Satakunnan Osuuskauppa on tänään allekirjoitetulla kauppakirjalla Stark Suomen Murskatien kiinteistökokonaisuuden uusi omistaja. Noin 3,7 hehtaarin tontilla sijaitsi aiemmin Porin Starkin toimipiste, ja alueella on myymälärakennuksen lisäksi myös useampi halli. Tontti rajoittuu Satakunnan Osuuskaupan aiemmin omistamaan noin 17 hehtaarin alueeseen, joka on Satakunnan vilkkaimpia kaupallisia alueita.

”Emme ole haudanneet suunnitelmiamme Mikkolan kehittämisestä, vaikka aika niiden toteuttamiseen ei ole vielä koittanut. Mikkola on meille keskeinen kauppapaikka, ja olemme aina kiinnostuneita alueella avautuviin meille soveltuviin mahdollisuuksiin. Työ Mikkolan alueen kehittämiseksi jatkuu, tämä uusi kiinteistökokonaisuus lisää sen mahdollisuuksia”, kertoo Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Tuomi.

Yhteinen raja ja pitkän historian omaava liikepaikka on luonnollinen jatko Satakunnan Osuuskaupan alueen kasvattamiseen.

”Hyvä neuvotteluyhteys ja aiemmin solmittu yhteistyö Tikkulan kiinteistön osalta avasivat hyvän tien neuvotteluille Starkin vanhasta liikepaikasta. Valmista suunnitelmaa meillä ei alueelle vielä ole, eli kaikki mahdollisuudet esim. vuokraamisen suhteen ovat auki, tarvittaessa voimme myös investoida alueelle ja rakentaa täysin uusiakin tiloja, jos sellaiselle tarvetta tulee”, kertoo Satakunnan Osuuskaupan kehitysjohtaja Jussi Viitanen kiinteistökaupasta.

 

Lisätietoja:

 

toimitusjohtaja Harri Tuomi

Satakunnan Osuuskauppa

044 725 1551

harri.tuomi@sok.fi

 

 

kehitysjohtaja Jussi Viitanen

Satakunnan Osuuskauppa

044 725 1888

jussi.viitanen@sok.fi

 

Satakunnan Osuuskauppa on yli 71 000 asiakasomistajan omistama itsenäinen liikeyritys. Päätöksentekoa ohjaavia asioita ovat mm. asiakasomistajien palveleminen, osallistuminen maakunnan kehittämiseen sekä maakunnallinen ja paikallinen yhteistyö sidosryhmien kanssa.

Pienet sateenropsaukset eivät haitanneet keskiviikkoiltana iloista jazzkansaa Satakunnan Osuuskaupan ja Pori Jazzin tarjoamassa pääsymaksuttomassa konsertissa Lokkilavalla. Yleisö innostui tanssimaan ja laulamaan Kasmirin mukana ja myöhemmin illalla fiilisteltiin tummenevassa illassa Sara Been tahtiin.

Toteutamme yhdessä Pori Jazzin kanssa myös Jazzpuiston Poriljonki-teltan ohjelman. Poriljonki (17.–20.7.) on ikärajaton konserttipaikka, jonka yhteydessä palvelee ikärajallinen (K-18) ravintola-alue. Ravintola-alueelta löytyvät myös Amarillon ja Winstonin myyntipisteet.

Satakunnan Osuuskaupan suurin aurinkovoimala käynnistyi kesäkuun lopulla. Uusi voimala sijaitsee Porissa MikkolaKeskuksen katolla. Aurinkosähköjärjestelmän teho on 442 kWp ja odotettu sähkön tuotto on vuositasolla noin 390 000 kWh. Sähkölämmitteisessä omakotitalossa nelihenkinen perhe kuluttaa sähköä vuodessa arviolta 19 000 kilowattituntia – MikkolaKeskuksen aurinkovoimala tuottaa siis saman verran kuin 20 sähkölämmitteistä omakotitaloa kuluttaa vuodessa. Voimalaan on kytketty lähes 1100 aurinkopaneelia, ja sen avulla saavutetaan huomattava CO2 päästövähennys, 74 300 kg vuodessa. Aurinkovoimalan toteutti Oomi Solar Oy.

