100liikunta-tapahtuma lauantaina 21.5. klo 10-15 Prisma Mikkolassa


05.05.2022

100liikunta-tapahtuma järjestettiin lauantaina 21.5. klo 10-15 Prisma Mikkolan parkkialueella

100liikunta-tapahtuma keräsi yhteen perheet, kummit, isovanhemmat ja ystävykset sekä satakuntalaiset harraste- ja urheiluseurat. Tapahtuman keskeinen ajatus on innostaa aikuiset ja lapset leikkimään, liikkumaan ja ulkoilemaan yhdessä, omalle porukalle sopivalla tavalla. Tapahtuman jälkeen yhdessä liikkuminen jatkuu viikkohaasteilla. Haasteet julkaistaan tälle sivulle maanantaisin.

”Perheen kanssa vietetty aika on erittäin tärkeää. Kun siihen yhdistetään vielä ulkoilu, oli se sitten pelailua, urheilua, luonnossa liikkumista tai vaikka yhteinen uintireissu, saadaan yhdistelmä joka piristää ja tuo virtaa. Ennen kaikkea se luo hienoja muistoja ja opettaa lapsille yhdessä tekemisen upean taidon. Taidon, joka toivottavasti siirtyy myös heidän lapsilleen”, pohtii market- ja tavaratalokaupan johtaja Jussi Kaartinen.

Ajatus tapahtuman järjestämiseen lähti Kaartisen huolesta perheiden yhteisen ajan laadusta sekä toiveesta saada aikuiset ja lapset enemmän yhdessä leikkimään, liikkumaan ja ulkoilemaan. 100liikunta-tapahtuman järjestää Satakunnan Osuuskauppa ja osa tapahtuman järjestämiseen tarvittavista varoista saadaan Jussi Kaartisen 50-vuotispäivän lahjoituksista.

Mukana Satakunnan Osuuskaupan Kannustajat-seurat:
Hapkido-Finland Pori
Liikuntaseura Pori
Porin Muodostelmaluistelijat
Porin Taitoluistelu
Toejoen Veikot
Ulvilan Pesä-Veikot
Ulvilan Voimistelu ja Liikunta

Lue lisää kannustajista: https://satakunnanosuuskauppa.fi/kannustajat/

Lisätiedot tapahtumasta: Maria Nurmi, maria.nurmi@sok.fi

 

KESÄN 100LIIKUNTA- VIIKKOHAASTEET

Sivuillemme ilmestyy viikoittain uusi 100liikunta-viikkohaaste. Toteuta haaste ja kerää tapahtumasta saamasi passi täyteen. Palauta täysi passi lähimpään Satakunnan Osuuskaupan Saleen, S-markettiin tai Prismaan 31.8.2022 mennessä. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 10 kpl pelejä ja liikuntavälineitä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Haasteet ilmestyvät viikoilla 21-31.

 

Haaste (viikko 32):

Onnistutko pomputamaan palloa jaloillasi 100 kertaa? Vinkki: Suorita haaste vaikka osissa, kymmenen pomppua kerrallaan.

Haaste (viikko 31):

Haasta ystäväsi, perheenjäsenesi tai isovanhempasi pelaamaan kanssasi erilaisia palloilulajeja. Esimerkiksi, jalkapallo,pesäpallo tai sähly.

Haaste (viikko 30):

Harjoittele käsillä seisontaa. Voit aluksi harjoitella seinää vasten ja pyytää kaveria auttamaan tukemalla jaloista.

Haaste (viikko 29):

Venyttele! Välillä on hyvä venytellä ja ottaa aikaa itselleen. Keksikää vuoronperään erilaiset venyttelyliikkeet.

Haaste (viikko 28):

Kuinka monta kertaa osut pulloon jalkapallolla 100 sekunnissa?

Haaste(viikko 27):

Kuinka monta kyykkyä saat tehtyä 100 sekunnissa? Keskity kuitenkin liikkeen tekemiseen. Halutessasi voit ottaa vaikka vesipullot lisäpainoksi!

Haaste (viikko 26):

Sinulla on 100 sekuntia aikaa, keksitkö uuden jooga-asennon?

Haaste (viikko 25):

Lähde uimaan! jaksatko uida 100 metriä?

Haaste (viikko 24):

Tee 100 askelta käsilläsi. Ole luova ja ota askeleet yhdessä perheen tai ystävien kanssa!

Haaste (viikko 23):

Tee oma esterata! Apuna voit käyttää erilaisia ämpäreitä, kirjoja tai mitä ikinä keksitäkään! Pyri suorittamaan rata sadassa sekunnissa, pystytkö siihen?

 

Haaste (viikko 22):

Mailmanmestaruuden kunniaksi viikon haaste on tarkkuuslaukaus. Valitse mieleinen maila ja yritä osua pulloon mahdollisimman tarkasti. Kuinka monta kertaa osut pulloon 100 sekunnin aikana?

Haaste (viikko 21):

Pomputa pesäpalloa mailalla 100 kertaa tai 100 sekuntia viikon aikana. Valitse mieluisa maila ja pallo haasteen toteuttamiseen.