Satakunnan Osuuskaupan kesärekry on auki – tarjolla on monipuolisia mahdollisuuksia positiivisille persoonille

Satakunnan Osuuskauppa rekrytoi jälleen satoja kesätyöntekijöitä mielenkiintoisiin tehtäviin ympäri Satakuntaa. Varsinaisten kesätöiden lisäksi koululaisia rekrytoidaan kahden viikon kesäharjoittelujaksoille. Kesätyö- ja harjoitteluhaut ovat avoinna 13. helmikuuta asti.

Kesätyöntekijöitä haetaan erityisesti asiakaspalvelutehtäviin muun muassa kauppoihin, ravintoloihin, hotelleihin ja liikennemyymälöihin. Töitä on tarjolla koko Satakunnan Osuuskaupan toimialueella.

– Satakunnan Osuuskauppaan kannattaa hakea kesätöihin, koska työ antaa palkan lisäksi paljon muutakin. Asiakaspalvelussa tulee paljon ihmiskohtaamisia, joiden kautta oppii asiakaspalvelusta, työelämästä ja kenties itsestäkin. Kesätyöstä saa sisältöä elämään, ja samalla oppii ripeää reaktiokykyä ja vetovoimaisia asiakaspalvelutaitoja, kommentoi Satakunnan Osuuskaupan henkilöstöjohtaja Päivi Huhtamaa.

Hyvin sujuneesta kesätyöstä voi poikia pidempikin työsuhde. Parhaimmillaan kesätyö voi johtaa jopa vakituiseen työsuhteeseen.

– Jos tykästyy alaan ja Satakunnan Osuuskauppaan, voi hyvän kesätyökokemuksen jälkeen hyvinkin olla mahdollista jatkaa töitä vaikkapa opintojen ohella. Hyville tyypeille löytyy töitä! kertoo Huhtamaa.

Kesätöihin haetaan verkossa

Kaikkiin Satakunnan Osuuskaupan kesätyö- ja harjoittelupaikkoihin voi hakea verkossa täytettävällä hakemuksella sunnuntaihin 13. helmikuuta asti. Kesätöihin voivat hakea kaikenikäiset.
Lisäksi tänäkin vuonna alle 18-vuotiaat koululaiset voivat hakea kahden viikon palkalliseen kesäharjoitteluun.

Hakijoilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, mutta ei siitä haittaakaan ole.

– Haemme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyydellä ja oma-aloitteisuudella varustettuja aktiivisia ja positiivisia persoonia. Kun asenne on kohdallaan, työtehtävät oppii kyllä. Lisäksi kesätyöntekijältä edellytetään valmiutta tehdä erilaisia vuoroja, sillä tarjolla on pääasiassa vuorotyötä, selventää Huhtamaa.

Satakunnan Osuuskauppa on mukana Vastuullinen kesäduuni 2022 -kampanjassa. Kampanjan tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia.

Lisätietoja antaa:

Päivi Huhtamaa
henkilöstöjohtaja
Satakunnan Osuuskauppa
puh. 050-544 0983
paivi.huhtamaa@sok.fi

Kolme vuotta sitten kaksi perinteistä satakuntalaista autotaloa yhdistyivät, kun Palin Oy osti Satakunnan Autotalon liiketoiminnan. Palin Oy:n merkkiliikkeet, Satakunnan Autotalo ja AutoPalin ovat tähän saakka toimineet omien brändiensä alla, nyt on tullut aika siirtyä uuden, yhtenäisen ilmeen alle.

Emme halua unohtaa historiaa, vaan pitää esillä sen, että toimimme tulevaisuudessakin tässä maakunnassa, tehden työtä Satakunnan ja satakuntalaisten hyväksi. Uudella ilmeellä haluamme korostaa yhtenäisyyttämme, ja tuoda vahvasti esille laajan palvelukirjomme, toimitusjohtaja Juha Sormunen kertoo uuden ilmeen taustoista.

