Satakuntalainen lähiruokatuote 2022

Satakunnan Osuuskauppa järjestää lähiruokatuottajille tuoteinnovaatiokilpailun uusien lähiruokatuotteiden löytämiseksi.

Onko mielessäsi pyörinyt ajatus uudesta tuotteesta, mutta aika ja arki on ollut esteenä idean eteenpäin viemiseen? Voisiko ideasi olla ensi kevään ostetuin ja puhutuin satakuntalainen lähiruokatuote?

Satakunnan Osuuskaupan määrittelyn mukaan lähiruoka on Satakunnan maakunnan alueella valmistettua tai jalostettua ruokaa. Jalostetussa ruuassa pääraaka-aine pitää olla suomalaista alkuperää. Nyt sinulla on mahdollisuus innovoida uusia tuotteita kaupan valikoimiin. Tuemme kilpailun finaaliin päässeitä tuotteita tuotekehityksessä yhdessä Foodwestin kanssa ja otamme koemarkkinointierän myyntiin Satakunnan Osuuskaupan myymälöihin.  Voittajatuote pääsee myyntiin Satakunnan Osuuskaupan Sale-, S-market- ja Prisma-myymälöihin ja tuotetta tullaan markkinoimaan myymälöissä ja eri markkinointikanavissa.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki satakuntalaiset lähiruokatoimijat. Kilpailun tuoteinnovaatioesitykset tulee esittää 15.12.2021 mennessä tällä lomakkeella: Ilmoittautuminen satakuntalainen lähiruokatuote 2022

Kilpailun tuomaristo koostuu Satakunnan Osuuskaupan ja Foodwestin henkilöistä. Toteutuskelpoiset tuoteinnovaatiot huomioidaan ja lopulliset valinnat tehdään tammikuussa 2022.

Satakuntalainen lähiruoka nousee omasta pellosta, omien käsien voimalla. Se on rakkaudella suunniteltu ja tuotettu. Omien kylien kätköissä keksitty ja intohimolla tarjolle aseteltu, oman kaupan hyllylle nostettu. Se on hyvien satakuntalaisten yhteistyöllä rakennettu ja oman maakunnan hyvinvointia ja ympäristöä vaalien valmistettu. Satakuntalainen lähiruoka maistuu ja tuo hyvinvointia alueelle, ihmisille ja yrityksille. Se on juuri oikeanlaista, satakuntalaiselle sopivaa, satakuntalaista lähiruokaa. 

 

Lisätiedot: Valikoima- ja tilanhallintasuunnittelija Jani Ranta (jani.ranta@sok.fi) ja ruokakaupan kehittämispäällikkö Tapio Einola (tapio.einola@sok.fi), Satakunnan Osuuskauppa

Vuoden 2020 finalisteihin voit tutustua täällä