Aurinkovoimalan tuottama sähkö on täysin uusiutuvaa ja se pystytään käyttämään paikallisesti Mikkolan alueella. Esimerkiksi MikkolaKeskuksessa sijaitsevien ravintolan, myymälöiden sekä toimistotilojen sähköntarpeet mukaan lukien tilojen viilennys voidaan tehdä kesäaikaan täysin aurinkosähköllä.

Satakunnan Osuuskaupalla on nyt kahdeksan aurinkovoimalaa: Prisma Mikkola, MikkolaKeskus, S-market Kankaanpää, S-market Ulvila, Hesburger Ulvila, S-market Huittinen, Sale Vanha-Ulvila ja ABC Huittinen.

Lisätietoja:

talousjohtaja Ari Pakaslahti
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 541 9999
ari.pakaslahti@sok.fi

Kesätyöt mielletään monesti vain nuorten jutuksi, mutta Satakunnan Osuuskauppa haluaa kampanjassaan kannustaa myös työikäisiä ja eläkeläisiä hakemaan kesätöihin.

– Me arvostamme kokemusta, ja vaikka sitä ei juuri näistä tehtävistä ennakkoon olisikaan, se ei haittaa mitään, sillä me perehdytämme aina tehtäviin. Kesätöissä voi päästä kokeilemaan itselleen uutta alaa, ja se on mahdollista varttuneemmillekin. Meillä kesätyöt ovat ihan kaikenikäisille, sanoo Satakunnan Osuuskaupan henkilöstöjohtaja Päivi Huhtamaa.

Kesätöitä on tarjolla erityyppisissä asiakaspalvelutehtävissä ympäri Satakuntaa ja eri toimialoille. Tärkeintä Huhtamaan mukaan hakijassa on rohkeus ihmisten ja uusien tilanteiden kohtaamiseen sekä positiivinen asenne.

– Meillä tehdään tosi pitkiä työuria, ja tarjoamme mahdollisuuden työtehtävien vaihtamiseen tai uralla etenemiseen talon sisällä. Monet taas hankkivat meiltä työkokemusta, jota myös muut työnantajat arvostavat korkealle. Lisäksi meillä on tosi mukavaa porukkaa töissä, kehuu Huhtamaa.

 

Nyt haetaan kesätöihin kaikenikäisiä

Kesätyökampanjassaan Satakunnan Osuuskauppa kertoo, että kesätöitä on tarjolla 14–75-vuotiaille. Aivan nuorimmille kesätyönhakijoille on oma hakunsa palkalliselle Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelujaksolle.

– Tutustu työelämään -harjoittelu on tarkoitettu peruskoululaisille ja esimerkiksi lukiolaisille ja harjoittelujakso kestää kaksi viikkoa. Varsinaisiin kesätöihin ei meillä ole yläikärajaa – jos haluat töihin, niin laita ihmeessä hakemus tulemaan, kehottaa Huhtamaa.

Satakunnan Osuuskauppa palkkaa noin 600 kesätyöntekijää. Avoimet työpaikat löydät Kesätyö-sivulta. Viimeinen kesätöiden hakupäivä on 18.2.2024.

Lisätietoja:
henkilöstöjohtaja Päivi Huhtamaa
p. 050 544 0983
paivi.huhtamaa@sok.fi
Satakunnan Osuuskauppa on Satakunnan suurin yksityinen työnantaja. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. S-ryhmä on tänäkin vuonna pääyhteistyökumppani kampanjassa, jonka tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia.

Prisma Raudan kiinteistö Tikkulassa saa keväällä uuden toimijan, kun Stark Pori avaa siellä uuden myymälänsä.

Tarkoitus on myös solmia paikallinen bonusyhteistyösopimus, jonka myötä asiakasomistajat voivat kerryttää Bonusta Porin Starkilla myymälän avauduttua uudessa sijainnissa Tikkulassa. Tiloissa toimii lisäksi Prisma Raudan nykyisestä toiminnasta jatkava Prisma Puutarha ja lemmikki, Karla-autohuolto ja Charmia-keittiökalustemyymälä. Vielä on tarjolla tilaa myös uusille vuokralaisille rakentamaan asiakkaillemme monipuolista ja kehittyvää kokonaisuutta. Edelleen jatkamme myös Prisma Mikkolan rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen tuote- ja palveluvalikoiman kehittämistä.

