Kaikki Satakunnan Osuuskaupan S-marketit uudistuvat 2021 loppuun mennessä


04.05.2020

Koko Suomen S-marketit uudistetaan tämän ja seuraavan vuoden aikana, yli 400 myymälää saa uuden konseptin mukaisen ilmeen. Satakunnan Osuuskaupan 10 S-markettia uudistuvat myös.

Valikoimat ovat uudistuksen jälkeen entistä ajankohtaisemmat ja kohtaavat paremmin paikallisten asiakkaiden toiveet. Herkullinen lähiruoka ja kotimainen ruoka ovat ruokavalikoimissa arvossaan. Ostospaikkana S-market on helppo ja nopea ja hintatasoltaan jatkossakin pysyvän edullinen. Muutos sisältää myös myymäläuudistuksia, mm. S-markettien sinikeltainen väritys vaihtuu päävärin osalta hillitympään tummanharmaaseen.

-Ensimmäinen uuden S-market -konseptin mukainen S-markettimme valmistui Luvialle 13.3. Luvialla Sale-myymälästä kuoriutui S-market, ja ketjumuutoksen myötä kuluttajahinnat muuttuivat entistä edullisemmiksi. Myös valikoimat kasvoivat noin 1000 uutuustuotteella, erityisesti tuoretuotteissa valikoima laajeni. Luvialla painottuvat vahvasti hedelmä- ja vihannesvalikoima, tuoreet ruokavaihtoehdot, tuoreet ruokaleivät sekä panimojuomat. S-market sai oman paistopisteen, ja myymälästä löytyy tuoretta paistettua leipää joka päivä. S-market Luvia varustettiin uusilla kylmälaitteilla ja -kalusteilla, jotka edustavat nykyaikaista, energiatehokasta ja ympäristöystävällistä hiilidioksidilla toimivaa kylmätekniikkaa, kertoo market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Jussi Kaartinen.

S-market Kokemäen remontti aloitettiin pääsiäisen jälkeen 14.4. Koko myymälä uudistetaan kaikkine kalusteineen ja ruokatori saa kokonaan uuden ilmeen viikoilla 21-22. Remontin on tarkoitus valmistus ennen juhannusta. Palvelutori uudistuu kokonaan ja lisäksi paistopiste saa lisää tarjontaa. Valikoima pysyy edelleen tuoretuotteissa Kokemäen parhaana ja laajeneekin mm. hilloissa, vihannessäilykkeissä, muroissa, mysleissä, jauhoissa, eläinruuissa, mausteissa, terveystuotteissa, kahvissa, teessä ja erikoisoluissa. Myymälä saa uudet kassat, ja pullonpalautuspisteen yhteyteen tulee kotitalouksien pienjakeille kierrätyspiste. Kiinteistö saa myös ulkoapäin uuden konseptin mukaisen ilmeen.

-Myös S-market Kankaanpään uudistus on jo alkanut. Kankaanpäässä ruokatorin uudistus on juuri valmistunut, ja sen myötä grillituotteita on entistä laajemmin saatavilla ruokatorin yhteydessä olevasta valinta-altaasta. Tämän vuoden puolella myös Lukkarinsannan, Huittisten ja Harjavallan S-marketit uudistetaan uuteen konseptiin. Loput Satakunnan Osuuskaupan S-marketit käydään läpi ensi vuonna. Kokonaisuudessaan S-markettiemme uudistus on noin 5-6 miljoonan euron panostus. Rakentamisen urakassa käytämme suurimmaksi osaksi paikallisia yrityksiä, kalustamisessa suomalaisia yrityksiä, taustoittaa Kaartinen.

Lisätietoja:
toimialajohtaja Jussi Kaartinen
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi

Satakunnan Osuuskauppa jatkaa investointeja toimialueensa verkoston kehittämiseen. Uudistamme kaikki S-market-verkostomme 10 yksikköä tämän vuoden loppuun mennessä.
Katso täältä kaikki uudistetut S-marketit