AutoPalin palvelee jatkossakin nykyisillä liikepaikoillaan Porissa Mikkolassa ja Helmentiellä, sekä Raumalla Lukkovaheessa ja Metallitiellä. AutoPalinin merkkiedustukset ovat Volvo, Mercedes Benz ja Nissan. Näiden merkkien lisäksi AutoPalinin merkkihuolto kattaa myös Renaultin ja Dacian. AutoPalinilta saat myös vauriokorjaamon palvelut.

AutoPalin on Satakunnan Osuuskaupan täysin omistama tytäryhtiö. AutoPalinilta saat S-Etukortilla Bonusta ja maksutapaetua huollon palveluista, varaosista ja mm. renkaista ja rengashotellin palveluista.

 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Juha Sormunen
Palin Oy
puh. 0400 520 557
juha.sormunen@sok.fi

Satakunnan Osuuskauppa ja Palin Oy ovat molemmat saaneet Suomen innostavimmat työpaikat-tunnustuksen, joka myönnetään vuosittain parhaiten henkilöstötutkimuksissa pärjänneille yrityksille. Tunnustus kertoo henkilöstön omistautuneisuudesta, sekä yrityksen toiminnan pitkäjänteisestä kehittämisestä.

Satakunnan Osuuskaupan vuoden 2021 henkilöstötutkimuksen työtyytyväisyysindeksi oli 74,5, ja on hyvällä tasolla edelleen. Satakunnan Osuuskaupan omistaman tytäryhtiön Palin Oy:n työtyytyväisyysindeksi oli 71,9 ja koheni hienosti viimevuotisesta.

Työyhteisötutkimustuloksemme mukaan suurimpia vahvuuksiamme olivat henkilöstön oikeudenmukainen ja tasapuolinen kohtelu sekä päätöksenteon selkeys ja tehokkuus. Työnantajakuva on pysynyt erittäin myönteisenä, ja yrityksen tulevaisuuden näkymiä pidetään valoisina.

”Korona-epidemian vaikutus on jatkunut pitkään ja voimakkaasti edustamillamme palvelualoilla. Voimme olla ylpeitä siitä, että koronasta huolimatta saimme työnantajana myönteisen arvion henkilökunnaltamme. Vaikka korona on vaikeuttanut ja muuttanut monin tavoin toimintaamme, voimme myös todeta sen tiivistäneen me-henkeä, ja se näkyy mm. yksiköiden välisen yhteistyön säilymisenä hyvänä. Tämä heijastuu käytännössä esim. henkilökunnan joustavana asenteena siirtymisissä työskentelemään toimialalta toiselle koronatilanteen mukaan”, kertoo Satakunnan Osuuskaupan henkilöstöjohtaja Päivi Huhtamaa.

Lisätietoja:
henkilöstöjohtaja Päivi Huhtamaa
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 544 0983
paivi.huhtamaa@sok.fi

Eezy Flow toteuttaa People Power -tutkimuksen vuosittain sadoille suomalaisille organisaatioille, ja siihen vastaa vuosittain yli 150 000 henkilöä. Vuoden 2021 kaikki Innostavimmat työpaikat -tunnustuksen voittajat ja sijoittuneet yritykset julkaistaan alkuvuodesta 2022 osoitteessa innostavimmat.fi.

 

Satakunnan Osuuskaupan omistaman, Kiinteistö Oy Porin Sokoksen palvelutarjonta lisääntyy, kun Suutari Rintalan Isokarhun toimipiste avaa liikepaikassa maaliskuussa 2022. Liikepaikka on pitkällä historiallaan vahva osa keskustaa ja alueen vilkkaimpia keskittymiä. Muodin, kauneuden ja sisustamisen tavaratalo Sokos Satakunta, S-market, Alko, Posti, Veikkaus, S-pankki, Coffee House, Promenadi Apteekki, Synsam Pori, GOGO Express liikuntakeskus, Sun Tanssistudio ja nyt avattava Suutari Rintala muodostavat vahvan palvelukokonaisuuden Porin keskustaan.

