Satakunnan Osuuskauppa tukemassa BigPepa-virtuaalileiriä


01.06.2020

SPR Satakunnan piiri on Koivuniemen leirikeskuksessa järjestänyt pelastuspalveluleiriä jo 20 vuoden ajan 7-20-vuotiaille lapsille ja nuorille. Leirillä lapset ja nuoret oppivat erilaisia ensiapu- ja valmiustaitoja, yhdessä toimimista sekä kodin turvallisuutta.

Perinteistä leiriä ei poikkeuksellisen tilanteen vuoksi voida tänä vuonna järjestää, mutta tilalle on kehitetty virtuaalinen leirielämys. Satakunnan Osuuskaupan tuella kesän leiri toteutuu virtuaalisena, jolloin siihen voi maksutta osallistua niin moni lapsi ja nuori kuin haluaa. Virtuaalileiri tuo lapselle ja nuorelle mahdollisuuden leirielämykseen kotona.

Bigpepa-virtuaalileiri

Bigpepa-virtuaalileiri on kaikille avoin pelastuspalveluleiri, johon voit osallistua kotoa käsin. Leiriohjelmassa pääset kokeilemaan omia ensiapu- sekä valmiustaitojasi sekä samalla osallistut mahtavien palkintojen arvontaan.

Leiri toteutetaan 8.-12.6.2020 Instagramissa ja ohjelmaa on tarjolla jokaisena leiripäivinä klo 10-16. Leiri järjestetään vainbigpepajutut-Instagram-tilillä ja liittyä voi mukaan silloin kuin itselle sopii. Leiri on avoin kaikille ja sinne on vapaa pääsy.

Lisätietoja leiristä osoitteesta www.bigpepa.com

Virtuaalileirin Instgram-tili: www.instagram.com/vainbigpepajutut/