Asiakasomistajuus lahjaksi -kampanja 2.-31.5.2024


02.05.2023

Anna juhliaan viettävälle tai valmistuvalle lahjaksi ASIAKASOMISTAJUUS

Paras lahja on sellainen, joka tuottaa iloa ihan jokaisena päivänä. Hanki lahjaksi Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajuus – lahja, joka kruunaa jokaisen päivän!

Ja sinulle lahjan antaja, haluamme kiitoksena loistavasta lahjavalinnasta antaa 50 euron S-ryhmän lahjakortin. Voit käyttää lahjakortin itse tai antaa senkin lahjaksi! Kampanja-aika on 2.-31.5.2024.

Lahjanantaja, toimi näin:

 • Tule käymään Prisma Mikkolan tai Länsi-Porin Asiakasomistajapalvelu- ja S-Pankkipisteessä. Ajan varaamalla vältyt jonottamiselta. Varaa aika täältä.
 • Tarvitset mukaasi lahjansaajan nimen sekä hänen puhelinnumeronsa.
 • Maksa 100 € osuusmaksu juhliaan viettävän puolesta.
 • Saat mukaasi onnittelukirjeen ja toimintaohjeet lahjan saajalle ja itsellesi 50 € lahjakortin, jonka voit käyttää miten haluat (ei kuitenkaan lahjansaajan osuusmaksun maksamiseen).

Huomaa!

 • Lahjansaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt, hänellä ei saa olla muita jäsenyyksiä ja hänen tulee asua Satakunnan Osuuskaupan toimialueella. Lisäksi saadakseen 100 euron arvoiset tutustumisedut S-mobiiliin, tulee lahjansaajan täyttää tutustumisetujen ehdot. (mm. hänen tulee perustaa oma asiakasomistajatalous sekä liittyä ensimmäistä kertaa asiakasomistajaksi Satakunnan Osuuskauppaan.) Katso kaikki ehdot täältä
 • Mikäli lahjansaaja ei halua liittyä asiakasomistajaksi, voidaan maksettu osuusmaksu pyynnöstä palauttaa lahjan antajalle vähennettynä lahjan antajan saamalla 50 € lahjakortilla.
 • Kampanjaan liittyvät kysymykset: asiakaspalvelu.satakunta@sok.fi
 • Etu on voimassa 2.-31.5.2024 vain Prisma Mikkolan ja Länsi-Porin Asiakasomistajapalvelu- ja S-Pankkipisteessä.

Lahjansaaja, toimi näin:

 • Soitamme sinulle lähiaikoina tai voit itse varata ajan Asiakasomistajapalvelu- ja S-Pankkipisteelle täältä
 • Saavu paikalle sovittuna ajankohtana, niin avaamme sinulle palvelut ja tilaamme käyttötarpeisiisi sopivan kortin.
 • Ota mukaan virallinen, voimassa oleva henkilöllisyystodistus (Henkilökortti tai passi. Ajokortti ei ole virallinen henkilöllisyystodistus.)
 • Liittymisen jälkeen saat parissa päivässä S-mobiiliin 100 euroa ostosrahaa eri toimipisteisiin.

Rahanarvoisia etuja S-mobiiliin

Uutena asiakasomistajana lahjansaaja saa maksuttomaan S-mobiiliin sadan euron tutustumisedut sekä jatkossa myös vaihtuvia etuja eri toimipaikoista, ympäri Suomen. Tutustumisetujen saaminen edellyttää pääjäsenyyttä ja oman talouden perustamista.  Monipuolisesta S-mobiilista voi myös seurata hiilijalanjälkeä, ruoan kotimaisuutta ja ruokakorin ravintoarvoja.

Lisää S-mobiilista täältä

 

S-Etukortilla upeita etuja ja selvää rahaa takaisin ostoistasi joka kuukausi

S-Etukortilla Bonusta kertyy esimerkiksi Saleista, S-marketeista ja Prismoista sekä ravintoloista ja ABC-liikennemyymälöistä. S-Etukorttia näyttämällä pääsee myös nauttimaan vain asiakasomistajille suunnatuista eduista ja kampanjoista. Lisäksi asiakasomistaja saa etuja yhteistyökumppaneiltamme esimerkiksi tapahtumalipuista, vakuutuksista, puheluista ja matkoista. Myös S-Pankin peruspankkipalvelut ovat maksuttomia.

Kysymyksiä kampanjasta?

Lisätietoja kampanjasta saat osoitteesta asiakaspalvelu.satakunta@sok.fi

Katso asiakaspalvelupisteiden aukioloajat: s-pankki.fi/toimipaikat.

Varaa aika osoitteesta s-pankki.fi/ajanvaraus.