona. Kilpailun voittaja saa palkinnoksi reissun pizzan alkulähteille Italiaan.

Kisan juontajana ja tuomariston puheenjohtajana toimii radiojuontaja ja mediapersoona Esko Eerikäinen, ja lisäksi tuomaristoon kuuluvat Lantmännen Unibaken keittiömestari Marko Hirvonen, kehityspäällikkö ja keittiömestari Sampo Laukkanen SOK:lta, ketjupäällikkö Minna Siren SOK:lta sekä hallitseva Pizzamasteri Iida Marjamäki Porin Pizza & Buffasta.

Lisätiedot

Minna Siren
Ketjupäällikkö
SOK Mara-ketjuohjaus
Puh 010 768 2818
minna.siren@sok.fi

 

Pizza & Buffa
S-ryhmään kuuluva monipuolinen ja mutkaton ravintola koko perheelle. Ketjulla on 28 ravintolaa ympäri Suomen Akaasta Ylivieskaan. Tarjolla on meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, maukasta kotiruokaa ja virvoittavia juomia noutopöydästä. https://www.raflaamo.fi/fi/ketju/pizzabuffa

Satakuntaa voidaan luonnehtia ruokamaakunnaksi, meillä on omaleimainen ruokakulttuuri, ja ruoantuotantoa on monipuolisesti alueella, samoin kuin erityyppistä jatkojalostusta. Lähiruoka on meille tärkeä asia, ja sen merkitys esimerkiksi huoltovarmuustekijänä on viime vuosina vain korostunut.

Meille on tärkeää tukea paikallista ruoantuotantoa, ja tuoda valikoimiimme asiakkaille tarjolle monipuolisesti satakuntalaisia ruokatuotteita. Satakunnan Osuuskaupan myymästä ruoasta lähiruoan osuus on 20 %, euroina tämä on noin 40 miljoonaa. Yksi tapa tehdä hyvää Satakunnassa onkin ostaa lähiruokaa, sillä lähiruoka vaikuttaa monin tavoin positiivisesti alueella, se esimerkiksi työllistää suoraan ja välillisesti suuren määrän ihmisiä.
-Nämä syyt olivat taustana sille, että halusimme järjestää tämän vuoden SuomiAreenaan lähiruokatorin yhteistyökumppaniemme kanssa, kertoo viestintäjohtaja Leena Mettälä Satakunnan Osuuskaupasta.

Tori järjestetään Eetunaukiolla kävelykadun yhteydessä torstaina 29.6. klo 10 – 17.
SuomiAreenan lähiruokatori ei ole ostosten tekopaikka, mutta siellä voit maistella kuuden lähiruokatoimijan herkullisia tuotteita, mukana ovat Yrttipaja, Nams tomaatti, Härkälän puutarha, Tenhon tila, Satamaito ja Mäkilän leipomo. Paikalla on lähiruokatoimijoiden lisäksi myös S-ryhmän ja Satakunnan Osuuskaupan marketkaupan edustajia keskustelemassa lähiruokaan liittyvistä asioista.

Lähiruokatorilla pääsee myös keskustelemaan maatalouden asiantuntijoiden kanssa viljelyn vastuullisuudesta ja kestävyydestä, kun paikalla on myös ProAgria Länsi-Suomen asiantuntijoita. Samalla voi tutustua viljely- ja nurmikasvinäytteisiin. Kestävään viljelyn teemoihin sopien esillä on hyvin hiiltä sitovia kasveja. Kasvinäytteiden myötä omavaraisuuskeskusteluun nostetaan myös kotimainen valkuaistuotanto.

Tervetuloa maistelemaan herkullista lähiruokaa, ja juttelemaan kanssamme ruoasta ja nykypäivän viljelystä!

Ässäkokit ovat kesäkuussa kokkailleet Satakunnassa viisi kertaa Lounais-Suomen Marttojen ohjaamina. Merikarvian päivän menu oli ylihelpot kalapullat, pinaattimuusi, nopeat tortillapizzat ja pätkismuffinit. Iloisen kokkaushetken päätteeksi itse tehdyt ruoat syötiin hyvällä ruokahalulla ja lopuksi siivottiin keittiö yhdessä.  Lounais-Suomen Marttojen kotitalouden asiantuntija Sari Raininko ja Merikarvian Uus-Marttojen puheenjohtaja Helena Tähkänen opastavat mielellään innostuneita Ässäkokkioppilaita. Molemmat totesivat, että lapsia on kiva opettaa ja kokkioppilaat puolestaan lupasivat kotonakin tehdä helppoja ruokia ohjeen mukaan. Olipa muutama jo pyöritellyt lihapullia aikaisemminkin, joten kalapullien teko sujui kuin vanhalta tekijältä.  Helpot ja maukkaat reseptit löytyvät osoitteesta yhteishyva.fi/assakokki.

