Uusi Ulvilan Sahamäen palvelukokonaisuus palvelee monipuolisesti 


05.11.2021

Satakunnan Osuuskauppa investoi 8 miljoonalla eurolla asiakasomistajien palveluihin Ulvilan Sahamäessä. Sahamäen monipuolisessa, yhteensä 30 työntekijää työllistävässä palvelukokonaisuudessa asiakas voi asioida laajan valikoiman S-marketissa ja Hesburgerissa sekä tankata, ladata ja pestä autonsa. Avajaisia vietetään torstaina 11.11. klo 11.

Ympäristöystävällinen S-market Ulvila uudella konseptilla ja laajoin oheispalveluin

S-market Ulvila on Satakunnan Osuuskaupan yhdestoista S-market. Uuden konseptin mukaisessa S-marketissa kokeillaan sähköisiä hintamerkintöjä hedelmiä- ja vihannesosastolla sekä  leipomotuotteissa. Myös hedelmä- ja vihannespöytien hintainfot ovat isoilla digitaalisilla näytöillä.

S-market Ulvila on varustettu uusilla kylmälaitteilla ja -kalusteilla, jotka edustavat nykyaikaista, energiatehokasta ja ympäristöystävällistä hiilidioksidilla toimivaa kylmätekniikkaa. Säästämme energiaa myös hyödyntämällä täysimääräisesti kylmälaitteista syntyvän lämmön kiinteistön lämmitykseen. S-market Ulvilan katolla on yli 200 aurinkopaneelia, jotka tuottavat osan S-marketissa käytettävästä sähköstä.

S-marketin yhteyteen avataan myös ruoan verkkokauppa, jossa asiakas voi tilata verkosta ruokansa noutolokerikosta noudettavaksi. Ruoan verkkokauppa avataan uuteen S-kaupat-sovellukseen, tilauksia voi tehdä 11.11. alkaen osoitteessa s-marketulvila.fi. Myymälän tuotteiden sijoittelu mahdollistaa myös nopean ostonkäynnin ja pienet ostokset voi maksaa kätevästi pikakassalla.

Ruoan verkkokaupan noutopisteen lisäksi S-market Ulvilaan tulee Postin ja Pakettipisteen pakettiautomaatit. Kierrätykseen on kiinnitetty erityistä huomiota ja Satakunnan Osuuskaupan ensimmäinen tietosuojapaperin keräyslaatikko asiakkaille löytyykin S-marketista. S-marketin pihasta löytyvään Rinki-kierrätyspisteeseen voi kauppareissun yhteydessä palauttaa kartonkipakkaukset, muovit, metallit ja lasit.

Tankkaa itsesi ja autosi Sahamäessä

Sahamäessä avautuva Hesburger on Satakunnan Osuuskaupan ensimmäinen Drive in -yksikkö. Ravintolassa on 56 asiakaspaikkaa, kesällä ruokailla voi myös terassilla. Hesburger on avoinna joka päivä klo 23 asti.  Myös Hesburgerin katolta löytyy aurinkopaneeleja.

Samalla tontilla sijaitsee myös Satakunnan Osuuskaupan ensimmäinen ABC Carwash, joka toimii ympäri vuorokauden tarjoten autoileville asiakasomistajille turvallisen, laadukkaan ja ekologisesti kestävällä pohjalla toimivan autonpesun. Pesun voi maksaa kortilla ja ABC-mobiililla.

Sahamäen ABC-mittarikenttä on Satakunnan Osuuskaupan kuudestoista ABC-asema, jossa voi tankata perinteisten (95E10, 98E5, Smart Diesel) laatujen lisäksi moottoripolttoöljyä sekä Nero Dieseliä. Nero Diesel on täysin uusiutuva polttoaine, joka vähentää elinkaarensa aikana kasvihuonepäästöjä jopa yli 90 prosenttia fossiiliseen dieseliin verrattuna. Nero Dieseliä voi tankata kaikkiin dieselautoihin.

Lisäksi ABC-asemalta löytyy vesi-ilmakaappi sekä renkaiden täyttö- ja lasinpesumahdollisuus.

Sahamäestä löytyvät myös ABC lataus-asemat. Hesburgerin yhteydessä on max. 22 kwh-peruslatausasema kahdelle ajoneuvolle. S-marketin pihassa on peruslatauspisteiden (4kpl) lisäksi teholatauspisteet neljälle autolle, joissa pystytään jopa 150 kW suurteholataukseen. Latauksen voi maksaa ABC mobiililla, jossa näkee ajankohtaisen hintatiedon, joka kerryttää Bonusta. Hinnoittelu on kilowattituntipohjainen myös teholatauksessa, jolloin asiakas maksaa vain saadusta sähköstä. Sähkö on S-Voiman tuottamaa uusiutuvaa energiaa.

Tykkää S-market Ulvilasta myös Facebookissa!

Lisätietoja: 

S-market: 
ryhmäpäällikkö Merja Perttula-Vuori
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 725 1405
merja.perttula-vuori@sok.fi

Hesburger, ABC Carwash, -lataus ja mittarikenttä
ryhmäpäällikkö Kimmo Järvi
ABC-liikennemyymälät, Liikenteen energiat ja palvelut
Satakunnan Osuuskauppa
puh. 050 5360345
kimmo.jarvi@sok.fi

Kiinteistön ympäristöystävällisyys: 
kiinteistöpäällikkö Mika Salo
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 400 3355
mika.salo@sok.fi