Satakunnan Osuuskauppa avaa hotellinsa ja aloittaa ravintoloiden avaamisen 1.6. alkavalla viikolla – toiminnan keskiössä on turvallinen asiointi


28.05.2020

Tehostetut turvallisuus- ja hygieniajärjestelyt mahdollistavat turvallisen asioinnin ja työskentelyn ravintoloissa ja hotellissa sekä liikennemyymälöissä. Henkilökunta noudattaa tarkkoja hygieniaohjeistuksia ja asiakaspaikkoja on vähennetty sisätiloissa puoleen normaalista. Aukioloaikoja on myös rajoitettu poikkeustilasäännösten mukaisiksi. Anniskelu ravintoloissa loppuu viimeistään klo 22 ja ravintolat sulkeutuvat klo 23 mennessä. Original Sokos Hotel Vaakuna Pori avaa ovensa heti 1.6. alkaen. Poikkeustilasta johtuen hotelliaamiainen on tarjolla vain hotellissa yöpyville asiakkaille.

ABC-liikennemyymälöiden ravintolat palvelevat asiakkaitaan sisätiloissa jälleen 1.6. alkaen

Satakunnan Osuuskaupan ABC-liikennemyymälöiden palvelut laajentuvat 1.6., kun tuotteidemme nauttiminen ravintolatiloissa on jälleen mahdollista rajoitetuin aukioloin klo 06 – 23 välillä. Liikennemyymälöiden marketit ja ravintoloiden take away-myynti sekä muut palvelut toimivat edelleen normaalien aukiolojen mukaan.

Ravintolat toivottavat asiakkaat tervetulleeksi nauttimaan ja viihtymään

Poikkeusajan take away-ravintolana toiminut Amarillo avautuu jälleen ruokailuun 1.6. alkaen. Samalla avaamme Amarillon ison aurinkoisen kesäterassin. Prisma Mikkolan ravintolamaailmassa pääsee taas nauttimaan paikan päällä Presson kahvilatuotteita, Buffan pizzaa ja kotiruokalounasta. Sokoksen katutasossa sijaitseva Coffee House avautuu myös 1.6.

Lisäksi kesäkuun ensimmäisen viikon aikana aukeaa Fafa´s (2.6.), Winston (3.6.) ja Rosso (5.6.). Ravintola Torero avaa ovensa juhannuksen jälkeen tiistaina 23.6. Tuohon asti Toreron hiiligrilli kuumenee S-market Lukkarinsannan pihassa viikoittain torstaista lauantaihin. Amarillon pop up-kontti Länsi- Porin Prisman pihalla on avoinna viikoittain keskiviikosta sunnuntaihin aina juhannukseen saakka.

− Asiakkaiden turvallinen asiointi ja henkilökuntamme turvallinen työpäivä on meille nyt tärkeintä. Toimipaikoissamme on tilaa pöytien väljälle sijoittelulle, ja kesäkaudella terassit tuovat lisätilaa. Ruoka-annosten mukaan ostaminen ja kotiin asti tilaaminen ovat edelleen mahdollisia. Nyt voi myös useammalle päivälle tai isommalle porukalle tilata ruuat kerralla uudesta Syökotona.fi-palvelustamme. Olemme sitoutuneet turvalliseen palvelujen tuottamiseen kaikkien rajoitusten puitteissakin joka päivä, toteaa toimialajohtaja Pekka Kakko.

Lisätietoja:

toimialajohtaja Pekka Kakko
Satakunnan Osuuskauppa
050 598 6219
pekka.kakko@sok.fi