Asiakasomistajuus lahjaksi -kampanja 13.11.-15.12.2023

25.11.2023

Anna lahja, joka tuottaa iloa jokaisena päivänä: ASIAKASOMISTAJUUS

Paras lahja on sellainen, joka tuottaa iloa ihan jokaisena päivänä. Hanki lahjaksi Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajuus – lahja, joka kruunaa jokaisen päivän!

Ja sinulle lahjan antaja, haluamme kiitoksena loistavasta lahjavalinnasta antaa 50 euron S-ryhmän lahjakortin. Voit käyttää lahjakortin itse tai antaa senkin lahjaksi! Kampanja-aika on 13.11.-15.12.2023.

Toimi näin:

  • Tule käymään Prisma Mikkolan tai Länsi-Porin Asiakasomistaja- ja S-Pankkipalvelupisteessä.
  • Maksa 100 € osuusmaksu juhliaan viettävälle.
  • Huomaa, että lahjan saajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt eikä hänellä saa olla muita jäsenyyksiä.
  • Saat mukaasi onnittelukirjeen ja toimintaohjeet lahjan saajalle ja itsellesi 50 € lahjakortin, jonka voit käyttää miten haluat (ei kuitenkaan lahjansaajan osuusmaksun maksamiseen).
  • Lahjan saajan nimen lisäksi tarvitsemme hänen puhelinnumeronsa.
  • uuden jäsenen mobiilietujen ja lahjan ostajan edun edellytys on, että lahjan saaja perustaa oman talouden.
  • Mikäli lahjan saaja ei halua liittyä asiakasomistajaksi, voidaan maksettu osuusmaksu pyynnöstä palauttaa lahjan antajalle vähennettynä lahjan antajan saamalla 50 € lahjakortilla.
  • Kampanjaan liittyvt kysymykset: asiakaspalvelu.satakunta@sok.fi

Katso asiakaspalvelupisteiden aukioloajat: s-pankki.fi/toimipaikat. Voit myös varata ajan osoitteesta s-pankki.fi/ajanvaraus.

S-Etukortilla upeita etuja ja selvää rahaa takaisin ostoistasi joka kuukausi

S-Etukortilla Bonusta kertyy esimerkiksi Saleista, S-marketeista ja Prismoista sekä ravintoloista ja ABC-liikennemyymälöistä. S-Etukorttia näyttämällä pääsee myös nauttimaan vain asiakasomistajille suunnatuista eduista ja kampanjoista. Lisäksi asiakasomistaja saa etuja yhteistyökumppaneiltamme esimerkiksi tapahtumalipuista, vakuutuksista, puheluista ja matkoista. Myös S-Pankin peruspankkipalvelut ovat maksuttomia.

Rahanarvoisia etuja S-mobiilissa

Uutena asiakasomistajana lahjansaaja saa maksuttomaan S-mobiiliin jopa satojen eurojen tutustumisedut sekä jatkossa myös vaihtuvia etuja eri toimipaikoista, ympäri Suomen. Tutustumisetujen saaminen edellyttää pääjäsenyyttä ja oman talouden perustamista.  Monipuolisesta S-mobiilista voi myös seurata hiilijalanjälkeä, ruoan kotimaisuutta ja ruokakorin ravintoarvoja.

Tutustumisedut S-mobiilissa:

 

Etu on voimassa 13.11.-15.12.2023 vain Prisma Mikkolan ja Länsi-Porin Asiakasomistaja- ja S-Pankkipalvelupisteessä.

Lisätietoja saat osoitteesta asiakaspalvelu.satakunta@sok.fi