Huomenna 9.6. valmistuva Sale Opistonkadun remontti jatkaa käynnissä olevien Sale-uudistusten sarjaa.

Myymälä sai remontin yhteydessä noin 50 m2 lisää tilaa ja uudistui täysin. Uuden ilmeen lisäksi kaikki kalusteet on uusittu, ja kylmähyllyt ovat energiatehokkaasti ovien takana. Kylmää myymälälle tuottaa uuden teknologian tehokas ja ympäristöystävällinen hiilidioksidilaitos.

Entistä avaramman myymälämme tuotevalikoimaa saimme kasvatettua yli 400 tuotteella. Erityisesti olemme nyt panostaneet asioinnin nopeuteen ja helppouteen. Eväsostaminen on sijoitettu heti myymälän sisääntulon läheisyyteen. Myymälään asennettiin uutena nyt myös kuumajuoma-automaatti, josta nappaat kätevästi vaikka kahvin tai kaakaon mukaasi. Nopeaa asiointia helpottaa myös maksamisen vaihtoehdoksi hankittu itsepalvelukassa.

”Asiakkaat ovat ottaneet uudistuksen ilolla vastaan. Kiitosta on tullut myös irtokarkkien ilmestymisestä myymäläämme” kertoi myymäläpäällikkö Laura Luukkainen

Kokonaisuudessaan Satakunnan Osuuskauppa investoi Sale Opistonkadun muutoksiin noin 500 000 euroa.

Lisätietoja:
ryhmäpäällikkö Merja Perttula-Vuori
Salet ja S-marketit
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 725 1405
merja.perttula-vuori@sok.fi

Valtakunnallinen konseptipäivitys tulee muuttamaan kaikki Sale-myymälät koko maassa uuden konseptin mukaiseen ilmeeseen lähivuosina. Konseptiuudistus tuo Sale-myymälöihin raikkaan ilmeen, uusia arkea helpottavia palveluita ja alueen asukkaiden tarpeisiin räätälöidyn tuotevalikoiman. Satakunnan Osuuskauppa uudistaa vuosien 2021 – 2023 aikana kaikki Sale- myymälät vastaamaan uutta Sale-konseptin ilmettä. Kaikkien myymälöiden valikoimaa päivitetään remontin yhteydessä vastaamaan toimipaikan asiakastoiveita.

Sale Paratiisimäen konseptimuutoksen yhteydessä päivitettiin kaikki myymäläkalusteet uusiin energiatehokkaisiin ovellisiin myymäläkalusteisiin. ”Erityisen iloisia olemme siitä, että tuleva uudistus mahdollisti nopean eväiden ostamisen. Uusi kuuma juoma -automaatti on myös osa take away -tarjonnan kehittämistä ”, kertoo Sale Paratiisinmäen vastaava ryhmäpäällikkö Merja Perttula-Vuori.

Ylpeä uudistetusta Sale Paratiisinmäestä!

Sale Reposaaressa konseptimiljöö ja hyllykalusteet uudistettiin vastaamaan uutta Salen konsepti- ilmettä. Reposaaressa kiinteistö maalattiin sisäpuolelta nykyisen värimaailman mukaiseksi. Ovelliset kalusteet ja uusi pullokone olivat Reposaaressa jo aikaisemman myymäläpäivityksen jäljiltä. Reposaari on kesälomalaisten suosimaa aluetta, ja ainoana kauppana Sale Reposaaressa onkin paljon lomalaisia ja Räpsöön merellisissä maisemissa vierailijoita palveltavana.

Sale Paratiisinmäki ja Reposaari työllistävät tällä hetkellä yhteensä kaksitoista kaupan ammattilaista, jotka kaikki odottivat innolla uudistusta. Henkilökunta on ollut innokkaasti mukana suunnittelemassa remontin toteutusta välittäen arvokasta tietoa asiakkaiden toiveista ja odotuksista kaupan kehittämiseksi.

Sale Reposaaren avajaistilaisuudesta.

 

Lue lisää Sale-uudistuksista

 

Lisätietoja:
ryhmäpäällikkö Merja Perttula-Vuori
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 725 1405
merja.perttula-vuori@sok.fi

toimialajohtaja Jussi Kaartinen
market- ja tavaratalokauppa
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi

Sale Lavia on uudistunut ja avajaisia vietettiin perjantaina 5.11.2021. Myymälään on tuotu Salen raikas uusi ilme, energiatehokkaampi kalusto ja palveluita juuri meidän naapurustomme tarpeisiin. Uudistuksen keskiössä ovat olleet asiakkaiden esittämät toiveet ja lavialaisia mahdollisimman hyvin palveleva valikoima. Kokonaisuudessaan Osuuskauppa investoi Sale Laviaan yli 600 000 euroa.

