Asiakasomistajuus lahjaksi -kampanja 15.11.-14.12.2022

15.11.2022

Anna lahja, joka tuottaa iloa jokaisena päivänä: ASIAKASOMISTAJUUS

Paras lahja on sellainen, joka tuottaa iloa ihan jokaisena päivänä. Hanki jouluna lahjaksi Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajuus – lahja, joka kruunaa jokaisen päivän!

Ja sinulle lahjan antaja, haluamme kiitoksena loistavasta lahjavalinnasta antaa 50 euron S-ryhmän lahjakortin. Voit käyttää lahjakortin itse tai antaa senkin lahjaksi! Kampanja-aika on 15.11.–14.12.2022.

 

S-Etukortilla upeita etuja ja selvää rahaa takaisin ostoistasi joka kuukausi

S-Etukortilla Bonusta kertyy esimerkiksi Saleista, S-marketeista ja Prismoista sekä ravintoloista ja ABC-liikennemyymälöistä. S-Etukorttia näyttämällä pääsee myös nauttimaan vain asiakasomistajille suunnatuista eduista ja kampanjoista. Lisäksi asiakasomistaja saa etuja yhteistyökumppaneiltamme esimerkiksi tapahtumalipuista, vakuutuksista, puheluista ja matkoista. Myös S-Pankin peruspankkipalvelut ovat maksuttomia.

Rahanarvoisia etuja S-mobiilissa

Uutena asiakasomistajana lahjansaaja saa maksuttomaan S-mobiiliin jopa satojen eurojen tutustumisedut sekä jatkossa myös vaihtuvia etuja eri toimipaikoista, ympäri Suomen. Tutustumisetujen saaminen edellyttää pääjäsenyyttä ja oman talouden perustamista.  Monipuolisesta S-mobiilista voi myös seurata hiilijalanjälkeä, ruoan kotimaisuutta ja ruokakorin ravintoarvoja.

Tutustumisedut S-mobiilissa:

Toimi näin:

  • Tule käymään Prisma Mikkolan tai Länsi-Porin, S-market Huittisten tai S-market Kankaanpään Asiakasomistaja- ja S-Pankkipalvelupisteessä.
  • Maksa 100 € osuusmaksu juhliaan viettävälle.
  • Huomaa, että lahjan saajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt eikä hänellä saa olla muita jäsenyyksiä.
  • Saat mukaasi onnittelukirjeen ja toimintaohjeet lahjan saajalle ja itsellesi 50 € lahjakortin, jonka voit käyttää miten haluat (ei kuitenkaan lahjansaajan osuusmaksun maksamiseen).
  • Lahjan saajan nimen lisäksi tarvitsemme hänen puhelinnumeronsa.
  • uuden jäsenen mobiilietujen ja lahjan ostajan edun edellytys on, että lahjan saaja perustaa oman talouden
  • Mikäli lahjan saaja ei halua liittyä asiakasomistajaksi, voidaan maksettu osuusmaksu pyynnöstä palauttaa lahjan antajalle vähennettynä lahjan antajan saamalla 50 € lahjakortilla.

Katso asiakaspalvelupisteiden aukioloajat: s-pankki.fi/toimipaikat. Voit myös varata ajan osoitteesta s-pankki.fi/ajanvaraus.

Etu on voimassa 15.11.–14.12.2022 vain Prisma Mikkolan ja Länsi-Porin, S-market Huittisten ja S-market Kankaanpään Asiakasomistaja- ja S-Pankkipalvelupisteessä.

Lisätietoja saat osoitteesta asiakaspalvelu.satakunta@sok.fi