Ässäkokki on S-ryhmän ja Marttojen järjestämä ruokakurssi 8-12 vuotiaille lapsille.  Satakunnan Osuuskauppa ja Lounais-Suomen Martat ovat järjestäneet Satakunnan Osuuskaupan alueella kursseja vuodesta 2018 alkaen ja suosio on ollut suuri.

Joulukonserttien herkät ja iloiset laulut vievät ajatukset pois arjen kiireestä.  Kokemäen jykevä luonnonkivikirkko ja Suomen toiseksi suurin puukirkko Merikarvialla antavat arvokkaat puitteet jouluisille lauluille.

Merikarvian kirkossa esiintyy Kamarikuoro Proosit Minna Liettyä-Tynin johdolla 7.12. kello 19.00 ja Kokemäen kirkossa Friitalan ja Kokemäen mieslaulajat tunnelmoivat Heikki Haulannon johdolla 14.12. kello 18.30. Käsiohjelmia on saatavilla etukäteen konserttipaikkakuntien S-marketeista ja tapahtuma-aikaan kirkon ovelta. Konserteissa esitettävät laulut ovat kuorosovituksia tutuista joululauluista, perinteisistä uudempaan tuotantoon.

Konsertin sinulle tarjoaa Satakunnan Osuuskauppa ja käsiohjelma on maksuton. Haluamme kuitenkin juhlavuoden merkeissä antaa kuulijoille mahdollisuuden osallistua vapaaehtoisen ja vapaavalintaisen ohjelmamaksun merkeissä paikalliseen hyväntekeväisyyteen, kertoo viestintäjohtaja Leena Mettälä. Kaikki vapaaehtoiset ohjelmamaksut lahjoitetaan paikkakunnan oman S-marketin asiakkaiden ehdotusten perusteella valittuun kohteeseen.

Satakunnan Osuuskauppa täyttää tänä vuonna 105 vuotta. Pori Jazzin pitkäaikaisella yhteistyökumppanilla on juhlavuotensa merkeissä keskeinen rooli festivaalin pääsymaksuttomien musiikkielämysten mahdollistajana.

”Haluamme nyt ja tulevaisuudessa edistää Satakunnan alueen elinvoimaisuutta. Pori Jazzin kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo yli 20 vuotta, ja 105-vuotisjuhlaamme sopii hyvin alueelle erittäin merkittävän festivaalin tukeminen ja musiikkielämysten tarjoaminen kaikille”, sanoo Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Tuomi.

Poriljongissa ilmaiskonsertteja yhdeksän päivän ajan, 13.7. Satakunnan juhla-konsertti

Satakunnan Osuuskaupan panos näkyy vahvasti Jazzpuiston konserttiteltta Poriljongissa, joka tarjoaa pääsymaksutonta ohjelmaa koko festivaalin eli yhdeksän päivän ajan.

Kirjurinluodon legendaarisella Lokkilavalla vietetään kaikille avointa kansanjuhlaa keskiviikkona 13.7., kun Pori Jazz järjestää pääsymaksuttoman konsertti-illan yhdessä Satakunnan Osuuskaupan kanssa. Ilta on saanut nimen ”Satakunnan juhla”, ja se omalta osaltaan juhlistaa Satakunnan Osuuskaupan 105-vuotisjuhlavuotta. Kello 21 alkavan konsertin pääesiintyjänä nähdään Suomen eturivin pop-artisteihin jo vuosikaudet kuulunut ja moninkertaista platinaa sooloalbumeillaan myynyt Erin.

Suuren suosion edellisellä festivaalilla saavuttaneen Poriljongin ohjelmistossa kuullaan kotimaisia jazzyhtyeitä ja muita kiinnostavia esiintyjiä. Konserttiteltta sijaitsee keskeisellä paikalla Jazzpuiston upeassa miljöössä. Poriljongissa päästään kuulemaan 8.–16.7. kotimaisen jazzin huippuyhtyeitä, esimerkiksi Jukka Eskola Trioa, Iro Haarla Electric Ensemblea ja Varre Vartiaisen yhtyettä yhdessä Joonatan Raution kanssa.