”Olemme innoissamme, että voimme osaltamme olla edistämässä keskustan elinvoimaisuutta. Me Satakunnan Osuuskaupassa haluamme osaltamme kantaa vastuuta siitä, että palvelut ovat saatavilla myös keskustassa. Haluamme kaikin tavoin olla arvojemme mukaisesti hyvä satakuntalainen”, kertoo Sokos-johtaja Erja Skinnarla.

Suutari Rintalan palveluihin kuuluvat avainten teettäminen, kaikki suutaripalvelut ja kaiverrukset yli 20 vuoden kokemuksella. ”Meillä on kaksi toimipistettä Porissa, joista toinen on Mikkolan Prisman yhteydessä. Kun uusi toimipiste keskustassa tuli ajankohtaiseksi, oli luontevaa aloittaa keskustelu Satakunnan Osuuskaupan kanssa. Palvelumme tukevat toisiaan hyvin ja yhteistyö on sujunut hienosti. Uskomme, että vilkas Sokos tuo myös meille uusia asiakkaita ja nykyisten on sinne vaivatonta tulla.”, kertoo suutari Mika Rintala.

Satakunnan Osuuskauppa on yli 70 000 asiakasomistajan omistama itsenäinen liikeyritys. Päätöksentekoa ohjaavia asioita ovat mm. asiakasomistajien palveleminen, osallistuminen maakunnan kehittämiseen sekä maakunnallinen ja paikallinen yhteistyö sidosryhmien kanssa.

 

Lisätietoja:

Sokos Johtaja
Erja Skinnarla
044 725 1153

Suutari Rintala
Mika Rintala
0400 714 226

Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Tuomi valittiin Satakunnan kauppakamarin puheenjohtajaksi juuri pidetyssä syyskokouksessa.

´Kauppakamarin tavoitteena on lisätä ympärilleen uskoa tulevaisuudesta, mikä on Satakunnan osalta juuri nyt erityisen luontevaa, koska elämme koronasta huolimatta kasvusuhdannetta ja alueella on paljon erikokoisia investointihankkeita´ toteaa Harri Tuomi.

´Tulevan vuoden prioriteettejä ovat luonnollisesti korkeakoulutuksen tukeminen Satakunnassa sekä saavutettavuuden kehittäminen ja haasteetkin ovat ilmeisiä, kuten vaikkapa pula osaajista ja kansainvälisten toimitusketjujen aiheuttama epävarmuus´, hän jatkaa.

´Olemme iloisia saadessamme Harrin puheenjohtajaksemme, sillä hän edustaa asiakkaiden kautta kehittyvää palvelualaa, jolle vastuullisuus on tärkeä painopiste´, toteaa kauppakamarin toimitusjohtaja Minna Nore. ´Satakunnan Osuuskauppa on myös maakunnan suurin yksityinen työnantaja ja johtamisen sekä uudistumisen teemat ovat tuttuja myös kauppakamarissa.´

Muut kauppakamarin hallitukseen valitut uudet jäsenet ovat toimitusjohtaja Anniina Honkanen Osuuskunta Satamaito, yksikön johtaja Tero Piisi KPMG Finland, toimitusjohtaja Teijo Virtanen High Peak Finland Oy ja toimitusjohtaja Mikko Hörkkö, Elinar Oy.

 

 

Lisätietoja

Satakunnan kauppakamari

puheenjohtaja Harri Tuomi, 044 725 155, harri.tuomi@sok.fi

toimitusjohtaja Minna Nore, 044 710 5364, minna.nore@satakunnankauppakamari.fi

 

Black Fridayta vietetään meillä Satakunnan Osuuskaupassa useassa toimipisteessämme.

Ota myös myymälöiden ja ravintoloiden Facebook- ja Instagram-tilit seurantaan: Black Friday -etuja päivitetään myös sinne!

