Prisma Länsi-Porin uudistusten kevät


17.04.2020

Prisma Länsi-Porin vuosi 2020 on tuonut mukanaan monia uusia palveluita ja myymälässä näkyviä uudistuksia. Maaliskuussa valmistuivat käyttötavaraosaston muutostyöt. Tuotteiden järjestystä muokattiin selkeämmäksi ja myös uusia tuoteryhmiä saatiin valikoimiin. Mm. valaisimia, televisioita ja kodin tekstiilejä on nyt Prisma Länsi-Porissakin saatavilla pienet, mutta osuvat valikoimat. Kukkaosasto muutti takaisin sisääntulon yhteyteen, ja se onkin saanut paljon kiitosta asiakkailta.

”Aivan poikkeuksellisesta keväästä huolimatta voimme tyytyväisenä todeta, että olemme jatkaneet suunnitteilla olleita projekteja täällä Prisma Länsi-Porissa tuoden asiakkaille uusia palveluita. Siitä erittäin hyvänä esimerkkinä on ruoan verkkokaupan noutopisteen ja Sushibar Itsudemon rakentaminen. Tulemme uudistamaan myös hedelmä- ja vihannes- sekä leipäosaston kalusteet ja muutamme valaistuksen energiatehokkaammaksi led-valojen myötä koko myymälässä”, kertoo Prisma- ja Kodin Terra -johtaja Janne Nurmi.

Ruoan verkkokaupan noutopiste on avattu!

Ruoan verkkokaupan noutopiste avattiin pääsiäisen alla, ja ruoan keräily asiakkaille alkoi vilkkaana heti ensimmäisistä päivistä alkaen. Palvelu on monelle jo tuttu Prisma Mikkolasta, jossa ruoan verkkokauppa tunnetaan nimellä Kauppakassi. Prisma Länsi-Porin ruoan verkkokauppaan voi tutustua ja tilauksia tehdä osoitteessa www.foodie.fi/prismalansipori. Tällä hetkellä palvelu on poikkeusoloista johtuen lähes koko ajan täyteen varattu, mutta vapaita aikoja lisätään kalenteriin mahdollisuuksien mukaan. ”Pystymme tällä hetkellä keräämään Porin Prismoissa yhteensä noin 200 – 300 asiakkaan ostokset päivittäin, ja koulutamme henkilökuntaa keräilyyn lisää koko ajan”, jatkaa Nurmi, mutta toteaa samalla, että kysyntää palvelulle olisi paljon enemmän.

Nyt myös Länsi-Porin Prismasta saa sushia

Odotettu ja huikean suosion Prisma Mikkolassa saanut Sushibar Itsudemo avattiin pääsiäisen jälkeen myös Prisma Länsi-Porissa. Tällä hetkellä susheja voi ostaa valmiiksi pakattuina ja viikon 17 aikana myös tilata ennakkoon omien toiveiden mukaan osoitteesta www.sushibar.itsudemo.fi. Sushibar Itsudemo on myymälässä Sarpin kahvion edustalla heti pikakassojen vieressä eli nopea piipahdus vaikka lounastauolla onnistuu helposti. Sushit tehdään paikan päällä ja ovat taatusti tuoreita.

Amarillo Pop-Upista aitoa Amarillo-ruokaa

Herkkusuita hellitään Prisma Länsi-Porissa nyt toden teolla, kun poikkeusolot ovat tuoneet herkullista ruokatarjontaa myös Prisman pihamaalle. Amarillon Pop-Up #noutorafla on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin ja siellä tarjolla on mm. burgereita ja wingsejä. Tilaaminen onnistuu paikan päällä tai ennakkoon numerosta 044 725 2993. Menu on nähtävillä Facebookissa @amarillopori.

Kevät 2020 on todellinen muutosten kevät meille kaikille, mutta Prisma Länsi-Poriin on kuitenkin saatu paljon hyviä uudistuksia ja palveluita asiakkaille. Ruoan verkkokaupan noutopiste, Sushibar Itsudemo ja Amarillo Pop-Up #noutorafla ovat avoinna ja valmiina helpottamaan arkeasi.

Lisätietoja:
Prisma- ja Kodin Terra- johtaja Janne Nurmi
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 522 4744
janne.nurmi@sok.fi