Muita musiikinlajeja Poriljongissa edustavat muun muassa Suomen albumilistan ykköseksi ampaissut pop-tulokas pehmoaino, yhä laajemman yleisön suosioon noussut laulaja-lauluntekijä Antti Autio sekä kotimaisen bluesin laatukokoonpano Pepe Ahlqvist with Tomi Leino Trio feat. Harri Taittonen.

Jazzpuistooon ei ole ikärajaa, mutta anniskelusta johtuen Poriljonki muuttuu K18-alueeksi iltaisin klo 21. Jazzpuistossa on tuttuun tapaan tarjolla monipuolisia ruokapalveluita sekä tuotemyyntiä, minkä osalta tarkempia tietoja on luvassa lähempänä festivaalia. Ruokatarjontaa on tänä vuonna mukana rakentamassa myös Satakunnan Osuuskauppa.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Harri Tuomi
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 725 1551
harri.tuomi@sok.fi

100liikunta-tapahtuma järjestettiin lauantaina 21.5. klo 10-15 Prisma Mikkolan parkkialueella

100liikunta-tapahtuma keräsi yhteen perheet, kummit, isovanhemmat ja ystävykset sekä satakuntalaiset harraste- ja urheiluseurat. Tapahtuman keskeinen ajatus on innostaa aikuiset ja lapset leikkimään, liikkumaan ja ulkoilemaan yhdessä, omalle porukalle sopivalla tavalla. Tapahtuman jälkeen yhdessä liikkuminen jatkuu viikkohaasteilla. Haasteet julkaistaan tälle sivulle maanantaisin.

”Perheen kanssa vietetty aika on erittäin tärkeää. Kun siihen yhdistetään vielä ulkoilu, oli se sitten pelailua, urheilua, luonnossa liikkumista tai vaikka yhteinen uintireissu, saadaan yhdistelmä joka piristää ja tuo virtaa. Ennen kaikkea se luo hienoja muistoja ja opettaa lapsille yhdessä tekemisen upean taidon. Taidon, joka toivottavasti siirtyy myös heidän lapsilleen”, pohtii market- ja tavaratalokaupan johtaja Jussi Kaartinen.

Ajatus tapahtuman järjestämiseen lähti Kaartisen huolesta perheiden yhteisen ajan laadusta sekä toiveesta saada aikuiset ja lapset enemmän yhdessä leikkimään, liikkumaan ja ulkoilemaan. 100liikunta-tapahtuman järjestää Satakunnan Osuuskauppa ja osa tapahtuman järjestämiseen tarvittavista varoista saadaan Jussi Kaartisen 50-vuotispäivän lahjoituksista.

Mukana Satakunnan Osuuskaupan Kannustajat-seurat:
Hapkido-Finland Pori
Liikuntaseura Pori
Porin Muodostelmaluistelijat
Porin Taitoluistelu
Toejoen Veikot
Ulvilan Pesä-Veikot
Ulvilan Voimistelu ja Liikunta

Lue lisää kannustajista: https://satakunnanosuuskauppa.fi/kannustajat/

Lisätiedot tapahtumasta: Maria Nurmi, maria.nurmi@sok.fi

 

KESÄN 100LIIKUNTA- VIIKKOHAASTEET

Sivuillemme ilmestyy viikoittain uusi 100liikunta-viikkohaaste. Toteuta haaste ja kerää tapahtumasta saamasi passi täyteen. Palauta täysi passi lähimpään Satakunnan Osuuskaupan Saleen, S-markettiin tai Prismaan 31.8.2022 mennessä. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 10 kpl pelejä ja liikuntavälineitä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Haasteet ilmestyvät viikoilla 21-31.

 

Haaste (viikko 32):

Onnistutko pomputamaan palloa jaloillasi 100 kertaa? Vinkki: Suorita haaste vaikka osissa, kymmenen pomppua kerrallaan.

Haaste (viikko 31):

Haasta ystäväsi, perheenjäsenesi tai isovanhempasi pelaamaan kanssasi erilaisia palloilulajeja. Esimerkiksi, jalkapallo,pesäpallo tai sähly.