Edut ravintoloissa ja ABC:llä:

Black Friday 26.11. näkyy ravintoloissamme hurjina etuina!
Nämä edut voimassa vain Black Fridayna, perjantaina 26.11

Ravintolamaailma Prisma Mikkola: Hesburgerin juustohampurilainen 1 €. klo 15-21.
Hesburger Ulvila ABC drive-in: : Hesburgerin juustohampurilainen 1 €. klo 15-21.
Amarillo: 50 € lahjakortin ostajalle 10 € lahjakortti kaupan päälle.
Rosso: Pizzantai 20€ (norm. 26,90 €).
Torero: Jälkiruuat -50 % ( ei alkoholituotteet)
Fafa’s: 15% etu laskusi loppusummasta
Coffee House: Lasi kuohuviiniä 3 € (norm. 7,90 €).
Pub Winston: Happy Hour hinnat klo 22.00 asti

ABC Tikkula, Huittinen ja Kiikoinen: lounas noutopöydästä 5,90 € (norm. 10,90 €). noutopöytä tarjolla KLO 10.30-15.00
ABC CARWASH ULVILA: Loistopesu 10 € ( tarjous koskee vain yksittäispesuja. Alennusta hinnasta ei myönnetä muita alennuksia)

 

Edut Prismassa:

Nyt on syytä juhlia, sillä Prisman Black Friday on täällä taas! Tarjoamme kokonaisen viikon ajan uskomattomia tarjouksia vaatteista elektroniikkaan roimasti alennetuin hinnoin Prisma.fi -verkkokaupasta ja myymälöistä. Ruoan Black Friday-tarjoukset löydät S-kaupat.fi-verkkokaupasta.

Maanantain ja torstain tarjoukset tulevat voimaan klo 07:00 ja ovat sunnuntaihin asti voimassa tai niin kauan kuin tuotetta riittää.

Katso lisätiedot ja tarjoustuotteet täältä

Black Fridayn mobiiliedut Kodin Terrassa

Kuvassa voi olla teksti

Voimassa vain pe 26.11.2021, koskee myymälävalikoimaa.

Lataa S-mobiili sovelluskaupastasi tai s-mobiili.fi

Sokoksella, Emotionissa

sekä verkkokaupassa sokos.fi on BLACK FRIDAY perjantaina 26.11., jolloin saat kaikki normaalihintaiset tuotteet 25 prosentin alennuksella. Alennus ei koske lehtiä, tupakkaa, lahjakortteja, palvelutuotteita, Sokos Herkun eikä S-marketin tuotteita.

Musta huuma jatkuu myös lauantain ja sunnuntain ajan: saat yhdestä normaalihintaisesta ostokerrasta 25 prosentin alennuksen myymälöistä S-mobiilikupongilla tai verkkokaupasta etukoodilla BLACKFRIDAY 27.–28.11.

 

Muistetaan vastuullinen asiointi ja pidetään huolta toisistamme.

 

Joulunodotuksen kruunaa perinteinen S-mobiilin joulukalenteri! Kalenteri on pullollaan huikeita etuja juuri sinulle asiakasomistaja! Uusi joulukalenteriluukku on avattavissa joka päivä alkaen joulukuun 1. päivä jatkuen aina jouluaattoon asti. Luukut on numeroitu ja lähes jokainen etu on voimassa kolme päivää.

Joulukalenteriluukut löydät S-mobiilista seuraavasti:

  1. Avaa S-mobiili (tai lataa sovellus, jos se ei ole vielä asennettuna).
  2. Klikkaa ”Oma kauppa” sivun alareunasta.
  3. Kikkaa Katso kaikki edut ja vinkit.
  4. Klikkaa sivun yläreunasta ”Uusimmat” niin saat viimeisimmät kalenteriluukut esiin. Kukin luukku on esillä vain kolme päivää.
  5. Klikkaa kuponki auki ja tutustu tarjoukseen.
  6. Merkitse kuponki suosikiksi klikkaamalla sydäntä, niin löydät edun nopeasti.
  7. Suuntaa kuponkiedun toimipisteeseen.
  8. Lunasta kuponki näyttämällä sitä kassalla.

