Näin saat ruokaostoksista jopa kymmeniä euroja rahana tilille


24.11.2022

Ruokakaupan ostosten loppusummaan voi vaikuttaa oikeilla valinnoilla. Oman ruokahävikin vähentäminen, hintatietoiset tuotevalinnat ja punalaputetut tuotteet pienentävät osaltaan kauppakuitin loppusummaa. Mitä muuta olisi tehtävissä, sillä loputtomiin ei kuitenkaan voi tinkiä?

Jääkaapin ja ruokavarastojen täyttö on nyt jos koskaan ajankohtaista. Haastavan maailmantilanteen vuoksi kauppakassiin on samalla rahalla saattanut saada vähemmän täytettä ja omien ruokavarastojen tuotteet ovat vähitellen huvenneet keittiön kaapeista. Huomiseen kannattaakin varautua ja hyödyntää kaikki rahanarvoiset edut. Bonus tuplana -viikolla kerrytät nimittäin nimensä mukaisesti Bonusta tuplana. Ja ihan rahana pankkitilille. Tuplana.

Ajankohtaisia hankintoja ovat myös syksyn ja talven vaatteet, jalkineet ja harrastusvälineet. Kodin tarpeiston täydentäminen aina siivousvälineistä ja taloustarvikkeista pihan ja puutarhan varusteisiin on nyt myös paikallaan. Tämä on myös oiva aika testata se ravintola-annos, jota pitkään olet miettinyt.

Paljonko se sitten rahana tekee? Bonus kertyy portaittain, riippuen koko kuukauden bonusostojen kokonaissummasta. Jo 50 € kuukausiostoilla pääset Bonuksille ja vähintään 900 € kuukausiostoilla saat täyden 5 % Bonuksen.

Paljonko se tekee rahassa?

Jos siis ostat 500 euron kuukausiostoista puolet Bonus tuplana- viikolla, saat Bonusta yhteensä 22,50 euroa*. 1000 euron kuukausiostoista, joista puolet kampanjaviikolla, kerrytät Bonusta yhteensä 75 euroa*. Rahana pankkitilille. S-Etukortilla maksettaessa saat lisäksi maksutapaetua, joka on 0,5 % ostostesi loppusummasta. Joten parhaimmillaan ruokakaappien täytöstä maksetaan sinulle jopa 10,5 % takaisin suoraan rahana tilille.

Mistä tätä Bonusta sitten saa?

Bonusta kertyy kaikista ruokakaupoista ja ravintoloista, joista löydät vihreän S-logon. Toimipaikkoja on ympäri Suomen ja meillä täällä Satakunnassakin kymmeniä. Esimerkiksi kaikki Salet, S-marketit ja Prismat sekä ravintoloista mm. Amarillo ja Rosso kuuluvat Satakunnan Osuuskaupalle. Myös autoilijalle löytyy omansa: AutoPalin, Karla, ABC ja ABC Carwash palvelevat asiakasomistajia. Kauneuden ammattilaiset ovat apunasi mm. Sokoksella, Emotionissa ja Oma parturi-kampaamoissa. Löytyypä Satakunnan Osuuskaupalta myös muita ravintoloita ja kahviloita, kukkakauppa, hotelli sekä lämmitysöljyn myyntiä. Satakunnan Osuuskauppa on siis monialainen, yli 70 000 asiakasomistajan omistama itsenäinen liikeyritys. Bonus maksetaan rahana asiakasomistajien tileille joka kuun 10. päivä.

Bonus tuplana -viikolla kerrytät S-Etukortilla Bonusta tuplana, jopa 10 % Satakunnan Osuuskaupan toimipisteissä. Katso toimipaikat ja kampanjaehdot TÄÄLTÄ

*Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta. 500 euron kuukausiostot kerryttävät Bonusta 3 %, jolloin saat Bonus tuplana -kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 6 % Bonusta. 1000 euron kuukausiostoilla saat täyden Bonuksen. Esimerkkilaskelmat: 7,5 + 15 = 22,50 euroa ja 25 + 50 = 75 euroa.

Bonus tuplana -kampanjan ehdot löydät täältä