Esiintyjät

Tapahtuman esiintyjinä tähdittää Suomen suosituin naissolisti BEHM, tubettajat Niko & Santtu sekä pikkuväen suosikki Kikattava Kakkiainen. Lavaohjelman lisäksi alueella on monenlaista muuta kivaa ohjelmaa koko perheelle.

Lava-aikataulu:

13:30-14:00 Niko & Santtu

14:15-14:55 Kikattava Kakkiainen

15:10-15:40 Niko & Santtu

16:10 -16:40 Niko & Santtu

16:50 -17:50 BEHM

BEHM

BEHM on lahjakas lauluntekijä, joka säveltää ja sanoittaa omat kappaleensa itse ja osallistuu myös vahvasti niiden tuotantoprosessiin – debyyttialbumin kappaleista 2 (Päästä varpaisiin ja Yhtä vaille kaksi) ovat täysin BEHMin omaa käsialaa! Tämän upeaäänisen artistin herkkä tulkinta ja koukuttavat pop-melodiat yhdistettyinä samaistuttaviin tarinoihin koskettavat sukupolvesta toiseen.

Niko ja Santtu

Nuorison suosikki-tubettajat Niko ja Santtu ottavat omalla pirteällä tavallaan koko yleisön haltuun.

Meet & Greet: Tapaa Niko ja Santtu, pyydä nimmarit tai ota valokuva muistoksi! Voit myös jättää tervehdyksesi idolillesi tapaamispaikalla olevaan postilaatikkoon.

Kikattava Kakkiainen

Koko pikkuväen suosikki Kikattava Kakkiainen hauskuuttaa perheen pienimpiä!

Meet & Greet: Tapaa Kikattava Kakkiainen ja ota valokuva muistoksi! Voit myös jättää tervehdyksesi idolillesi tapaamispaikalla olevaan postilaatikkoon.

Myös alueella tapahtuu!

Tapahtuman ajan alueelta löydät monipuolisesti ohjelmaa. Luvassa mm. urheiluseurojen pelaajia, halailtavia maskotteja ja yllätyksiä!

Onko sinulla leikkiautoja, joita voisit vaihtaa uusiin? Tapahtuma-alueelta löydät leikkiautojen vaihtopisteen, jonne voit tuoda vanhan autosi ja ottaa mukaasi joko uuden tai jo kertaalleen vaihdetun auton!

Parturi-kampaajat loihtivat lasten hiuksiin pikakampauksia. Millainen lettikampaus olisi mieleinen?

Lasten discossa pääset pyörähtelemään oikean DJ:n tahdissa. Saattaapa tanssilattialta löytyä myös halattavia maskottejakin; mm. Onni-orava ja Apsi-apina kiertelevät tapahtuman ajan Minispere-alueella ja toisinaan tanssahtelevat myös discossa!

Pyöräytä onnenpyörää ja voita kivoja palkintoja! Lapset pääsevät koittamaan onneaan ja voittamaan kivoja palkintoja. Samalla saat ihollesi tanssahtelevan siirtotatuoinnin!

Oletko terveellinen herkuttelija? Lähiruokapisteellä Martat maistattavat herkullisia naposteltavia.

Tapaa pelaajia ja testaa taitojasi!

Tule tapaamaan Pesäkarhujen edustusjoukkueen pelaajia! Tapahtumassa on mukana neljä edustusjoukkueen pelaajaa: Henna Juka, Elisa Pauna, Maria Suominen ja Riina Korkiamäki. Lisäksi pääset mm. testailemaan pallonheittoa ja erilaisia pesislyöntejä!

Porin Ässien pelaajia pääset tapaamaan tapahtumassa. Laukaisupisteellä pääset testaamaan kuinka mestari olet tutka- että tarkkuuslaukauksissa sekä pääset harjoittelemaan mailankäsittelytaitojasi. Voit myös pyytää nimikirjoituksia pelaajilta.

 

Pompom-paja - Rakkaudella Marre

Värikkäistä ja inspiroivista käsityösisällöistään tunnettu Marre saapuu Minispereen pitämään pompom-pajaa lapsille! Tule ilmaiseen pajaan askartelemaan oma pompomisi!

Marreen ja pompomeihin voit tutustua täällä