Edut ovat voimassa vain etukuponkien osoittamissa toimipisteissä ja vain etukuponkia näyttämällä.

S-mobiili on maksuton sovellus, jonka voit ladata sovelluskaupasta tai osoitteesta s-mobiili.fi. Huomioithan, että S-mobiilin käyttöä varten sinun pitää olla asiakasomistaja tai kuulua asiakasomistajatalouteen.

 

Mikä on S-mobiili?

S-mobiili tuo yhteen sovellukseen kaupan, pankin ja varainhoidon palvelut sekä vakuutukset.

Voit ottaa sovelluksen käyttöön minkä tahansa pankin tunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kaikki S-mobiilin palvelut saat käyttöösi, kun käytät S-Pankin tai FIMin verkkopankkitunnuksia.

Tämän kaiken näet S-mobiilista:

Satakunnan Osuuskauppa tekee ravintola-alan hanketta yhteistyössä Kuninkaanhaan yläkoulun kanssa. Hankkeeseen osallistuvat Kuninkaanhaan 8. luokan valinnaisen kotitalouden valinneet oppilaat. Oppilaat saavat hankkeessa tietoa ravintola-alan työ- ja opiskelumahdollisuuksista, ruokailevat ravintolassa ja kisaavat lähiruoasta valmistetuilla annoksilla.

 

Kunkkukokki-hankkeen tavoitteena on nostaa kahdeksasluokkalaisten tietoisuutta ravintola-alan työpaikoista ja innostaa heitä hakeutumaan alalle. Nuoret saavat tietoa ravintola-alan ammateista ja koulutusmahdollisuuksista. Osana hanketta valinnaisen kotitalouden oppilaat pääsevät ravintola Satakuntaan ruokailemaan. Kunkkukokki-hankkeeseen sisältyy myös kokkikisa. Kilpailuannos suunnitellaan ja toteutetaan pareittain. Kilpailuannosten pääraaka-aine on lähiruokaa, tänä vuonna juureksia. Kokkikisan voittivat Villehart Maljanen ja Vilho Kaiku juurestaskulla, jota luonnehdittiin ympäristöystävälliseksi vaihtoehdoksi hampurilaiselle. Kaikki finalistit ovat saaneet stipendin, ja voittajat pääsevät ensi kesänä kesätyöhön johonkin osuuskaupan ravintolaan.

”Kunkkukokki-hanke ei ole yksittäinen kokeilu, vaan tarkoitus on toteuttaa hanketta useampana vuotena. Ensimmäinen Kunkkukokki-kierros saatiin päätökseen viime syksynä, ja nyt on menossa toinen kierros. Toiveena on saada kasiluokkalaiset innostumaan ravintola-alasta yhtenä vaihtoehtona, kun he miettivät tulevaisuuden ammatinvalintaansa. Lähiruoka on osuuskaupalle sydämen asia, ja siitä haluaisimme saada myös nuoret toden teolla innostumaan”, kertoo Satakunnan Osuuskaupan henkilöstöjohtaja Päivi Huhtamaa.

”Kuninkaanhaan koulu painottaa hyvinvointia ja liikkumista kaikessa toiminnassaan. Hyvinvoinnin kulmakiviä ovat ravitseva ruoka, riittävä lepo ja liikunta, ja hyvä käytös kuuluu samaan pakettiin. Tämä kaikki nivoutuu hienosti yhteen Kunkkukokki-hankkeessa, joka on myös opetussuunnitelmaa parhaimmillaan; tehdään yhteistyötä ja toimintaa koulun ulkopuolella. Samalla myös painottuvat työelämätaidot ja asenne”, avaa hankkeen taustoja Kuninkaanhaan koulun opettaja Riikka Kononen.

Kuninkaanhaan koulu kuuluu urheiluakatemian yläkouluverkostoon, toiminnan valtakunnallisista linjauksista vastaa Suomen olympiakomitea. Oppilaista noin kolmasosa opiskelee urheiluluokilla.

