Kutsumme sinut 105 juhlavuoden kunniaksi nauttimaan jouluisista sävelistä


14.11.2022

Joulukonserttien herkät ja iloiset laulut vievät ajatukset pois arjen kiireestä.  Kokemäen jykevä luonnonkivikirkko ja Suomen toiseksi suurin puukirkko Merikarvialla antavat arvokkaat puitteet jouluisille lauluille.

Merikarvian kirkossa esiintyy Kamarikuoro Proosit Minna Liettyä-Tynin johdolla 7.12. kello 19.00 ja Kokemäen kirkossa Friitalan ja Kokemäen mieslaulajat tunnelmoivat Heikki Haulannon johdolla 14.12. kello 18.30. Käsiohjelmia on saatavilla etukäteen konserttipaikkakuntien S-marketeista ja tapahtuma-aikaan kirkon ovelta. Konserteissa esitettävät laulut ovat kuorosovituksia tutuista joululauluista, perinteisistä uudempaan tuotantoon.

Konsertin sinulle tarjoaa Satakunnan Osuuskauppa ja käsiohjelma on maksuton. Haluamme kuitenkin juhlavuoden merkeissä antaa kuulijoille mahdollisuuden osallistua vapaaehtoisen ja vapaavalintaisen ohjelmamaksun merkeissä paikalliseen hyväntekeväisyyteen, kertoo viestintäjohtaja Leena Mettälä. Kaikki vapaaehtoiset ohjelmamaksut lahjoitetaan paikkakunnan oman S-marketin asiakkaiden ehdotusten perusteella valittuun kohteeseen.