Lue alta koko tiedote:

Porin Stark muuttaa Prisma Raudan kiinteistöön Tikkulaan keväällä 2024

Stark Pori muuttaa keväällä 2024 uusiin tiloihin.

-Uusien tilojen myötä lujitamme markkina-asemaamme Porin seudulla. Katettu noutopiha ja toimiva myymälätila mahdollistavat miellyttävän asioinnin ja erinomaisen palvelun asiakkaillemme Satakunnan alueella. Starkissa vahvistamme määrätietoisesti kilpailu- ja palvelukykyämme katsoen tämänhetkisen rakennusalan markkinatilanteen yli eteenpäin ja tulevaisuuteen, Stark Suomen toimitusjohtaja Harri Päiväniemi sanoo.

Muuton jälkeen Starkin Porin toimipisteessä on noin 3 200 neliötä myymälätilaa ja noin 5 000 neliön kokoinen katettu noutopiha. Prisma Raudalta vapautuneet tilat Porissa Tikkulantie 4:ssä soveltuvat mainiosti Starkin rakennustarvikekaupan tarpeisiin.

-Kauppapaikka on erinomainen sekä liikenteellisesti että asiakasvirroiltaan. Tila mahdollistaa meille myös paikallisen valikoiman kehittämisen ja asiointipolkujen hyvän suunnittelun siten, että ne palvelevat asiakkaitamme tehokkaasti ja sujuvasti, Päiväniemi jatkaa.

Starkissa sekä rakennusalan ammattilainen että kodin kunnostaja voi luottaa osaavaan palveluun. Ammattilaisten hankkeita ja työmaiden etenemistä tukevat Starkin toimitusnopeus ja -varmuus sekä vahvat logistiset palvelut.

-On äärettömän hienoa, että monipuoliset rautakaupan palvelut jatkuvat Tikkulan alueella. Uskon, että tämä on monille mieluisa uutinen. Tarkoitus on myös solmia paikallinen bonusyhteistyösopimus, jonka myötä asiakasomistajat voivat kerryttää Bonusta Stark Porin toimipisteessä sen avauduttua Tikkulassa, Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Tuomi kertoo.

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Harri Päiväniemi, toimitusjohtaja, Stark Suomi Oy, puh. 040 643 1800
Lassi Vasaramäki, aluejohtaja, Stark Suomi Oy, puh. 040 866 8411
Satu Otala, viestintäjohtaja, Stark Suomi Oy, puh. 044 475 7483 tai satu.otala@stark-suomi.fi
Harri Tuomi, toimitusjohtaja, Satakunnan Osuuskauppa, puh. 044 725 1551

Ässäkokit ovat kesäkuussa kokkailleet Satakunnassa viisi kertaa Lounais-Suomen Marttojen ohjaamina. Merikarvian päivän menu oli ylihelpot kalapullat, pinaattimuusi, nopeat tortillapizzat ja pätkismuffinit. Iloisen kokkaushetken päätteeksi itse tehdyt ruoat syötiin hyvällä ruokahalulla ja lopuksi siivottiin keittiö yhdessä.  Lounais-Suomen Marttojen kotitalouden asiantuntija Sari Raininko ja Merikarvian Uus-Marttojen puheenjohtaja Helena Tähkänen opastavat mielellään innostuneita Ässäkokkioppilaita. Molemmat totesivat, että lapsia on kiva opettaa ja kokkioppilaat puolestaan lupasivat kotonakin tehdä helppoja ruokia ohjeen mukaan. Olipa muutama jo pyöritellyt lihapullia aikaisemminkin, joten kalapullien teko sujui kuin vanhalta tekijältä.  Helpot ja maukkaat reseptit löytyvät osoitteesta yhteishyva.fi/assakokki.

Ässäkokki on S-ryhmän ja Marttojen järjestämä ruokakurssi 8-12 vuotiaille lapsille.  Satakunnan Osuuskauppa ja Lounais-Suomen Martat ovat järjestäneet Satakunnan Osuuskaupan alueella kursseja vuodesta 2018 alkaen ja suosio on ollut suuri.

Minispere-tapahtumassa pidettiin hauskaa ja tehtiin hyvää

Satakunnan Osuuskaupan 105-vuotisjuhlavuoden yhtä päätapahtumista, koko perheen Minispere-päivää, vietettiin sunnuntaina 7.8. Porin Kirjurinluodolla. Laadukas esiintyjäjoukko ja laaja oheisohjelma vetivät paikalle tuhansittain lapsiperheitä, paikalle tuli yli 3000 festarivierasta.

