Sale Lavia on uudistunut ja avajaisia vietettiin perjantaina 5.11.2021. Myymälään on tuotu Salen raikas uusi ilme, energiatehokkaampi kalusto ja palveluita juuri meidän naapurustomme tarpeisiin. Uudistuksen keskiössä ovat olleet asiakkaiden esittämät toiveet ja lavialaisia mahdollisimman hyvin palveleva valikoima. Kokonaisuudessaan Osuuskauppa investoi Sale Laviaan yli 600 000 euroa.

Sale panostaa nyt entistäkin enemmän helppoon asiointiin, olemme se lähinaapuri, jonka luokse on helppo poiketa. Myymälässä on satokausien mukaan elävä hedelmä- ja vihannesosasto, kokonaan uusia palveluita kuten kahvikone, pikakassa, Postin palvelut sekä pakettiautomaatti. Uudistuksen yhteydessä myymälä sai uudet nykyaikaiset kassat. Samalla myös pullonpalautusautomaatti uusiutui ja sai rinnalleen kiertotaloutta edistävän pientalouksien kierrätyspisteen. Pienmyymälöiden edullisin ostoskori löytyy jatkossakin Salesta.

– Olemme panostaneet juuri meidän myymälämme asiakkaiden tarpeisiin. Lisäksi olemme lisänneet valikoimaa erityisesti tuoretuotteissa, pakasteissa ja juomissa. Näiden kylkeen on helppo napata mukaan myös tuore kahvi. Tulemme myös jatkossa kuuntelemaan asiakkaiden toiveita ja kehittämään valikoimia sen mukaisesti. Myymälämme on nyt monella tapaa entistäkin ehompi, mutta henkilökohtaisesti olen eniten ylpeä henkilökunnastamme, joka on ollut täysillä mukana uudistuksessa ja palaa halusta päästä esittelemään myymälää asiakkaillemme, iloitsee myymäläpäällikkö Tiina Kajan Satakunnan Osuuskaupasta.

Toivotamme asiakkaamme lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan uudistuneeseen naapuriinsa!


Lisätietoja:

Ryhmäpäällikkö Paula Mäkinen
p. 050 3040 508
paula.makinen@sok.fi

Valtakunnallinen konseptipäivitys tulee muuttamaan kaikki Sale-myymälät koko maassa uuden konseptin mukaiseen ilmeeseen lähivuosina. Konseptiuudistus tuo Sale-myymälöihin raikkaan ilmeen, uusia arkea helpottavia palveluita ja alueen asukkaiden tarpeisiin räätälöidyn tuotevalikoiman.

Ensimmäisenä uudistusvuorossa Sale Lavia

Satakunnan Osuuskauppa uudistaa ensimmäisenä Lavian Sale-myymälän syksyllä 2021. Sale Lavian konseptimuutoksen yhteydessä päivitetään kaikki myymäläkalusteet uusiin energiatehokkaisiin ovellisiin myymäläkalusteisiin.

”Erityisen iloisia olemme siitä, että tuleva uudistus mahdollistaa tuoretuotevalikoiman kasvattamisen. Kuuntelemme herkällä korvalla lavialaisten toiveita valikoiman ja palvelujen kehittämiseksi ja pyrimme ottamaan ne huomioon mahdollisimman hyvin”, kertoo Sale Laviasta vastaava ryhmäpäällikkö Paula Mäkinen.

”Haluamme strategiamme mukaisesti osaltamme kantaa vastuuta energiatehokkuudesta ja uudistumisesta. Sale Lavia yhtenä suurimpana meidän pienmyymälöistämme on ensimmäisiä uuden Sale-konseptin myymälöistä. Haluamme entisestään parantaa kaupan palveluita Laviassa sekä asiakaskokemuksen että laajentuvan valikoiman osalta”, toteaa toimialajohtaja Jussi Kaartinen.

Innolla uutta odottaen

Sale Lavia työllistää tällä hetkellä kymmenkunta kaupan ammattilaista, jotka kaikki odottavat innolla uudistusta. Henkilökunta on ollut innokkaasti mukana suunnittelemassa remontin toteutusta välittäen arvokasta tietoa lavialaisten toiveista ja odotuksista kaupan kehittämiseksi.

”Omasta lähi-Salesta saa jatkossakin kaiken mitä ihminen tarvitsee arkeensa, ja pidämme myymälän auki myös remontin keskellä. Tuotevalikoima voi olla hetkellisesti pienempi uudistuksen keskellä. Meille tärkeintä on kuitenkin turvata asiakkaiden asiointi uudistuksen aikana”, vakuuttaa myymäläpäällikkö Tiina Kajan.

Lisätietoja:
toimialajohtaja Jussi Kaartinen
market- ja tavaratalokauppa
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi

Valtakunnallinen konseptipäivitys tulee muuttamaan kaikki Sale-myymälät koko maassa uuden konseptin mukaiseen ilmeeseen lähivuosina.
Katso täältä kaikki uudistetut Salet