Uusi Sale-myymälä avataan Porin keskustassa perjantaina 10.7.


06.07.2020

Satakunnan Osuuskauppa avaa tämän viikon perjantaina uuden Sale-myymälän Porin keskustaan. Uusi myymälä, Sale Tori, avataan entiseen pääpostin tilaan osoitteeseen Yrjönkatu 6. Myymälän avajaiset alkavat perjantaina klo 9:50 nauhanleikkauksella, Porin kaupungin tervehdyksellä ja Satakunnan Osuuskaupan edustajan puheella.

”Haluamme strategiamme mukaisesti osaltamme kantaa vastuuta myös Porin keskustan kehittymisestä. Olemme asiakkaitamme varten ja helpotamme asiakkaidemme arkea myös keskustan alueella. Uskomme, että asiakasliikenne aivan Porin keskustassa on riittävä Salen liiketoimintaan. Porin kaupungin päätös muuttaa uuden Salen yhteydessä olevat parkkipaikat pysäköintikiekolla toimiviksi edesauttoivat kaupan perustamista”, toteaa toimialajohtaja Jussi Kaartinen.

Sale Tori on Satakunnan Osuuskaupan yhdestoista Sale-myymälä, se työllistää viisi kaupan ammattilaista. Myymälä palvelee aamusta aina iltamyöhään arkisin ja viikonloppuisin (ma-la 7-22, su 9-22). Tuotevalikoima painottuu nopeasti mukaan ostettavaan ruokaan, välipaloihin, kuumaan sekä kylmään juomaan. Valikoima on kaikkiaan noin 2500 tuotetta pitäen sisällään kaikki tarpeelliset tuoteryhmät aina maidosta makkaroihin ja hedelmistä hygieniatuotteisiin.

Myymälä on kalustettu uusilla ovellisilla kylmälaitteilla, jotka takaavat myös mahdollisimman energiatehokkaan kaupan yksikön. Sale Torissa on pikakassat, jotka edesauttavat nopeaa asiointia. Nopean syömisen sekä kuuman juoman automaatit on sijoitettu myymälän etuosaan, jolloin eväiden sekä kahvin ostaminen on mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta.