Marille Bonukset tuovat tankillisen bensaa joka kuukausi


11.02.2023

Olin sopinut tapaamisen Kokemäen S-marketin edustalle ja seurasin odotellessani ihmisvirtaa orastavassa illan pimeydessä. Minua vastaan kurvasi hurmaavan pirteä nainen kahden kouluikäisen poikansa ja pienen koiran kanssa. Kokemäkeläinen Mari hehkui iloa ja väriä ja pikkuinen koira heilutteli häntäänsä uteliaana. Nuoret pojat tervehtivät odottavaisina mitä tuleman pitää. Marin paikallistuntemukseen nojaten siirryimme läheisen liikekeskuksen kahvilaan kahvikupposten ja vitriiniherkkujen ääreen juttelemaan Marin ja poikien arjesta.

Kaikki kerralla yhdestä paikasta

Mari kertoi olevansa kauneusalan yrittäjä ja yksihuoltajaäiti, joten kiire ja aikataulupaineet ovat arjen jokapäiväisiä kumppaneita. Kokemäen S-market on perheen lähikauppa, mutta toisinaan hurautetaan Porin Mikkolan Prismaan isommille ostoksille. Mikä sen kätevämpää kiireelliselle äidille, kuin hoitaa kaikki kerralla ruokahuollosta vaatehuoltoon yhdellä pysähdyksellä. Mari kertoi hymyillen, että vaativamakuiset pojatkin ovat tyytyväisiä, sillä samasta paikasta löytyvät heidän suosikkivaatemerkkinsä.

”Parasta on, kun saan kaiken tarvitsemani yhdestä paikasta. Poikien urheilutarvikkeet ja jopa rautakaupan valikoimaa löytyy Prismasta. Saan jopa kesäpihalta istutukset puutarhaani.”

Bonukset talteen kaikkialta matkan varrelta

Mari kertoo ottavansa kaiken hyödyn irti bonustelusta ja säästävänsä hyvän siivun joka kuukausi vain vihreää korttia vilauttamalla. Suunnitelmallisuudella myös lomat kasvattavat bonuspottia suuremmaksi; reissun päällä pysähdytään ABC:llä ja valikoidaan matkakohteet Bonuskertymää silmälläpitäen. S-ryhmän verkostohan on laaja ja Bonusta kertyy minkä tahansa osuuskaupan alueella!

Oma kortti kaikille

Koko perhe kerryttää Bonuksia samaan pottiin ja S-Etukortilla maksaminen tuo vielä hyvän lisän etuihin.

”Usein Bonusten maksupäivänä kurvaan ABC:n polttoainejakajalle ja tankkaan auton täyteen. Tämä on kuin ilmainen tankillinen joka kuukausi. Lisäksi peruspankkipalvelut ovat meille maksuttomia ja kortilla maksamisesta maksetaan meille vielä maksutapaetua. Lisää bensaa siis tankkiin.”

Pankkiasiat, kuitit ja tietysti Bonustiedot näppärästi omasta kännykästä

S-mobiili on asiakasomistajan oma sovellus. Sieltä löytyvät yhdestä paikasta pankkiasiat, ostostiedot ja taajaan vaihtuvat etukupongit. Pääseepä sieltä kurkistamaan oman ostoskorin hiilijalanjäljenkin.

”S-mobiili on myös kätevä keksintö. Sieltä löydän kuitit ja ostokset sekä pääsen seuraamaan paljonko Bonusta on tulossa. Etukupongit ovat myös ahkerassa käytössä, niillä voi säästää kaikesta kivasta!”

Yhteistyökumppaneilta vakuutukset ja kännykät

Entäs varautuminen vahinkoihin? Koskaan ei voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja vahinkoihin onkin varauduttu keskittämällä vakuutukset LähiTapiolaan, josta vakuutukset kerryttävät Bonusta. Kiva summa siis tilille

”Koko perhe, koiraa unohtamatta, koti sekä auto on kaikki vakuutettu LähiTapiolassa.”

Teimme yhdessä vielä visiitin S-marketiin tien toiselle puolelle. Iloinen henkilökunta tervehti meitä heti ovella.
”Täällä on niin hyvä palvelu.”

”Tästä on tullut ihan elämäntapa”, Mari kiteyttää lopuksi.