Kesä on ihan pian!


Haemme kesäksi kaikenikäisiä työkavereita. Meillä sinua odottaa monipuoliset tehtävät ja mahtava työporukka. Tehdään tästä meidän kesä!

Jos olet 14–75-vuotias, meillä on kesätöitä sinulle! 

päivitys 19.2.: Kesätyöhaku vuodelle 2024 on päättynyt.

Meillä Satakunnan Osuuskaupassa on tarjota kesätöitä jälleen noin 600 innokkaalle. Haemme joukkoomme sekä uraansa aloittelevia että kokeneita konkareita – kesätyöt kuuluvat ihan kaikille! Ja mikä olisikaan parempi tapa kokeilla jotain aivan uudenlaista työtä kuin hakea kesätöihin.  

Monesti käy niin, että kesätyöntekijät palaavat meille töihin myöhemminkin, ja mikä parasta – meiltä hankittua työkokemusta arvostetaan myös muualla. Perehdytämme sinut tehtäviisi, joten pääset oppimaan uutta sekä osaksi porukkaamme.  

Jätä hakemuksesi viimeistään 18.2.2024. 

Tästä tulee meidän kesä. 

Jos olet 14–17-vuotias ja hakemassa kesätyöpaikkaa Tutustu työelämään ja tienaa -kampanjaan liittyen, lähetä hakemuksesi täällä. 

Kesätyöntekijänä pääset nauttimaan erinomaisista eduista

Tiesitkö, että kesätyöntekijänä saat meiltä muun muassa seuraavat edut? Alla olevat edut saat, kun solmit kanssamme yli 2 viikkoa kestävän kesätyösopimuksen. 

Saat henkilökunta-alennuksen lähes kaikista S-ryhmän toimipaikoista ympäri Suomea – Bonuksen lisäksi! Edun suuruus toimipaikasta ja tuotteesta riippuen 3–50 %. Esimerkiksi kaikissa S-ryhmän ravintoloissa edun suuruus on -25 %. 

Saat laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Meillä on koko henkilöstölle voimassa vapaa-ajan tapaturmavakuutus aina ja kaikkialla, eikä siinä ole korvauskattoa. Vakuutusturva on niin laaja, että vastaavaa vakuutusta ei voi edes yksityishenkilönä saada. 

Saat käyttöösi ePassi-palvelun, jonka avulla voit käyttää Sportti & Kulttuuri- tai Hyvinvointipalveluita. Saat ePassin käyttöösi heti työsuhteen alusta lähtien. 

Avoimet kesätyöpaikkamme

Tässä muutamia esimerkkejä siitä, millaisia työtehtäviä meillä on tarjolla. Hakemuksessa voit halutessasi esittää toiveita sinulle mieluisesta toimipisteestä. Kesätyöpaikkojen hakuaika päättyy 18.2.2024. 

Haemme kesäksi esimerkiksi: 

  • Myyjiä Prismaan, S-marketiin, Saleen ja Sokokselle 
  • Ravintolatyöntekijöitä Amarilloon, Rossoon, Grill y Tapas Toreroon ja Pub Winstoniin 
  • Kahvilatyöntekijöitä Coffee Houseen 
  • Ravintolatyöntekijöitä Ravintolamaailmaan ja Hesburgeriin 
  • Kerroshoitajia ja vastaanottovirkailijoita Original Sokos Hotel Vaakunaan 
  • Liikennemyymälätyöntekijöitä ABC:lle 

Millaista meillä on olla kesätöissä?

Kesätyöntekijämme kertovat omia tarinoitaan ja kokemuksiaan kesätyöstään meillä.

Erikoiskahveja pilke silmäkulmassa

Kruisailua sähkötrukilla

Hotellin vastaanotossa pääsee hyödyntämään myös kielitaitoa

Muistoja kesätöistä

Pääsin 18-vuotiaana kesätöihin Prisma Mikkolan kassalle. Kesätyöt aloitti jännittynyt ja ujo tyttö. Ensimmäisenä kesätyöpäivänäni sain hyvän työhönperehdytyksen, sekä esihenkilön ja työkaverien tuen. Työkaverit auttoivat aina kun tarvitsin apua, sekä antoivat hyviä neuvoja. Asiakkaatkin olivat mukavia ja hyväntuulisia.
Kesätöiden aikana ujosta ja jännittyneestä tytöstä kasvoi ulospäinsuuntautunut, iloinen ja määrätietoinen nuori aikuinen.
Parempaa kesätyöpaikkaa en olisi voinut saada.

-Kiia

 

Hain kesätöihin s-ryhmään ja 5 vuotta myöhemmin olen edelleen samassa paikassa töissä mihin pääsin kesätöihin. 🙂

-Sanna

 

Aloitin kesätöissä ravintolamaailmassa ja kesän jälkeen sain tehdä ilta- ja viikonlopputöitä opiskelujen ohella. Valmistuttuani jäin tekemään töitä isommalla tuntisopimuksella. Muutaman vuoden päästä rupesi kaupan ala kiinnostamaan ja sain sisäisellä siirrolla siirryttyä Prismaan. Nykyisin työskentelen Prismassa myyntipalveluvastaavana ja työvuosia tulee täyteen Satakunnan Osuuskaupalla tänä vuonna 15.

-Salla

 

Prisman pullonpalautuksessa olen ottanut ensikosketuksen Satakunnan Osuuskauppaan kesällä 2000 ja 2001. Työhön kuului pullopalautuksen hoitamista ja ostoskärryjen noutaminen parkkipaikalta ovien edustalle. Tähän aikaan ei vielä ollut trukkia millä kärryjä kuskattiin, vaan ihan työntämällä niitä sieltä haettiin 😅 Kesällä se olikin ihan helppoa, talvella ei niinkään 😊 Tämä oli siis ”vanhan” Prisman aikaan.
Kesät 2002 ja 2003 olen viettänyt Palin Oy:ssä. Siellä tein ihan mekaanikon töitä.
14.1.2004 aloitin vakituisessa työsuhteessa Palinilla ja se työsuhde jatkui aina 31.10.2021 asti, Palinilla tuli tehtyä jos jonkinlaista toimenkuvaa, viimeisempänä olin Tiiminvetäjänä Volvo tiimissä jonka jälkeen siirryin ABC puolelle työskentelemään. Nyt olen Palvelupäällikkönä Liikenteen Energiat ja Palvelut tiimissä.
Vakituisessa työsuhteessa olen nyt ollut 20 vuotta Satakunnan Osuuskaupalla.

-Vesa

 

Minä aloitin osuuskaupassa työvoimatoimiston työllistymiskurssin kautta työharjoittelijana S-market Kankaanpäässä maaliskuussa 2003. Kurssin päätyttyä minut palkattiin toukokuussa kesätöihin. Syksyllä sain jo vakinaisen paikan. Siitä se osuuskauppaura on jatkunut myymälätöissä kolmessa eri myymälässä myyjänä ja kassavastaavana.
Jossakin vaiheessa kiinnostuin työsuojelusta ja kahden vuoden työsuojelutoimikunnan jäsenyyden jälkeen asetuin ehdolle työsuojeluvaltuutetuksi. Tulin valituksi ja siinä toimessa olen nyt ollut vuodesta 2016.
Olen kaupan puolen henkilöstön edustaja kaikessa, mikä liittyy työn turvallisuuteen, terveellisyyteen ja työhyvinvointiin. Mielenkiintoinen työ, jossa ei koskaan tule valmiiksi, aina on uutta opittavaa.

-Leena