-Olemme todella iloisia, että suunnittelemamme päivä sai näin runsaasti väkeä paikalle. Osansa tässä oli tietysti aurinkoisella säällä, josta saimme nauttia parin sateisen ja tuulisen päivän jälkeen, kertoo viestintäjohtaja Leena Mettälä.

Hyvän mielen tapahtumapäivään osallistujat tekivät yhdessä myös hyvää, sillä osuuskaupassa oli tehty päätös lahjoittaa puolet tapahtuman lipputuloista lapsiin ja nuoriin liittyvälle paikalliselle kohteelle.

-Osuustoiminnan yksi oleellinen elementti on se, että liiketoiminnasta syntyvää tulosta jaetaan asiakasomistajille mahdollisimman laajasti. Näin päätimme tehdä Minisperen lipputuottojenkin kanssa. Pyysimme satakuntalaisilta ehdotuksia hyväntekeväisyyskohteista, ja saimmekin niitä runsaasti, siitä kiitos kaikille ehdotuksen jättäneille. Yksi meille tulleista ehdotuksista myös valittiin lahjoituksen saajaksi. Minispere-lahjoitus menee Satapsykiatrin lasten- ja nuorisopsykiatrian osastoille. Lapset ja nuoret kaipaavat entistä enemmän tukea mielenterveyteen liittyvissä asioissa, ja lahjoitusvaroja tullaan käyttämään esimerkiksi mielenterveysongelmaisten lasten ja nuorten kuntoutusvaiheessa, kertoo Leena Mettälä.

Minisperen hienosta osallistujamäärästä johtuen lahjoitussummakin on upea, 19 000 euroa. Kiitos kaikille Minispere-kävijöille!

Lisätietoja:
viestintäjohtaja Leena Mettälä
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 725 1150
leena.mettala@sok.fi

100liikunta-tapahtuma järjestettiin lauantaina 21.5. klo 10-15 Prisma Mikkolan parkkialueella

100liikunta-tapahtuma keräsi yhteen perheet, kummit, isovanhemmat ja ystävykset sekä satakuntalaiset harraste- ja urheiluseurat. Tapahtuman keskeinen ajatus on innostaa aikuiset ja lapset leikkimään, liikkumaan ja ulkoilemaan yhdessä, omalle porukalle sopivalla tavalla. Tapahtuman jälkeen yhdessä liikkuminen jatkuu viikkohaasteilla. Haasteet julkaistaan tälle sivulle maanantaisin.

”Perheen kanssa vietetty aika on erittäin tärkeää. Kun siihen yhdistetään vielä ulkoilu, oli se sitten pelailua, urheilua, luonnossa liikkumista tai vaikka yhteinen uintireissu, saadaan yhdistelmä joka piristää ja tuo virtaa. Ennen kaikkea se luo hienoja muistoja ja opettaa lapsille yhdessä tekemisen upean taidon. Taidon, joka toivottavasti siirtyy myös heidän lapsilleen”, pohtii market- ja tavaratalokaupan johtaja Jussi Kaartinen.

Ajatus tapahtuman järjestämiseen lähti Kaartisen huolesta perheiden yhteisen ajan laadusta sekä toiveesta saada aikuiset ja lapset enemmän yhdessä leikkimään, liikkumaan ja ulkoilemaan. 100liikunta-tapahtuman järjestää Satakunnan Osuuskauppa ja osa tapahtuman järjestämiseen tarvittavista varoista saadaan Jussi Kaartisen 50-vuotispäivän lahjoituksista.

Mukana Satakunnan Osuuskaupan Kannustajat-seurat:
Hapkido-Finland Pori
Liikuntaseura Pori
Porin Muodostelmaluistelijat
Porin Taitoluistelu
Toejoen Veikot
Ulvilan Pesä-Veikot
Ulvilan Voimistelu ja Liikunta

Lue lisää kannustajista: https://satakunnanosuuskauppa.fi/kannustajat/

Lisätiedot tapahtumasta: Maria Nurmi, maria.nurmi@sok.fi

 

KESÄN 100LIIKUNTA- VIIKKOHAASTEET

Sivuillemme ilmestyy viikoittain uusi 100liikunta-viikkohaaste. Toteuta haaste ja kerää tapahtumasta saamasi passi täyteen. Palauta täysi passi lähimpään Satakunnan Osuuskaupan Saleen, S-markettiin tai Prismaan 31.8.2022 mennessä. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 10 kpl pelejä ja liikuntavälineitä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Haasteet ilmestyvät viikoilla 21-31.