Haaste (viikko 30):

Harjoittele käsillä seisontaa. Voit aluksi harjoitella seinää vasten ja pyytää kaveria auttamaan tukemalla jaloista.

Haaste (viikko 29):

Venyttele! Välillä on hyvä venytellä ja ottaa aikaa itselleen. Keksikää vuoronperään erilaiset venyttelyliikkeet.

Haaste (viikko 28):

Kuinka monta kertaa osut pulloon jalkapallolla 100 sekunnissa?

Haaste(viikko 27):

Kuinka monta kyykkyä saat tehtyä 100 sekunnissa? Keskity kuitenkin liikkeen tekemiseen. Halutessasi voit ottaa vaikka vesipullot lisäpainoksi!

Haaste (viikko 26):

Sinulla on 100 sekuntia aikaa, keksitkö uuden jooga-asennon?

Haaste (viikko 25):

Lähde uimaan! jaksatko uida 100 metriä?

Haaste (viikko 24):

Tee 100 askelta käsilläsi. Ole luova ja ota askeleet yhdessä perheen tai ystävien kanssa!

Haaste (viikko 23):

Tee oma esterata! Apuna voit käyttää erilaisia ämpäreitä, kirjoja tai mitä ikinä keksitäkään! Pyri suorittamaan rata sadassa sekunnissa, pystytkö siihen?

 

Haaste (viikko 22):

Mailmanmestaruuden kunniaksi viikon haaste on tarkkuuslaukaus. Valitse mieleinen maila ja yritä osua pulloon mahdollisimman tarkasti. Kuinka monta kertaa osut pulloon 100 sekunnin aikana?

Haaste (viikko 21):

Pomputa pesäpalloa mailalla 100 kertaa tai 100 sekuntia viikon aikana. Valitse mieluisa maila ja pallo haasteen toteuttamiseen.

 

 

 

Ravintolamme tarjoavat upeita vaihtoehtoja loppuvuoden juhlakauteen!

Pitkät etätyöjaksot ja pitämättä jääneet asiakastapaamiset ovat jo pitkään haastaneet
yhteisöllisyyttä ja asiakkuuksien hoitoa. Olemmekin valmistelleet juuri näihin kohtaamisiin erilaisia palvelukokonaisuuksia, joissa jälleennäkemisen riemu ja mielialojen kohottaminen ovat parasta antia.

Myyntipalvelussamme räätälöimme mielellämme juuri toiveenne mukaisen kokonaisuuden

Juhlien järjestäminen meillä on helppoa, ja vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun ja tyyliin.

 

Tervetuloa viihtymään Satakunnan Osuuskaupan hotelliin ja ravintoloihin!

Lue ravintoloidemme juhlalehti täältä

Tapahtuma järjestetään Prisma Mikkolan parkkialueella lauantaina 21.8.2021. Tapahtuman keskeinen ajatus on innostaa aikuiset ja lapset leikkimään, liikkumaan ja ulkoilemaan yhdessä, omalle porukalle sopivalla tavalla. Leikkimielisessä tapahtumassa pääsee tutustumaan harrastusmahdollisuuksiin sekä kokeilemaan eri lajeja. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

”Perheen kanssa vietetty aika on erittäin tärkeää. Kun siihen yhdistetään vielä ulkoilu, oli se sitten pelailua, urheilua, luonnossa liikkumista tai vaikka yhteinen uintireissu, saadaan yhdistelmä joka piristää ja tuo virtaa. Ennen kaikkea se luo hienoja muistoja ja opettaa lapsille yhdessä tekemisen upean taidon. Taidon, joka toivottavasti siirtyy myös heidän lapsilleen”, pohtii market- ja tavaratalokaupan johtaja Jussi Kaartinen.

Ajatus tapahtuman järjestämiseen lähti Kaartisen huolesta perheiden yhteisen ajan laadusta sekä toiveesta saada aikuiset ja lapset enemmän yhdessä leikkimään, liikkumaan ja ulkoilemaan.

100liikunta-tapahtuman järjestää Satakunnan Osuuskauppa ja osa tapahtuman järjestämiseen tarvittavista varoista saadaan Jussi Kaartisen 50-vuotispäivän lahjoituksista. Tapahtuman tiedot ja sisältö tarkentuvat kevään aikana.

Lisätiedot tapahtumasta: Maria Nurmi, maria.nurmi@sok.fi