Työkaverit ja asiakkaat ovat parasta työssä Prisman Ruokatorilla


03.07.2024

Prisman Ruokatorin vastaava Jenni nauttii asiakaspalvelusta ja hetkistä, jolloin on aikaa vaihtaa kuulumisia sekä työkavereiden että asiakkaiden kanssa

– Työkaverit ovat arkeni hedelmä. He ovat paitsi työkavereita, myös ystäviä, ja heidän kanssaan on mukava jakaa niin työasiat kuin vapaa-ajankin ilot ja surut.

Ruokatorin tiimin mahtava yhteishenki näkyy Prisma Mikkolassa sekä asiakkaille että työkavereille. Moni työkaveri toivoo pääsevänsä töihin Ruokatorille.

– Kyllä tässä pitää olla tietynlainen persoona, sillä tässä ollaan oikeastaan koko ajan esillä ja tekemisissä asiakkaiden kanssa. Parasta on, kun aamulla meillä on tiimin kanssa tunti yhteistä aikaa, kun valmistelemme tiskiä. Siinä ehtii jutella ja oikeasti tutustua. Täällä muodostuu aitoja ystävyyksiä, Jenni sanoo.

Välillä rupatellaan pitkästi myös vakioasiakkaiden kanssa. Jenni tekee paljon aamuvuoroja, joista löytyy rauhallisempiakin hetkiä.

– Kohtaamiset ovat asiakkaillemme tärkeitä. Se juttutuokio voi olla jollekin päivän ainoa, joten panostamme niihin.

Jenni päätyi työskentelemään Ruokatorille aikoinaan opintojen ohessa, ja viimeiset 10 vuotta hän on ollut Ruokatorin vastaavana.

– Se oli luonnollinen siirtymä. Olen opiskellut työnantajan tukemana ruokamestarin erikoisammattitutkinnon ja saanut esihenkilökoulutusta.

Viimeisimpänä Jenni on opiskellut Ruokatori-valmentajaksi. Se tarkoittaa, että hän toimii jatkossa seitsemän eri palvelutiskin apukätenä.

– Tuen Ruokatorien suunnitelmallisuutta, autan perehdytyksissä ja sparraan muita vastaavia. Tämä on uusi pesti, joka nyt starttaa ja olen innoissani, kun pääsen tekemään sitä, mitä haluan, Jenni sanoo.

jenni

Jennin mtyöntekijätarina on osa artikkelikokonaisuutta. Kaikki artikkelisarjan osat löydät täältä