Satakunnan Osuuskaupan S-markettien uudistukset ovat valmiit


09.11.2021

S-market Noormarkku avattiin uudistuneena 4.11.2021

Satakunnan Osuuskaupan kaikki kymmenen S-markettia on nyt uudistettu uuteen konseptiin. Viimeisenä uudistettuna yksikkönä avattiin S-market Noormarkku torstaina 4.11. S-market Noormarkku remontoitiin täydellisesti liiketoiminnan osalta. Koko myymälä on nyt uudistettu kaikkine kalusteineen ja pääväri vaihtui sinikeltaisesta hillittyyn tummanharmaaseen.

Kiinteistöremontissa S-market Noormarkku sai myös hiukan lisää tilaa, joka mahdollisti myös valikoiman kasvattamisen. Tuotevalikoimaa on remontin aikana räätälöity entistä osuvammaksi. Erityisesti juomaosastolle tuli paljon uutuuksia, ja nyt myyntiin saatiin myös pieni valikoima asiakkaiden paljon toivomia kodin käyttötavaroita. Valikoima kehittyy edelleen asiakasta kuunnellen, toiveita voi myymälän lisäksi jättää kätevästi myös Sinuntoive.fi-sivuston kautta.

”Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea mahdollisimman toimivalla kokonaisuudella. Pullonpalautus on nyt kätevästi sisäänkäynnin yhteydessä, ja asiointia tulevat helpottamaan myös joulukuussa saapuvat pikakassat. S-marketin runsaasta valikoimasta löytyvät edelleenkin satokauden kasvikset, valmista ruokaa arkeen sekä herkkuja viikonlopuksi ja paljon muuta hyvää helposti ja kätevästi! Tervetuloa asioimaan uudistuneeseen myymäläämme,” toivottaa marketpäällikkö Terhi Kuuri-Riutta.

S-ryhmä on julkaissut alkuvuodesta tärkeän ilmastotavoitteen: S-ryhmän oman toiminnan on oltava hiilinegatiivista vuonna 2025. Satakunnan Osuuskaupassa toteutetut S-market-uudistukset vievät myymälät kertaheitolla lähemmäs tätä yhteistä maalia. Isompien S-market-uudistusten yhteydessä tehtiin kaikki järkevä samalla kertaa: kylmäjärjestelmät uusittiin, lauhdelämpöjärjestelmä laitettiin kuntoon ja kylmäkalusteet vaihdettiin ovellisiin.

Satakunnan Osuuskauppa investoi S-market Noormarkun muutoksiin noin miljoona euroa. Kokonaisuudessaan kymmenen S-marketin uudistuksiin käytettiin 8 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
ryhmäpäällikkö Merja Perttula-Vuori
p. 044 725 1405
merja.perttula-vuori@sok.fi