Lisätietoja:
henkilöstöjohtaja Päivi Huhtamaa opettaja Riikka Kononen
Satakunnan Osuuskauppa Kuninkaanhaan koulu
puh. 050-544 0983 puh. 0400 703959
paivi.huhtamaa@sok.fi riikka.kononen@edupori.fi

Anna lahja, joka tuottaa iloa jokaisena päivänä: ASIAKASOMISTAJUUS

Paras lahja on sellainen, joka tuottaa iloa ihan jokaisena päivänä. Hanki valmistuneelle, juhlasankarille tai joulun lahjaksi Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajuus – lahja, joka kruunaa jokaisen päivän!

Ja sinulle lahjan antaja, haluamme kiitoksena loistavasta lahjavalinnasta antaa 50 euron S-ryhmän lahjakortin. Voit käyttää lahjakortin itse tai antaa senkin lahjaksi! Kampanja on voimassa 11.12.2021 saakka.

 

S-Etukortilla upeita etuja ja selvää rahaa takaisin ostoistasi joka kuukausi

S-Etukortilla Bonusta kertyy esimerkiksi Saleista, S-marketeista ja Prismoista sekä ravintoloista ja ABC-liikennemyymälöistä. S-Etukorttia näyttämällä pääsee myös nauttimaan vain asiakasomistajille suunnatuista eduista ja kampanjoista. Lisäksi asiakasomistaja saa etuja yhteistyökumppaneiltamme esimerkiksi tapahtumalipuista, vakuutuksista, puheluista ja matkoista. Myös S-Pankin peruspankkipalvelut ovat maksuttomia.

Rahanarvoisia etuja S-mobiilissa

Uutena asiakasomistajana lahjansaaja saa maksuttomaan S-mobiiliin jopa satojen eurojen tutustumisedut sekä jatkossa myös vaihtuvia etuja eri toimipaikoista, ympäri Suomen. Tutustumisetujen saaminen edellyttää pääjäsenyyttä ja oman talouden perustamista.  Monipuolisesta S-mobiilista voi myös seurata hiilijalanjälkeä, ruoan kotimaisuutta ja ruokakorin ravintoarvoja.

Toimi näin:

Katso asiakaspalvelupisteiden aukioloajat: s-pankki.fi/toimipaikat.
Prisma Mikkolaan voit myös varata ajan osoitteesta s-pankki.fi/ajanvaraus.
Etu on voimassa 11.12.2021 saakka vain Prisma Mikkolan ja Länsi-Porin, S-market Huittisten ja S-market Kankaanpään Asiakasomistaja- ja S-Pankkipalvelupisteessä.

Lisätietoja saat osoitteesta asiakaspalvelu.satakunta@sok.fi

 

Satakunnan Osuuskauppa investoi 8 miljoonalla eurolla asiakasomistajien palveluihin Ulvilan Sahamäessä. Sahamäen monipuolisessa, yhteensä 30 työntekijää työllistävässä palvelukokonaisuudessa asiakas voi asioida laajan valikoiman S-marketissa ja Hesburgerissa sekä tankata, ladata ja pestä autonsa. Avajaisia vietetään torstaina 11.11. klo 11.

Ympäristöystävällinen S-market Ulvila uudella konseptilla ja laajoin oheispalveluin

S-market Ulvila on Satakunnan Osuuskaupan yhdestoista S-market. Uuden konseptin mukaisessa S-marketissa kokeillaan sähköisiä hintamerkintöjä hedelmiä- ja vihannesosastolla sekä  leipomotuotteissa. Myös hedelmä- ja vihannespöytien hintainfot ovat isoilla digitaalisilla näytöillä.

S-market Ulvila on varustettu uusilla kylmälaitteilla ja -kalusteilla, jotka edustavat nykyaikaista, energiatehokasta ja ympäristöystävällistä hiilidioksidilla toimivaa kylmätekniikkaa. Säästämme energiaa myös hyödyntämällä täysimääräisesti kylmälaitteista syntyvän lämmön kiinteistön lämmitykseen. S-market Ulvilan katolla on yli 200 aurinkopaneelia, jotka tuottavat osan S-marketissa käytettävästä sähköstä.