Sale panostaa nyt entistäkin enemmän helppoon asiointiin, olemme se lähinaapuri, jonka luokse on helppo poiketa. Myymälässä on satokausien mukaan elävä hedelmä- ja vihannesosasto, kokonaan uusia palveluita kuten kahvikone, pikakassa, Postin palvelut sekä pakettiautomaatti. Uudistuksen yhteydessä myymälä sai uudet nykyaikaiset kassat. Samalla myös pullonpalautusautomaatti uusiutui ja sai rinnalleen kiertotaloutta edistävän pientalouksien kierrätyspisteen. Pienmyymälöiden edullisin ostoskori löytyy jatkossakin Salesta.

– Olemme panostaneet juuri meidän myymälämme asiakkaiden tarpeisiin. Lisäksi olemme lisänneet valikoimaa erityisesti tuoretuotteissa, pakasteissa ja juomissa. Näiden kylkeen on helppo napata mukaan myös tuore kahvi. Tulemme myös jatkossa kuuntelemaan asiakkaiden toiveita ja kehittämään valikoimia sen mukaisesti. Myymälämme on nyt monella tapaa entistäkin ehompi, mutta henkilökohtaisesti olen eniten ylpeä henkilökunnastamme, joka on ollut täysillä mukana uudistuksessa ja palaa halusta päästä esittelemään myymälää asiakkaillemme, iloitsee myymäläpäällikkö Tiina Kajan Satakunnan Osuuskaupasta.

Toivotamme asiakkaamme lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan uudistuneeseen naapuriinsa!


Lisätietoja:

Ryhmäpäällikkö Paula Mäkinen
p. 050 3040 508
paula.makinen@sok.fi

Valtakunnallinen konseptipäivitys tulee muuttamaan kaikki Sale-myymälät koko maassa uuden konseptin mukaiseen ilmeeseen lähivuosina. Konseptiuudistus tuo Sale-myymälöihin raikkaan ilmeen, uusia arkea helpottavia palveluita ja alueen asukkaiden tarpeisiin räätälöidyn tuotevalikoiman.

Ensimmäisenä uudistusvuorossa Sale Lavia

Satakunnan Osuuskauppa uudistaa ensimmäisenä Lavian Sale-myymälän syksyllä 2021. Sale Lavian konseptimuutoksen yhteydessä päivitetään kaikki myymäläkalusteet uusiin energiatehokkaisiin ovellisiin myymäläkalusteisiin.

”Erityisen iloisia olemme siitä, että tuleva uudistus mahdollistaa tuoretuotevalikoiman kasvattamisen. Kuuntelemme herkällä korvalla lavialaisten toiveita valikoiman ja palvelujen kehittämiseksi ja pyrimme ottamaan ne huomioon mahdollisimman hyvin”, kertoo Sale Laviasta vastaava ryhmäpäällikkö Paula Mäkinen.

”Haluamme strategiamme mukaisesti osaltamme kantaa vastuuta energiatehokkuudesta ja uudistumisesta. Sale Lavia yhtenä suurimpana meidän pienmyymälöistämme on ensimmäisiä uuden Sale-konseptin myymälöistä. Haluamme entisestään parantaa kaupan palveluita Laviassa sekä asiakaskokemuksen että laajentuvan valikoiman osalta”, toteaa toimialajohtaja Jussi Kaartinen.

Innolla uutta odottaen

Sale Lavia työllistää tällä hetkellä kymmenkunta kaupan ammattilaista, jotka kaikki odottavat innolla uudistusta. Henkilökunta on ollut innokkaasti mukana suunnittelemassa remontin toteutusta välittäen arvokasta tietoa lavialaisten toiveista ja odotuksista kaupan kehittämiseksi.

”Omasta lähi-Salesta saa jatkossakin kaiken mitä ihminen tarvitsee arkeensa, ja pidämme myymälän auki myös remontin keskellä. Tuotevalikoima voi olla hetkellisesti pienempi uudistuksen keskellä. Meille tärkeintä on kuitenkin turvata asiakkaiden asiointi uudistuksen aikana”, vakuuttaa myymäläpäällikkö Tiina Kajan.

Lisätietoja:
toimialajohtaja Jussi Kaartinen
market- ja tavaratalokauppa
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi

Valtakunnallinen konseptipäivitys tulee muuttamaan kaikki Sale-myymälät koko maassa uuden konseptin mukaiseen ilmeeseen lähivuosina.
Katso täältä kaikki uudistetut Salet