Yhdessä parempaa arkea


02.09.2024

Me Satakunnan Osuuskaupassa olemme sinua varten, arjessa ja juhlassa. Osuustoiminnan henkeen kuuluu yhdessä tekeminen, sinä ja minä, me yhdessä teemme arjesta sujuvampaa. Laitatpa sitten ruokaa, huollatat autosi, yövyt hotellissa tai käyt ystäväporukalla ravintolassa syömässä, olemme takaamassa sinulle onnistuneen kokemuksen. Meillä on yhteensä 1200 työntekijää ympäri toimialuetta: myyjiä, automekaanikkoja, parturi-kampaajia, tarjoilijoita ja monissa muissa ammatissa toimivia.

Sujuvan kesän loma-aikana turvasivat 650 kesätyöntekijäämme, suuri kiitos heille! Kesätyöntekijöiden taustojen erilaisuus on meille suuri rikkaus, viime kesän kesätyöntekijämme olivat monista kansallisuuksista ja hyvin eri-ikäisiä, 14–73-vuotiaita.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeä asia, ja asiakkaat selkeästi antavat meille luottamuksensa. Siitä kertoo esimerkiksi se, että meillä on jo 72 000 asiakasomistajaa. Alkuvuodesta saimme ennätysmäärän, lähes 2000, uutta jäsentä osuuskauppaamme. Tavoittelemme aina myös parempaa asiakaskokemusta: jos meiltä mielestäsi puuttuu joku tuote tai palvelu, muista kertoa se meille.

Tervetuloa meille palveltavaksi!