Kodin Terra on nyt Prisma Rauta


28.03.2022

S-ryhmä panostaa jatkossa rautakauppaan Prisman johdolla ja yhdistää eri rautakaupan brändinsä yhden, Prisma Rauta -nimen alle. Myös Kodin Terra Pori on siis jatkossa Prisma Rauta Pori. Valikoimaa ja palveluita kehitetään entisestään.

-Kodin Terra Pori -myymälässä muutos näkyy ensivaiheessa uutena nimenä. Prisma Rauta -myymälöiden ilmettä ja valikoimaa kehitetään askel kerrallaan lähivuosina ja paikallisesti panostamme meillä erityisesti puutarhan, sisustamisen ja rakentamisen valikoimiin, kertoo toimialajohtaja Jussi Kaartinen Satakunnan Osuuskaupasta.

Samalla Kodin Terran oma verkkokauppa muuttuu toistaiseksi Prisma Raudaksi ja myöhemmässä vaiheessa rautakaupan verkkokauppa siirtyy jatkossa Prisma.fi:hin – Prisman muun valikoiman kanssa samaan paikkaan.

-Rautakaupassamme yritysmyynti on ollut vahvalla kasvu-uralla viime vuosina. Haluamme jatkossa palvella sekä kuluttaja- että ammattiasiakkaitamme heidän tarpeitaan vastaavalla tavalla kehittämällä palveluita yhdessä asiakkaiden kanssa ja myös viestimällä entistä vahvemmin jo olemassa olevista palveluistamme. Nyt Prisma Raudaksi muuttuvassa entisessä Kodin Terra -myymälässämme on esimerkiksi harvinaisen toimiva noutomyymälä, johon voi ajaa sisään ja pakata ostokset rauhassa sateelta suojassa autoon, muistuttaa Prisma- ja Prisma Rauta-johtaja Janne Nurmi.

Viimeiset kaksi vuotta ovat tunnetusti olleet kotoilun aikaa ja moni suomalainen on innostunut paitsi sisustamaan myös remontoimaan kotiaan tai pihaansa. Satakunnan Osuuskauppa kehittää jatkossa rautakauppaa vahvasti Prisma Rauta -suuryksikössä Porissa Tikkulan alueella. Prisma Raudan vuokralaisena jatkavat Charmia ja Karla monimerkkihuolto.

Lisätietoja:
toimialajohtaja Jussi Kaartinen
market- ja tavaratalokauppa
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi

Prisma- ja Prisma Rauta- johtaja Janne Nurmi
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 522 4744
janne.nurmi@sok.fi