 

Haaste (viikko 32):

Onnistutko pomputamaan palloa jaloillasi 100 kertaa? Vinkki: Suorita haaste vaikka osissa, kymmenen pomppua kerrallaan.

Haaste (viikko 31):

Haasta ystäväsi, perheenjäsenesi tai isovanhempasi pelaamaan kanssasi erilaisia palloilulajeja. Esimerkiksi, jalkapallo,pesäpallo tai sähly.

Haaste (viikko 30):

Harjoittele käsillä seisontaa. Voit aluksi harjoitella seinää vasten ja pyytää kaveria auttamaan tukemalla jaloista.

Haaste (viikko 29):

Venyttele! Välillä on hyvä venytellä ja ottaa aikaa itselleen. Keksikää vuoronperään erilaiset venyttelyliikkeet.

Haaste (viikko 28):

Kuinka monta kertaa osut pulloon jalkapallolla 100 sekunnissa?

Haaste(viikko 27):

Kuinka monta kyykkyä saat tehtyä 100 sekunnissa? Keskity kuitenkin liikkeen tekemiseen. Halutessasi voit ottaa vaikka vesipullot lisäpainoksi!

Haaste (viikko 26):

Sinulla on 100 sekuntia aikaa, keksitkö uuden jooga-asennon?

Haaste (viikko 25):

Lähde uimaan! jaksatko uida 100 metriä?

Haaste (viikko 24):

Tee 100 askelta käsilläsi. Ole luova ja ota askeleet yhdessä perheen tai ystävien kanssa!

Haaste (viikko 23):

Tee oma esterata! Apuna voit käyttää erilaisia ämpäreitä, kirjoja tai mitä ikinä keksitäkään! Pyri suorittamaan rata sadassa sekunnissa, pystytkö siihen?

 

Haaste (viikko 22):

Mailmanmestaruuden kunniaksi viikon haaste on tarkkuuslaukaus. Valitse mieleinen maila ja yritä osua pulloon mahdollisimman tarkasti. Kuinka monta kertaa osut pulloon 100 sekunnin aikana?

Haaste (viikko 21):

Pomputa pesäpalloa mailalla 100 kertaa tai 100 sekuntia viikon aikana. Valitse mieluisa maila ja pallo haasteen toteuttamiseen.

 

 

 

Satakunnan Osuuskaupan kesärekry on auki – tarjolla on monipuolisia mahdollisuuksia positiivisille persoonille

Satakunnan Osuuskauppa rekrytoi jälleen satoja kesätyöntekijöitä mielenkiintoisiin tehtäviin ympäri Satakuntaa. Varsinaisten kesätöiden lisäksi koululaisia rekrytoidaan kahden viikon kesäharjoittelujaksoille. Kesätyö- ja harjoitteluhaut ovat avoinna 13. helmikuuta asti.

Kesätyöntekijöitä haetaan erityisesti asiakaspalvelutehtäviin muun muassa kauppoihin, ravintoloihin, hotelleihin ja liikennemyymälöihin. Töitä on tarjolla koko Satakunnan Osuuskaupan toimialueella.

– Satakunnan Osuuskauppaan kannattaa hakea kesätöihin, koska työ antaa palkan lisäksi paljon muutakin. Asiakaspalvelussa tulee paljon ihmiskohtaamisia, joiden kautta oppii asiakaspalvelusta, työelämästä ja kenties itsestäkin. Kesätyöstä saa sisältöä elämään, ja samalla oppii ripeää reaktiokykyä ja vetovoimaisia asiakaspalvelutaitoja, kommentoi Satakunnan Osuuskaupan henkilöstöjohtaja Päivi Huhtamaa.

Hyvin sujuneesta kesätyöstä voi poikia pidempikin työsuhde. Parhaimmillaan kesätyö voi johtaa jopa vakituiseen työsuhteeseen.

