S-mobiilin joulukalenterin ensimmäisen luukun saa pian avata


26.11.2020

Joulunodotuksen kruunaa perinteinen S-mobiilin joulukalenteri! Kalenteri on pullollaan huikeita etuja juuri sinulle asiakasomistaja! Uusi joulukalenteriluukku on avattavissa joka päivä alkaen joulukuun 1. päivä jatkuen aina jouluaattoon asti. Luukut on numeroitu ja lähes jokainen etu on voimassa kolme päivää.

Joulukalenteriluukut löydät S-mobiilista seuraavasti:

 1. Avaa S-mobiili (tai lataa sovellus, jos se ei ole vielä asennettuna).
 2. Klikkaa ”Oma kauppa” sivun alareunasta.
 3. Kikkaa Katso kaikki edut ja vinkit.
 4. Klikkaa sivun yläreunasta ”Uusimmat” niin saat viimeisimmät kalenteriluukut esiin. Kukin luukku on esillä vain kolme päivää.
 5. Klikkaa kuponki auki ja tutustu tarjoukseen.
 6. Suuntaa kuponkiedun toimipisteeseen.
 7. Lunasta kuponki näyttämällä sitä kassalla.

Edut ovat voimassa vain etukuponkien osoittamissa toimipisteissä ja vain etukuponkia näyttämällä.

S-mobiili on maksuton sovellus, jonka voit ladata sovelluskaupasta tai osoitteesta s-mobiili.fi. Huomioithan, että S-mobiilin käyttöä varten sinun pitää olla asiakasomistaja tai kuulua asiakasomistajatalouteen.

Poimi vinkit talteen Facebookin kalenterista

Jotta joulun odotus olisi vielä hauskempaa, olemme koonneet S-mobiilikalenterin etujen ympärille Facebookiin vinkkikalenterin. Jokaisen S-mobiilikupongin sisältämän edun lisäksi saat siis hyödyllisiä vinkkejä jouluvalmisteluihin ja pääset virittäytymään juhlatunnelmaan. Facebook-sivumme löydät täältä.

Toimi näin:

 1. Lataa S-mobiili
 2. Seuraa Facebook-sivuamme
 3. Nauti joulunodotuksesta

Mikä on S-mobiili?

S-mobiili tuo yhteen sovellukseen kaupan, pankin ja varainhoidon palvelut sekä vakuutukset.

Voit ottaa sovelluksen käyttöön minkä tahansa pankin tunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kaikki S-mobiilin palvelut saat käyttöösi, kun käytät S-Pankin tai FIMin verkkopankkitunnuksia.

Tämän kaiken näet S-mobiilista:

 • Bonus – Katso esimerkiksi paljonko Bonusta on tulossa ja kuinka lähellä olet seuraavaa bonustasoa.
 • Omat ostot – Näet muun muassa ruokakorisi kotimaisuustason ja hiilijalanjäljen sekä ostostesi jakautumisen eri tuoteryhmiin. Perhejaon avulla voit tarkastella palvelussa myös koko perheen ostoja.
 • Edut ja vinkit – Sinulle kohdennetut edut, etukupongit, tapahtumat ja tiedotteet. Kun otat ilmoitukset käyttöön, saat tiedon ajankohtaista eduista kätevästi push-ilmoituksena.
 • Kuitit ostoksistasi – Kassa- ja takuukuitit tallessa sähköisessä kuittiarkistossa.
 • Bonustoimipaikat – Aukioloajat ja reittiohjeet sekä mahdollisuus antaa palautetta toimipaikasta tai tuotteesta.
 • Lisäksi saat pankin palvelut käyttöösi koska tahansa S-Pankin tai FIMin verkkopankkitunnuksilla. Voit ottaa ne käyttöön myös muiden pankkien tunnuksilla tai mobiilivarmenteella, kun olet ensin ottanut kaupan palvelut käyttöösi ja sinulla on S-Pankissa tili ja verkkopankkitunnukset.