Kun Leila ja luottokampaaja Terhi kohtaavat, nauru raikaa


05.07.2024

Leila löysi luottokampaajansa Terhin Prisma Mikkolasta. Oma parturi-kampaamo oli kyllä Leilalle tuttu, mutta työkaverin suosituksesta hänkin varasi ajan hiustenleikkaukseen. Loppu on historiaa – Leilasta tuli heti kanta-asiakas.

Oma parturi-kampaamossa työskentelee noin 25 ammattilaista. Terhi oli ensimmäisiä, jonka tuoliin Leila istui ja kaksikolla synkkasi heti erinomaisesti: oli selvää, että molemmat ovat puheliaita ja positiivisia persoonia. Nyt takana on jo useampi vuosi yhteisiä hetkiä kampaamotuolissa.

– Käyn Terhillä noin kolmen kuukauden välein, mutta joskus useamminkin, jos on jokin juhlatilaisuus ja hiukset pitää olla kunnossa. Tämä on kätevästi Prisman yhteydessä, missä käymme ruokaostoksilla. Kaiken lisäksi täältä saa myös S-bonukset! En olisi uskonut, että voisin saada bonuksia kampaamosta, Leila hymyilee.

Leilan mukaan käynnit Terhin tuolissa ovat paljon enemmän kuin vain hiustenleikkaus. Nauru raikaa ja tarinat lentävät – tämän voi todistaa kuka tahansa, joka on kaksikon lähettyvillä.

– Parasta on, että Terhin kanssa voi jutella ihan kaikesta mahdollisesta. Hänen kanssaan on niin helppo tulla toimeen. Terhin luona käyminen on kuin menisi hyvän kaverin luo, Leila sanoo.

Joskus Terhi ehdottaa vähän erilaista kampausta tai hiusten kihartamista, ja Leila lähtee ehdotuksiin mieluusti mukaan. Kampaajakäynnin jälkeen Leilalla on aina vapautunut ja ihana olo.

– Tuntuu kuin olisi aivan eri ihminen. Tukka on hyvin ja mieli virkeä, hän kuvailee.

Kokemustensa perusteella Leila on myös suositellut Terhiä lämpimästi ystävilleen ja sukulaisilleen. Oma parturi-kampaamoon voi poiketa myös ilman ajanvarausta.

Leila sanoo olevansa onnellinen, että löysi Terhin.

– Tämä on ollut minulle ihan huippujuttu, hän toteaa.

Leilan asiakastarina on osa artikkelikokonaisuutta. Kaikki artikkelisarjan osat löydät täältä