Satakunnan Osuuskaupan ja SOK:n hallintoneuvostojen puheenjohtaja Timo Santavuolle laamannin arvonimi


19.04.2024

Tasavallan presidentti Alexander Stubb on myöntänyt 19.4.2024 pidetyssä presidentin esittelyssä laamannin arvonimen asianajaja, varatuomari Timo Santavuolle.

Timo Santavuo on tehnyt pitkän uran lakimiehenä. Hän on harjoittanut ammattiaan vuodesta 1986 ja vuodesta 1990 osakkaana asianajotoimistojensa kautta. Hänellä on myös vuosia ollut merkittäviä tehtäviä Suomen Asianajajaliiton toiminnassa.

Hän on toiminut Satakunnan Osuuskaupan eri hallintoelimissä vuodesta 1997 alkaen. Satakunnan Osuuskaupan hallintoneuvoston puheenjohtajaksi Timo Santavuo valittiin vuonna 2011. Vuodesta 2012 Timo Santavuo on toiminut Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK) hallintoneuvoston jäsenenä, ja hänet valittiin Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan hallintoneuvoston varapuheenjohtajaksi vuonna 2017 ja hallintoneuvoston puheenjohtajaksi vuonna 2022.

Santavuon luottamustehtävät

Timo Santavuo toimii asianajajana. Lisäksi hän toimii hallituksen jäsenenä Pori Jazz 66 ry:ssä ja Porin Suomalainen Klubi ry:ssä sekä Satakunnan Osuuskaupan ja Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK) hallintoneuvoston puheenjohtajana sekä Porin Kauppaseura ry:n puheenjohtajana. Hän on myös Pellervo ry:n valtuuskunnan jäsen.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Harri Tuomi
Satakunnan Osuuskauppa
harri.tuomi@sok.fi
p. 044 725 1551