S-marketin yhteyteen avataan myös ruoan verkkokauppa, jossa asiakas voi tilata verkosta ruokansa noutolokerikosta noudettavaksi. Ruoan verkkokauppa avataan uuteen S-kaupat-sovellukseen, tilauksia voi tehdä 11.11. alkaen osoitteessa s-marketulvila.fi. Myymälän tuotteiden sijoittelu mahdollistaa myös nopean ostonkäynnin ja pienet ostokset voi maksaa kätevästi pikakassalla.

Ruoan verkkokaupan noutopisteen lisäksi S-market Ulvilaan tulee Postin ja Pakettipisteen pakettiautomaatit. Kierrätykseen on kiinnitetty erityistä huomiota ja Satakunnan Osuuskaupan ensimmäinen tietosuojapaperin keräyslaatikko asiakkaille löytyykin S-marketista. S-marketin pihasta löytyvään Rinki-kierrätyspisteeseen voi kauppareissun yhteydessä palauttaa kartonkipakkaukset, muovit, metallit ja lasit.

Tankkaa itsesi ja autosi Sahamäessä

Sahamäessä avautuva Hesburger on Satakunnan Osuuskaupan ensimmäinen Drive in -yksikkö. Ravintolassa on 56 asiakaspaikkaa, kesällä ruokailla voi myös terassilla. Hesburger on avoinna joka päivä klo 23 asti.  Myös Hesburgerin katolta löytyy aurinkopaneeleja.

Samalla tontilla sijaitsee myös Satakunnan Osuuskaupan ensimmäinen ABC Carwash, joka toimii ympäri vuorokauden tarjoten autoileville asiakasomistajille turvallisen, laadukkaan ja ekologisesti kestävällä pohjalla toimivan autonpesun. Pesun voi maksaa kortilla ja ABC-mobiililla.

Sahamäen ABC-mittarikenttä on Satakunnan Osuuskaupan kuudestoista ABC-asema, jossa voi tankata perinteisten (95E10, 98E5, Smart Diesel) laatujen lisäksi moottoripolttoöljyä sekä Nero Dieseliä. Nero Diesel on täysin uusiutuva polttoaine, joka vähentää elinkaarensa aikana kasvihuonepäästöjä jopa yli 90 prosenttia fossiiliseen dieseliin verrattuna. Nero Dieseliä voi tankata kaikkiin dieselautoihin.

Lisäksi ABC-asemalta löytyy vesi-ilmakaappi sekä renkaiden täyttö- ja lasinpesumahdollisuus.

Sahamäestä löytyvät myös ABC lataus-asemat. Hesburgerin yhteydessä on max. 22 kwh-peruslatausasema kahdelle ajoneuvolle. S-marketin pihassa on peruslatauspisteiden (4kpl) lisäksi teholatauspisteet neljälle autolle, joissa pystytään jopa 150 kW suurteholataukseen. Latauksen voi maksaa ABC mobiililla, jossa näkee ajankohtaisen hintatiedon, joka kerryttää Bonusta. Hinnoittelu on kilowattituntipohjainen myös teholatauksessa, jolloin asiakas maksaa vain saadusta sähköstä. Sähkö on S-Voiman tuottamaa uusiutuvaa energiaa.

Tykkää S-market Ulvilasta myös Facebookissa!

Lisätietoja: 

S-market: 
ryhmäpäällikkö Merja Perttula-Vuori
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 725 1405
merja.perttula-vuori@sok.fi

Hesburger, ABC Carwash, -lataus ja mittarikenttä
ryhmäpäällikkö Kimmo Järvi
ABC-liikennemyymälät, Liikenteen energiat ja palvelut
Satakunnan Osuuskauppa
puh. 050 5360345
kimmo.jarvi@sok.fi

Kiinteistön ympäristöystävällisyys: 
kiinteistöpäällikkö Mika Salo
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 400 3355
mika.salo@sok.fi