Satakunnan Osuuskauppa houkuttelee kesätöihin 14–75-vuotiaita


08.01.2024

Kesätyöt mielletään monesti vain nuorten jutuksi, mutta Satakunnan Osuuskauppa haluaa kampanjassaan kannustaa myös työikäisiä ja eläkeläisiä hakemaan kesätöihin.

– Me arvostamme kokemusta, ja vaikka sitä ei juuri näistä tehtävistä ennakkoon olisikaan, se ei haittaa mitään, sillä me perehdytämme aina tehtäviin. Kesätöissä voi päästä kokeilemaan itselleen uutta alaa, ja se on mahdollista varttuneemmillekin. Meillä kesätyöt ovat ihan kaikenikäisille, sanoo Satakunnan Osuuskaupan henkilöstöjohtaja Päivi Huhtamaa.

Kesätöitä on tarjolla erityyppisissä asiakaspalvelutehtävissä ympäri Satakuntaa ja eri toimialoille. Tärkeintä Huhtamaan mukaan hakijassa on rohkeus ihmisten ja uusien tilanteiden kohtaamiseen sekä positiivinen asenne.

– Meillä tehdään tosi pitkiä työuria, ja tarjoamme mahdollisuuden työtehtävien vaihtamiseen tai uralla etenemiseen talon sisällä. Monet taas hankkivat meiltä työkokemusta, jota myös muut työnantajat arvostavat korkealle. Lisäksi meillä on tosi mukavaa porukkaa töissä, kehuu Huhtamaa.

 

Nyt haetaan kesätöihin kaikenikäisiä

Kesätyökampanjassaan Satakunnan Osuuskauppa kertoo, että kesätöitä on tarjolla 14–75-vuotiaille. Aivan nuorimmille kesätyönhakijoille on oma hakunsa palkalliselle Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelujaksolle.

– Tutustu työelämään -harjoittelu on tarkoitettu peruskoululaisille ja esimerkiksi lukiolaisille ja harjoittelujakso kestää kaksi viikkoa. Varsinaisiin kesätöihin ei meillä ole yläikärajaa – jos haluat töihin, niin laita ihmeessä hakemus tulemaan, kehottaa Huhtamaa.

Satakunnan Osuuskauppa palkkaa noin 600 kesätyöntekijää. Avoimet työpaikat löydät Kesätyö-sivulta. Viimeinen kesätöiden hakupäivä on 18.2.2024.

Lisätietoja:
henkilöstöjohtaja Päivi Huhtamaa
p. 050 544 0983
paivi.huhtamaa@sok.fi
Satakunnan Osuuskauppa on Satakunnan suurin yksityinen työnantaja. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. S-ryhmä on tänäkin vuonna pääyhteistyökumppani kampanjassa, jonka tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia.