Minispere-lahjoitus Satapsykiatrian lasten- ja nuortenosastoille


10.08.2022

Minispere-tapahtumassa pidettiin hauskaa ja tehtiin hyvää

Satakunnan Osuuskaupan 105-vuotisjuhlavuoden yhtä päätapahtumista, koko perheen Minispere-päivää, vietettiin sunnuntaina 7.8. Porin Kirjurinluodolla. Laadukas esiintyjäjoukko ja laaja oheisohjelma vetivät paikalle tuhansittain lapsiperheitä, paikalle tuli yli 3000 festarivierasta.

-Olemme todella iloisia, että suunnittelemamme päivä sai näin runsaasti väkeä paikalle. Osansa tässä oli tietysti aurinkoisella säällä, josta saimme nauttia parin sateisen ja tuulisen päivän jälkeen, kertoo viestintäjohtaja Leena Mettälä.

Hyvän mielen tapahtumapäivään osallistujat tekivät yhdessä myös hyvää, sillä osuuskaupassa oli tehty päätös lahjoittaa puolet tapahtuman lipputuloista lapsiin ja nuoriin liittyvälle paikalliselle kohteelle.

-Osuustoiminnan yksi oleellinen elementti on se, että liiketoiminnasta syntyvää tulosta jaetaan asiakasomistajille mahdollisimman laajasti. Näin päätimme tehdä Minisperen lipputuottojenkin kanssa. Pyysimme satakuntalaisilta ehdotuksia hyväntekeväisyyskohteista, ja saimmekin niitä runsaasti, siitä kiitos kaikille ehdotuksen jättäneille. Yksi meille tulleista ehdotuksista myös valittiin lahjoituksen saajaksi. Minispere-lahjoitus menee Satapsykiatrin lasten- ja nuorisopsykiatrian osastoille. Lapset ja nuoret kaipaavat entistä enemmän tukea mielenterveyteen liittyvissä asioissa, ja lahjoitusvaroja tullaan käyttämään esimerkiksi mielenterveysongelmaisten lasten ja nuorten kuntoutusvaiheessa, kertoo Leena Mettälä.

Minisperen hienosta osallistujamäärästä johtuen lahjoitussummakin on upea, 19 000 euroa. Kiitos kaikille Minispere-kävijöille!

Lisätietoja:
viestintäjohtaja Leena Mettälä
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 725 1150
leena.mettala@sok.fi