– Jos tykästyy alaan ja Satakunnan Osuuskauppaan, voi hyvän kesätyökokemuksen jälkeen hyvinkin olla mahdollista jatkaa töitä vaikkapa opintojen ohella. Hyville tyypeille löytyy töitä! kertoo Huhtamaa.

Kesätöihin haetaan verkossa

Kaikkiin Satakunnan Osuuskaupan kesätyö- ja harjoittelupaikkoihin voi hakea verkossa täytettävällä hakemuksella sunnuntaihin 13. helmikuuta asti. Kesätöihin voivat hakea kaikenikäiset.
Lisäksi tänäkin vuonna alle 18-vuotiaat koululaiset voivat hakea kahden viikon palkalliseen kesäharjoitteluun.

Hakijoilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, mutta ei siitä haittaakaan ole.

– Haemme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyydellä ja oma-aloitteisuudella varustettuja aktiivisia ja positiivisia persoonia. Kun asenne on kohdallaan, työtehtävät oppii kyllä. Lisäksi kesätyöntekijältä edellytetään valmiutta tehdä erilaisia vuoroja, sillä tarjolla on pääasiassa vuorotyötä, selventää Huhtamaa.

Satakunnan Osuuskauppa on mukana Vastuullinen kesäduuni 2022 -kampanjassa. Kampanjan tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia.

Lisätietoja antaa:

Päivi Huhtamaa
henkilöstöjohtaja
Satakunnan Osuuskauppa
puh. 050-544 0983
paivi.huhtamaa@sok.fi

Satakunnan Osuuskaupan omistaman, vastikään remontoidun ABC Huittisten liikenneasema on laajentanut palvelutarjontaansa uudenlaisella yhteistyöllä Suomen käsityöyrittäjät ry:n kanssa. Paikallisuus näkyy vahvasti uudistetussa myymälässä ja jokaisen kävijän on mahdollisuus kokea ripaus ”huittislaista hulluutta”.

”Matkailijat läheltä ja kaukaa ovat nyt ahkerasti liikkeellä ja odotammekin vilkkaita kuukausia. Alueellinen yhteistyö ja verkostoituminen asukkaiden ja yritysten kanssa on meille tärkeää”, kertoo liikennemyymäläpäällikkö Janina Sundell.

Käsityökorttelit Huittinen on Kehräsaaresta tutun, Suomen käsityöyrittäjät ry:n kauppa. Huittisissa mukana on ollut jo 27 käsityöyrittäjää ja määrä on kasvamassa. Tuotteita on grafiikasta mattoihin ja päästä jalkoihin: vaatteita, asusteita, koruja, sisustustarvikkeita ja taidetta. Laajan valikoiman nähdäänkin tuovat liikepaikalle uusia kävijöitä, läheltä ja kauempaakin. ”Asiakkailta on tullut palautetta, että myymälässä vierailu on kuin kävisi taidenäyttelyssä”, kertovat Karoliina Nikitin Kenkiksestä ja Raija Pyssysalo Taitoisa Oy:stä.

Satakunnan Osuuskauppa on halunnut olla mukana luomassa mahdollisuutta käsityöyrittäjien tunnettuuden ja näkyvyyden kasvattamisessa. ”Haluamme osaltamme luoda uusia mahdollisuuksia alueen elinvoimalle ja kaikki uudenlaisetkin yhteistyömahdollisuudet ovat kiinnostavia”, kertoo toimialajohtaja Pekka Kakko.

Satakunnan Osuuskauppa on yli 70 000 asiakasomistajan omistama itsenäinen liikeyritys. Päätöksentekoa ohjaavia asioita ovat mm. asiakasomistajien palveleminen, osallistuminen maakunnan kehittämiseen sekä maakunnallinen ja paikallinen yhteistyö sidosryhmien kanssa. Satakunnan Osuuskaupan muita hankkeita tällä hetkellä ovat mm. Ulvilan Sahamäkeen valmistuva uusi liiketoimintakokonaisuus, jossa palvelevat S-market, ABC-polttoainejakamo, ABC Carwash ja Hesburger.

Lisätietoja:
Käsityökortteli Huittinen vastuuhenkilö
Karoliina Nikitin
Kenkiks
p. 050 523 8174
Karoliina.kenkiks@gmail.com

kehityspäällikkö Jussi Viitanen
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 725 1888
jussi.viitanen@sok.fi