Porispere-sunnuntai on tänä vuonna Minispere

21.03.2022

Porispere-sunnuntain sijaan tämän vuoden festivaaliviikon huipentaa Satakunnan Osuuskaupan järjestämä koko perheen konsertti- sekä hyväntekeväisyystapahtuma Minispere!
Minispere vietetään sunnuntaina 7.8.2022. Tapahtuman esiintyjinä tähdittää Suomen suosituin naissolisti BEHM, tubettajat Niko & Santtu sekä pikkuväen suosikki Kikattava Kakkiainen. Lavaohjelman lisäksi alueella on monenlaista muuta kivaa ohjelmaa koko perheelle Minispere toteutetaan perinteisellä Lokkilavan alueella ja tapahtuman tuotannosta vastaa tuttu ja osaava Porispere-organisaatio.

”Porisperen sunnuntaipäivästä on kasvanut vuosien saatossa Satakunnan suurin yksittäinen koko perheelle suunnattu konserttipäivä. Vuodesta 2011 eli ihan alusta asti sunnuntai on kulkenut meidän mukana. Vuosi 2022 tulee olemaan monella tapaa Porispere-organisaatiolle muutosten vuosi ja mietittiin pitkään, että jatkoa ajatellen sunnuntai tulee markkinoinnillisesti eriyttää omaksi tapahtumakseen.

Meidän monivuotinen pääyhteistyökumppani Satakunnan Osuuskauppa oli heti juonessa mukana, kun ehdotettiin heille yhteistyön laajentamista, palaset loksahtelivat nopeasti paikalleen. Tiedän, että sunnuntain perhepäivä on monelle meidänkin asiakaskunnalle yksi kesän kohokohdista ja on todella hienoa, että homma saadaan jatkumaan ja saatiin tähän vielä mahdollisuus tehdä hyvääkin. Minispere tulee liikuttamaan satakuntalaisia lapsiperheitä vielä pitkään!”, iloitsee festivaalijohtaja Harri Vilkuna.

”Olemme olleet Porisperen pääyhteistyökumppani pitkään, jo vuodesta 2013 alkaen. Yhteistyö festivaalia järjestävien tahojen kanssa on ollut mutkatonta ja joustavaa, ja olemme saaneet myös asiakasomistajiltamme paljon myönteistä palautetta jäsenhyödystään Porispere-lipuista ja omalla kotiseudulla järjestetystä hienosta tapahtumasta. Näiden aiempien hyvien kokemusten myötä olikin helppo lähteä harkitsemaan avoimin mielin Porisperen meille tekemää ehdotusta Porispere-sunnuntain järjestämisestä.

Ehdotus osui sopivaan ajankohtaan meillä sikäli, että Satakunnan Osuuskauppa täyttää tänä vuonna 105 vuotta, Minisperen avulla juhlistamme tätä merkkivuottamme. Ja vaikka nykyhetki ja viimeiset kaksi vuotta ovat olleet todella vaikeita meille kaikille, uskomme että ihmiset tarvitsevat myös mahdollisuutta pitää yhdessä hauskaa.

Tässä tapahtumassa on hauskanpidon lisäksi myös tilaisuus tehdä hyvää, lahjoitamme puolet lipputuloista paikalliselle hyväntekeväisyyskohteelle. Voit antaa oman ehdotuksesi hyväntekeväisyyskohteesta sähköpostitse osoitteeseen satakunta105@sok.fi”, kertoo viestintäjohtaja Leena Mettälä Satakunnan Osuuskaupasta.

Lisätietoa Minisperestä täältä. Liput myynnissä tiistaista 22.3. alkaen osoitteessa Lippu.fi.

Lisätietoja:
Leena Mettälä
viestintäjohtaja
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 725 1150
leena.mettala@sok.fi

Harri Vilkuna
festivaalijohtaja
Porispere OY
p. 050 561 5225
harri@porispere.fi