Uusi Pizzamasteri valitaan pian Porissa


09.01.2024

Pizza & Buffa -ravintoloiden parasta pizzataituria etsivä Pizzamasteri-kilpailu huipentuu tiukkaan finaaliin Porissa tammikuussa 2024. Tänä vuonna Pizzamasteri-kilpailuun haki pizzanpaistamisen ammattilaisia useista Pizza & Buffa -ravintoloista ympäri Suomen.

– Haimme kisaan ammattilaisia, jotka haluavat jakaa rakkautensa ruoanlaittoon. Pizzataiturit ovat toteuttaneet tuhansia asiakkaiden pizzatoiveita, ja nyt he pääsevät toteuttamaan omia pizzaunelmiaan, summaa ketjupäällikkö Minna Siren SOK:lta.

Porin Pizza & Buffassa 19.1.2024 pidettävään valtakunnalliseen kilpailuun on valittu alkukarsintojen kautta viisi finalistia, joista jokainen valmistaa kilpailussa Pizzamasteri-finaalia varten itse suunnittelemansa ja nimeämänsä pizzan. Finalistit ovat Elisa Heimonen Raumalta, Paula Lampela Rovaniemeltä, Ciprian Meleaca ja Jani Seppälä Vaasasta sekä Petri Tiainen Mikkelistä. Tuomariston arvioinnissa painottuvat reseptin ja maun lisäksi pizzataiturin asenne ja persoona. Kilpailun voittaja saa palkinnoksi reissun pizzan alkulähteille Italiaan.

Kisan juontajana ja tuomariston puheenjohtajana toimii radiojuontaja ja mediapersoona Esko Eerikäinen, ja lisäksi tuomaristoon kuuluvat Lantmännen Unibaken keittiömestari Marko Hirvonen, kehityspäällikkö ja keittiömestari Sampo Laukkanen SOK:lta, ketjupäällikkö Minna Siren SOK:lta sekä hallitseva Pizzamasteri Iida Marjamäki Porin Pizza & Buffasta.

Lisätiedot

Minna Siren
Ketjupäällikkö
SOK Mara-ketjuohjaus
Puh 010 768 2818
minna.siren@sok.fi

 

Pizza & Buffa
S-ryhmään kuuluva monipuolinen ja mutkaton ravintola koko perheelle. Ketjulla on 28 ravintolaa ympäri Suomen Akaasta Ylivieskaan. Tarjolla on meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, maukasta kotiruokaa ja virvoittavia juomia noutopöydästä. https://www.raflaamo.fi/fi/ketju/pizzabuffa