Tehdään yhdessä kaikille hyvä joulu


19.11.2020

Prisma.fi ja Hope ry tarjoavat uudenlaisen mahdollisuuden lahjoittaa jouluiloa satakuntalaisille vähävaraisille lapsille

Prisman verkkokaupassa voi tänäkin vuonna ryhtyä joulupukiksi ja lahjoittaa joulun toivotuimpia paketteja vähävaraisille lapsille ja nuorille Hope ry:n kautta.

Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry on suomalaisten äitien perustama järjestö, joka tukee vähävaraisia lapsia ja nuoria. Prisman verkkokauppa tekee yhteystyötä Hope ry:n kanssa nyt neljättä kertaa, ja vuosien aikana verkkokaupan kautta on lahjoitettu jo tuhansia joulupaketteja. Verkkokaupasta ostetut joululahjat toimitetaan asiakkaan valitsemaan Hope ry:n toimipisteeseen, jossa vapaaehtoiset paketoivat lahjat ja toimittavat ne paikallisille, apua tarvitseville lapsiperheille.

Lahjan valitseminen tuntemattomalle lapselle tai nuorelle voi tuntua hankalalta varsinkin, jos omasta lähipiiristä ei löydy saman ikäisiä lapsia, joilta kysyä vinkkejä. Tämän vuoksi Hope ry on tänäkin vuonna kerännyt Prisman verkkokauppaan esimerkkejä tuotteista, joita eri-ikäiset lapset ovat toivoneet.

Lahjoittaa voi kuitenkin minkä tahansa Prisman verkkokaupasta löytyvän tuotteen. Samassa tilauksessa voi lahjoittaa niin monta lahjaa kuin haluaa ja omaan budjettiin sopii.

Lue lisää täältä

Hope ry - lahjoita jouluiloa Prisman verkkokaupassa

Joulupuu tuo lahjan lapselle

Joulupuun tarkoituksena on kerätä lahjoja lapsille ja nuorille, jotka muuten saattaisivat jäädä ilman joululahjaa. Joulupuun alle voi kuka tahansa tuoda paketin. Keräystä organisoivat Satakunnan Osuuskaupan toimipaikoissa Porin Nuorkauppakamari sekä Kankaanpään Nuorkauppakamari.

Keräyspaikat ja ajat Satakunnan Osuuskaupan toimipisteissä:

9.11.—6.12. Kodin Terra, Prisma Mikkola, Prisma Länsi-Pori, Sokos Satakunta, Sale Vanha-Ulvila, S-market Luvia, S-market Merikarvia

24.11.—10.12. S-market Kankaanpää

Näin osallistut Joulupuu-keräykseen:

  • Ota toimipisteen kuusesta pakettikortti. Halutessasi voit myös itse tehdä kortin, josta ilmenee lahjan sisältö sekä saajan sukupuoli ja ikä.
  • Annettavan lahjan tulee olla käyttämätön – joko itse tehty tai ostettu. Voit antaa myös lahjakortin, mutta emme vastaanota rahaa.
  • Laita lahja lahjakassiin tai suljettuun muovipussiin. Kiinnitä pakettikortti lahjan päälle.
  • Toimita lahja keräyspisteeseen keräysaikana.

Lisätiedot Joulupuu-keräyksestä täältä.

Hyvä Joulumieli -keräys 2020

S-ryhmän ruokakaupat ovat jo vuosia olleet mukana Hyvä Joulumieli -keräyksessä, jossa hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään. Keräyksen järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) ja Suomen Punainen Risti (SPR). S-ryhmä osallistuu varsinaiseen keräykseen lahjoittamalla 65 000 euroa ja ruokakauppamme ovat perheille jaettavien lahjakorttien ostopaikkoja.

Keräys toteutetaan yhteistyössä Ylen Puoli Seitsemän -ohjelman ja Yle Radio Suomen kanssa. Keräyksen kumppaneita ovat S-ruokakauppojen lisäksi K-ruokakaupat ja Lidlin myymälät. ​​​​​​​Hyvä Joulumieli -keräyksen tavoitteena on kerätä 1 050 000 euroa.

Hyvä Joulumieli – keräys järjestetään tänä vuonna 24. kerran. Keräyksen avulla yhä useammalla Suomessa asuvalla lapsiperheellä on mahdollisuus nauttia joulupöydän antimista. Keräys alkaa 19.11.2020 ja se jatkuu aina jouluaattoon asti.

Lue Yhteishyvä.fi:n juttu Hyvä joulumieli -keräyksestä täältä

Lue Mannerheimin Lastensuojeluliiton vieraskynäblogi täältä

Lisätietoa keräyksestä täältä